NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 27 okt 2023, 19:45

Convicts je napisao/la:
27 okt 2023, 19:11
Evo ga karte puštene u prodaju.Vjerujem da će planuti poslije sutrašnje pobjede akobogda.

Samo još pratiti kako ide prodaja u objektima i vec od sutra navecer početi lupati objave koliko je prodato karti i tako svaku noc.Hajmo napuniti kasu kluba!!!Mnogo će objave o zainteresovanosti kao i sutrasnji rezultat pomoći da napunimo kasu.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 27 okt 2023, 19:50

Celicni je napisao/la:
27 okt 2023, 19:45
Convicts je napisao/la:
27 okt 2023, 19:11
Evo ga karte puštene u prodaju.Vjerujem da će planuti poslije sutrašnje pobjede akobogda.

Samo još pratiti kako ide prodaja u objektima i vec od sutra navecer početi lupati objave koliko je prodato karti i tako svaku noc.Hajmo napuniti kasu kluba!!!Mnogo će objave o zainteresovanosti kao i sutrasnji rezultat pomoći da napunimo kasu.
Mobilizacija :D
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 27 okt 2023, 20:29

zamorano je napisao/la:
27 okt 2023, 19:39
Celicni je napisao/la:
27 okt 2023, 17:56
Ja samo ne znam zašto se Karić spominje kao nedostatak.Smijesno ga je stavljati uopste sa ovima koji ne mogu igrati opravdano.On jednostavno ne ide u istu rečenicu.Mislim da će prije Horić zaigrati nego on.Neimari + termini.Lik se povrijedio u Areni.Ne mogu shvatit lika igrao na terminima u Areni, a nije mogao za Čelik dok je bio u DLC.Šutno bi ga nogom u guzicu odmah tada.Rijesiti više status Karica i Salčinovića to je to.Prestati više imati toliko respekta prema igračima, niko nije iznad Čelika, to neka više uprava shvati, pogotovo prema Kariću imati neki respekt.Doveden je bio i predstavljen kao najveće pojačanje.Nećeš ili ne možeš igrati, sta koji klinac hoćeš, taljigat u klubu, pa nije Čelik socijalna ustanova i nije ovo 2020. godina kad smo sabirali igrače.
:clap: :clap: :clap: Taljigat če on dokle mu se dopusti! Odigro 15 utakmica dignut če 30000 km 2000 tekma ni oro ni kopo! Cesta bolan odmah,kakvo čekat kraj sezone mrš iz kluba više gori si od rutonja,PDVa i ženturača zajedno!!!
Zaista se fulalo sa igracima zadnja 3 prelazna roka,nije mi jasno ako se mogao rskinut ugovor sa Piljugom ,Mehicem,pa sad i Hreljom ko vise iz kluba stiti Karica jbt pa ako ima ikakvu platu ove godine a nije odigrao ni utakmice kako treba to je veliki minus uprave.
Mozda Karic i ne prima platu pa ga klub onako drzi da pomogne sve preko toga je sumnjivo ili ima ugovor jak ko Nato pa mu nemogu nista

