FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni ne bude dobro kad neko spomene Ćosića i prirodnu poziciju, al stvarno. Odlično je izgledalo po meni do prve gimnastike, zamjene mjesta krilima. Ovaj neće dati ostavku, to je 10000000%, trebalo je prihvatiti nakon Širokog. I što nije bilo Jašarevića? Znal neko? Ljudi, imamo dobru ekipu i to pravo dobru, ali nam je trener veća ubleha od Jusufbegovića i Mulalića zajedno.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Opet bi neki Amara i Misketa , a taman ih skinuli sa one stvarke. Vidjeli smo Amara kad nema punu kasu para kakve rezultate pravi, vidjeli smo ga u Velezu,pa ako zelite Amara onda mu nabavite 20 miliona da se moze qrciti.
Sto se tice Misketa ja koliko sam skontao on ne zeli svoje pare trositi ,nego dizati hajp da firme i raja daju lovu ,a on bi da to trosi i da nam drzi mudro slovo.Daleko njima obojici nasa Grbavica bila , vraceni su njima dugovi i kraj price.
Mi ako ne nadjemo nekog investitora slijedi nam sudbina Slobode i Celika , suplje price da cemo vratiti dugove i postati stabilan klub su za malu djecu.
Ova uprava nas drzi na slamcici spasa i nema nikakvu viziju u sportskom segmentu, dugove ce vratiti mozda 2068 ,pola nas nece ni docekati.
Sto se tice ekipe da se ne lazemo mi smo trenutno najlosija ekipa u PLBiH i vjerujte mi da me ne bi iznenadilo da se borimop do kraja sezone za opstanak do zadnjeg kola.
Na hair i na dobro moji Zeljovci.
Sto se tice Misketa ja koliko sam skontao on ne zeli svoje pare trositi ,nego dizati hajp da firme i raja daju lovu ,a on bi da to trosi i da nam drzi mudro slovo.Daleko njima obojici nasa Grbavica bila , vraceni su njima dugovi i kraj price.
Mi ako ne nadjemo nekog investitora slijedi nam sudbina Slobode i Celika , suplje price da cemo vratiti dugove i postati stabilan klub su za malu djecu.
Ova uprava nas drzi na slamcici spasa i nema nikakvu viziju u sportskom segmentu, dugove ce vratiti mozda 2068 ,pola nas nece ni docekati.
Sto se tice ekipe da se ne lazemo mi smo trenutno najlosija ekipa u PLBiH i vjerujte mi da me ne bi iznenadilo da se borimop do kraja sezone za opstanak do zadnjeg kola.
-
- Kontakt:
Bilo je i pobjeda u 85+, da su sve remiji bili imalo bi bod manje1921ljoze je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:18Razumijem da je ekipa limitirana al nije toliko da smo dali 1 gol u gostima....drugo basic je izgubio svlacionicu a i pogubio se sa rotacijama i to se vidi.....trece ono sto mi smeta jeste ovo kad izgubis nema izjave a ovamo supljiras kako predstavljas zelju navijace ovo ono trazis igru i nacin kad pobjedis da to bude fino al nije tako....uostalom nema on nekih uspjeha iza sebe kao trener da ga trpimo..
Hvala mu za izborenu evropu i za igre u evropi.....ostalo nije bilo dobro iako je bilo poraza u 90+ al opet po meni treba da ide.....
Evropa i 4 mjesto jos nije izgubljeno al vakat je da se trgnemo...

