Truhlo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 23:42
Celicni je napisao/la: ↑27 okt 2023, 23:36
Truhlo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 20:36
Karić ima ugovor do kraja sezone, čovjek je povrijeđen, kao i Horić. Kažem nije njegova krivica što je tu, Duvnjak je katastrofalan prijelazni rok odradio. Zbog toga ne treba biti gov.no od kluba, nego se čovjeku zahvaliti na kraju sezone.
Zato postoji skauting služba, a pored toga on može imati želje koga hoće da dovede.Trener nema kad da poslozi ekipu, a kamoli da odradi sam prijelazni rok.Jako je teško ako nemaš oko sebe veliki tim ljudi koji ce ti asistirati.Nije dzaba da svaki ozbiljan klub ima jedan veliki tim koji se bave samo terenom.Nadam se akobogda kada malo stanemo na noge da će mo se polako pojačavati i na ovim poljima sa kondicionim trenerom, trenerom za rehabilitaciju, tim za video analizu, tim za analizu meča na čelu sa trenerom.Lagano uvoditi, korak po korak ali eto otom potom polahko.
Joj svani suboto i stream.
Jesi li ti dobar? Pa nije ovo football manager
Čuj skauting služba, svi glupi samo ti pametan. Klubovi u našoj državi sa budžetima od preko 10 miliona KM nemaju ozbiljne skauting službe, nego igrače dovode treneri i sportski direktori. Odvadi nekad malo života ti.
De živ bio ne provaljuj se.Ne mora čovjek biti pametan, ali ne mora biti ni ograničen i praviti od toga SciFi.Ovo nisu 90te i mani se jugoslovenskog nacina rada i fudbala.Danas iole ozbiljni klub koji ima ambicije posjeduje skauting tim od 2-3 čovjeka i nemaju oni platu kao igrači, zna se kako to funkcionise.Zato i imamo livade i ovakvo stanje sa takvim razmišljanjem i smjenjuju se treneri kao na traci.Nesto u 21. vijeku što je normalno nama je to još nenormalno.Gdje su ti timovi koje dovode treneri i sportski direktori samo, taljigaju po PL ili kubure u nižim ligama, a zna se ko je u vrhu, uostalom ne trebam se fatati klubova po PL-u i nekakvim budžetom koji ti spominjes.Jedna Stupčanica iz selendre, uz dužno poštovanje Stupčanici, ima ti skauting službu, ali klub ima ambicije.
I sta uzimas za zlo komentar pametni, nego malo izađi sa foruma uzmi zraka ne provodi cijeli dan ovdje, vidis da nisi dobar vise.Vidis da vise ne razumijes ko sta pise i pecaš se na svaki komentar i glumis serifa na forumu.Gdje ti vidis pametni da sam ja napisao da uprava to sada treba da uvodi ili neki tačni datum?Frustracije negdje drugo liječi, možeš na football manager.