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 27 okt 2023, 20:36

convict35 je napisao/la:
27 okt 2023, 20:29
zamorano je napisao/la:
Celicni je napisao/la:
27 okt 2023, 17:56
Ja samo ne znam zašto se Karić spominje kao nedostatak.Smijesno ga je stavljati uopste sa ovima koji ne mogu igrati opravdano.On jednostavno ne ide u istu rečenicu.Mislim da će prije Horić zaigrati nego on.Neimari + termini.Lik se povrijedio u Areni.Ne mogu shvatit lika igrao na terminima u Areni, a nije mogao za Čelik dok je bio u DLC.Šutno bi ga nogom u guzicu odmah tada.Rijesiti više status Karica i Salčinovića to je to.Prestati više imati toliko respekta prema igračima, niko nije iznad Čelika, to neka više uprava shvati, pogotovo prema Kariću imati neki respekt.Doveden je bio i predstavljen kao najveće pojačanje.Nećeš ili ne možeš igrati, sta koji klinac hoćeš, taljigat u klubu, pa nije Čelik socijalna ustanova i nije ovo 2020. godina kad smo sabirali igrače.
:clap: :clap: :clap: Taljigat če on dokle mu se dopusti! Odigro 15 utakmica dignut če 30000 km 2000 tekma ni oro ni kopo! Cesta bolan odmah,kakvo čekat kraj sezone mrš iz kluba više gori si od rutonja,PDVa i ženturača zajedno!!!
Zaista se fulalo sa igracima zadnja 3 prelazna roka,nije mi jasno ako se mogao rskinut ugovor sa Piljugom ,Mehicem,pa sad i Hreljom ko vise iz kluba stiti Karica jbt pa ako ima ikakvu platu ove godine a nije odigrao ni utakmice kako treba to je veliki minus uprave.
Mozda Karic i ne prima platu pa ga klub onako drzi da pomogne sve preko toga je sumnjivo ili ima ugovor jak ko Nato pa mu nemogu nista
Karić ima ugovor do kraja sezone, čovjek je povrijeđen, kao i Horić. Kažem nije njegova krivica što je tu, Duvnjak je katastrofalan prijelazni rok odradio. Zbog toga ne treba biti gov.no od kluba, nego se čovjeku zahvaliti na kraju sezone.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 okt 2023, 20:49

Ako postoji jedna utakmica u sezoni da mogu birati gdje ne bi volio da Čelik izgubi to je ova u Bihaću. :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 27 okt 2023, 20:54

avenija je napisao/la:
27 okt 2023, 20:49
Ako postoji jedna utakmica u sezoni da mogu birati gdje ne bi volio da Čelik izgubi to je ova u Bihaću. :pray:
Mašić i družina će izrutinirati Jedinstvo sutra :kafa:

Obratiti pažnju na Hadžikadunića, momak je igrao kod nas vrlo mlad kad je Kemo okupio onu ekipu antitalenta. Mislim da bi mogao biti dobro pojačanje na krilnim pozicijama na zimu za naš klub :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 27 okt 2023, 21:37

Hadži odličan igrač samo opasan retard u glavu. On je sutra sigurno najveća prijetnja ako mu se bude igralo. S takvim nikad nisi načisto.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 27 okt 2023, 21:42

laudrop je napisao/la:
27 okt 2023, 21:37
Hadži odličan igrač samo opasan retard u glavu. On je sutra sigurno najveća prijetnja ako mu se bude igralo. S takvim nikad nisi načisto.
A Ensar Imamagić? :kafa:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 27 okt 2023, 21:49

Convicts je napisao/la:
27 okt 2023, 21:42
laudrop je napisao/la:
27 okt 2023, 21:37
A Ensar Imamagić? :kafa:
Fin igrač ali nema prijetnje tu nikakve. U džepu će bit Aladina.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Muratbey
Kontakt:

Post Postao/la Muratbey » 27 okt 2023, 22:31

Ne bude li protiv Zrinjskog skandiranja Palestini i palestinskih zastava odreci cu se i ove pasivne Zenice i Robijasa i Celika
Sjetimo se samo kakve postove Kabiri postavlja na drustvenim mrezama

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 27 okt 2023, 23:09

slika

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 okt 2023, 23:23

Muratbey je napisao/la:
27 okt 2023, 22:31
Ne bude li protiv Zrinjskog skandiranja Palestini i palestinskih zastava odreci cu se i ove pasivne Zenice i Robijasa i Celika
Sjetimo se samo kakve postove Kabiri postavlja na drustvenim mrezama
Robijasi sigurno nisu pasivni nego su najprogresivniji u našem gradu sto su pokazali od 2016 godine, sve za sto su se borili su uspjeli ostvariti do sada.