- Porazi Gosk, Zrinjski, Velez = 3 boda vise da su bili remiji
- Pobjede Igman i Siroki = 4 boda manje da su bili remiji
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Blaž Slišković.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:41Nego kakva je situacija sa trenerima slobodnim?
Ima li ko upućeniji u tu tematiku da prati dešavanja u regionu?
Imamo li mi koga da isčupamo iz Hrvatske, Srbije, Slovenije?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- dubioza144
- Kontakt:
Maksimovic ce bit predstavljen u ponedjeljak
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma covjek pobjegao glavom bez obzira u zadnjem mandatu.MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:30Blaž Slišković.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:41Nego kakva je situacija sa trenerima slobodnim?
Ima li ko upućeniji u tu tematiku da prati dešavanja u regionu?
Imamo li mi koga da isčupamo iz Hrvatske, Srbije, Slovenije?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Za Amara, Senada i Upravu se slazem za ekipu se ne slazem. To sto nas Basic ne zna posloziti je deseta prica.TMmanija2012 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:27Opet bi neki Amara i Misketa , a taman ih skinuli sa one stvarke. Vidjeli smo Amara kad nema punu kasu para kakve rezultate pravi, vidjeli smo ga u Velezu,pa ako zelite Amara onda mu nabavite 20 miliona da se moze qrciti.
Pigledaj samo zadnje tri tekme sastav ekipe + rokade u toku tekme. To moze proci u Sitiju, mozda

Imas jal Mulalica koji ima vise manje betoniranih 11 + nekoliko izmjena i to je to ili Basica kod kojeg igra 22 igraca u 14 formacija i 56 rokada pozicija na terenu. Od mladih svi bjeze, naravno

Mozel sta da je izmedju

Ivkovic je imao bas, bas losu ekipu pa su on i Marenci izmislili Bendera, Drinu, Becu, Boju ( dobro, Bojo nije izmisljen ), posudili Zdunica, Crncevica + Mujezinovic, Blazevic, Juricic i zavrsimo cetvrti na kraju polusezoni. Cetvrti. Hej.
Dodje Edis opet mu ode pola ekipe i na kraju je imao 3 poraza iz 14 tekmi, doduse i 8 remija Resic, Vucenovic, Fatai, uvijek povrijedjeni Cerimagic, invalid Zec, Bekric pred peMziju i tako dalje.
To su, haveru, lose ekipe. Ovo nije losa ekipa, moje misljenje, naravno.
I ne branim Edisa, a ni Ivkovica mada mi je Marenzzi uvijek bio dobra opcija.
-
- Kontakt:
Upravo to, sama cinjenica kad ti je Subasic bio jedan od sigurnih igraca kod Ivkovica i Marencija pokazuje od cega su morali da prave ekipu, i ipak koliko toliko se uspjelo. Imao si barem sigurnu odbranu, i polako su mladi igraci dobivali minutazu. Trenutno imamo bolji igracki kadar, tako da izgovora nema. Mislim i ova ekipa moze da ispadne, jer kad pogledas kako stoje Lyon i Ajax, nekad Schalke. Ako se ne uozbiljimo svasta se moze desiti, ali prije svega strucni stab ima rezultate ispod nivoa.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:43Za Amara, Senada i Upravu se slazem za ekipu se ne slazem. To sto nas Basic ne zna posloziti je deseta prica.TMmanija2012 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:27Opet bi neki Amara i Misketa , a taman ih skinuli sa one stvarke. Vidjeli smo Amara kad nema punu kasu para kakve rezultate pravi, vidjeli smo ga u Velezu,pa ako zelite Amara onda mu nabavite 20 miliona da se moze qrciti.
Pigledaj samo zadnje tri tekme sastav ekipe + rokade u toku tekme. To moze proci u Sitiju, mozdaMislim da haman niko ne zna sta igra na kraju.
Imas jal Mulalica koji ima vise manje betoniranih 11 + nekoliko izmjena i to je to ili Basica kod kojeg igra 22 igraca u 14 formacija i 56 rokada pozicija na terenu. Od mladih svi bjeze, naravno![]()
Mozel sta da je izmedju![]()
Ivkovic je imao bas, bas losu ekipu pa su on i Marenci izmislili Bendera, Drinu, Becu, Boju ( dobro, Bojo nije izmisljen ), posudili Zdunica, Crncevica + Mujezinovic, Blazevic, Juricic i zavrsimo cetvrti na kraju polusezoni. Cetvrti. Hej.
Dodje Edis opet mu ode pola ekipe i na kraju je imao 3 poraza iz 14 tekmi, doduse i 8 remija Resic, Vucenovic, Fatai, uvijek povrijedjeni Cerimagic, invalid Zec, Bekric pred peMziju i tako dalje.
To su, haveru, lose ekipe. Ovo nije losa ekipa, moje misljenje, naravno.
I ne branim Edisa, a ni Ivkovica mada mi je Marenzzi uvijek bio dobra opcija.
-
- Kontakt:
Dobro si, zaboravih na Subasica

-
- Kontakt:
Ma jarane izvukli su iz ekipe sve sto su mogli, Subasa imao ulogu ko Maddison

- ferroviario
- Kontakt:
A nama ti isti navijači naprave svaku domaću utakmicu štetu od oko 10.000 KM. Ne mogu da vjerujem da ne mogu da prestanu sa bakljama, koje samo donose štetu klubu. Od tih para se može platiti vrlo solidan igrač.Hansestadt je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:54Od necega moras da zivis, ako vec hoces da ti vlasnik kluba budu navijaci, onda napravis budzet i vidis da li mozes prikljuciti kriticnu masu navijaca koji su spremni da izdvoje godisnje odredjeni iznos, a da imaju pravo glasa. Ako to nisi u stanju, onda fino dati prava jednom investitoru koji se sve pita.
Nije Mulalić bez razloga imao zabetoniranih 13-14 igrača, imao ih je jer je znao da ostali ne mogu i igrali su mu oni koji su mogli odgovoriti zadacima.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:43Imas jal Mulalica koji ima vise manje betoniranih 11 + nekoliko izmjena i to je to ili Basica kod kojeg igra 22 igraca u 14 formacija i 56 rokada pozicija na terenu.
Bašić nema pojma kako se vodi utakmica, kao da ne gleda šta se dešava na terenu i mijenja šablonski kako je zamislio na tabli dan prije utakmice.
Današnje izvođenje Rustemovića iz igre je jedan od najglupljih poteza jednog Željinog trenera u posljednjih 10 godina, a bilo je svakakvih. Odmah do te izmjene je ona Drljo-Gasal, gdje si zamijenio jedina dva igrača koji su igrali, a zamijeno si ih dokazanim panjevima koji nemaju mjesta ni u Federalnoj.
Nadam se da će mu se već sutra uručiti otkaz jer je jasno da on ovo ne može popraviti. Nema znanje, a vjerujem da nema više ni želju, ovo je dno ispod kojeg teško da može.
Otkaz Edisu Mulaliću je katastrofalan potez i sad žanjemo sve što smo tada posijali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Sto sad ne ponudi ostavku Basic,nego je seljacki fol nudi nakon pobjede da ga molimo da ostane.
Ponudi je sad majstore pa ces vidjeti kako cemo svi sa osmijehom prihvatiti.
Joj kako smo pali svi kolektivno na njegovu demagogiju i filozofiranje.
Ponudi je sad majstore pa ces vidjeti kako cemo svi sa osmijehom prihvatiti.
Joj kako smo pali svi kolektivno na njegovu demagogiju i filozofiranje.
Nema on šta više nuditi, najkasnije sutra do podne mora biti bivši.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lako je smijeniti, al koga dovesti ?
I dokad cemo smijenjivati trenere u sred sezone ?
I dokad cemo smijenjivati trenere u sred sezone ?
Dok ne naučimo koga vrijedi istrpiti a koga ne vrijedi. Ovaj je nakon Sloge trebao dobiti otkaz, već tu je sve bilo jasno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
0 0 7 gostujuce tekme, gol razlika 1:13
2 0 7 na zadnjih devet tekmi
Bilo koga ? Ruzno je reci, ali je tako. Ovo ne lici ni na sta i bice samo jos gore.
Basic se izgubio, al bas izgubio. Sve jasno.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, perodeformero i 62 gosta.