Sto se tiče zidovskog kluba koji nam dolazi na čelu za Kabirijem koji poziva na ubistva bez milosti slazem se da treba propisno odgovoriti i posvetiti dio Palestini jer je to utakmica velike scene koja ce biti jako dobro medijski ispracena. Sigurno ce se glas daleko procuti i poslati poruka.

Isto tako tebe i mene i ostale kao pojedinca nista ne sprecava da poneses zastavu Palestine, ok nismo Celtic Park ali i protiv Slobode su bile dignute 3 zastave na zapadu dok se himna pjevala tako da ne sumnjam da će protiv ovih biti 10x više.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 27 okt 2023, 23:36

Truhlo je napisao/la:
27 okt 2023, 20:36
convict35 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:

Karić ima ugovor do kraja sezone, čovjek je povrijeđen, kao i Horić. Kažem nije njegova krivica što je tu, Duvnjak je katastrofalan prijelazni rok odradio. Zbog toga ne treba biti gov.no od kluba, nego se čovjeku zahvaliti na kraju sezone.
Zato postoji skauting služba, a pored toga on može imati želje koga hoće da dovede.Trener nema kad da poslozi ekipu, a kamoli da odradi sam prijelazni rok.Jako je teško ako nemaš oko sebe veliki tim ljudi koji ce ti asistirati.Nije dzaba da svaki ozbiljan klub ima jedan veliki tim koji se bave samo terenom.Nadam se akobogda kada malo stanemo na noge da će mo se polako pojačavati i na ovim poljima sa kondicionim trenerom, trenerom za rehabilitaciju, tim za video analizu, tim za analizu meča na čelu sa trenerom.Lagano uvoditi, korak po korak ali eto otom potom polahko.

Joj svani suboto i stream.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 27 okt 2023, 23:42

Celicni je napisao/la:
27 okt 2023, 23:36
Truhlo je napisao/la:
convict35 je napisao/la:

Zato postoji skauting služba, a pored toga on može imati želje koga hoće da dovede.Trener nema kad da poslozi ekipu, a kamoli da odradi sam prijelazni rok.Jako je teško ako nemaš oko sebe veliki tim ljudi koji ce ti asistirati.Nije dzaba da svaki ozbiljan klub ima jedan veliki tim koji se bave samo terenom.Nadam se akobogda kada malo stanemo na noge da će mo se polako pojačavati i na ovim poljima sa kondicionim trenerom, trenerom za rehabilitaciju, tim za video analizu, tim za analizu meča na čelu sa trenerom.Lagano uvoditi, korak po korak ali eto otom potom polahko.

Jesi li ti dobar? Pa nije ovo football manager :rol:

Čuj skauting služba, svi glupi samo ti pametan. Klubovi u našoj državi sa budžetima od preko 10 miliona KM nemaju ozbiljne skauting službe, nego igrače dovode treneri i sportski direktori. Odvadi nekad malo života ti.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 okt 2023, 01:34

Drago mi je da je Celik nakon 15 godina ponovo pod Boricima, dobro dosli i nadam se fer i korektnoj utakmicu, dobrodoslica i Robijasima koji sutra dodju u Bihac, zao mi je sto nece biti SN-a koji ne dolazi na utakmice vec 4 godine, a sve zbog ljudi unutar kluba i politike koja ga unistava sistematski jos od ispadanja iz PL 2008 godine.

Sigurno bi bio bolji ambijent da su navijaci sa obe strane ali sta je tu je.

Lijepo i suncano vrijeme ce biti 20-ak stepeni i nadam se jednoj dobroj utakmici.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 28 okt 2023, 02:09

LloriS je napisao/la:
28 okt 2023, 01:34
Drago mi je da je Celik nakon 15 godina ponovo pod Boricima, dobro dosli i nadam se fer i korektnoj utakmicu, dobrodoslica i Robijasima koji sutra dodju u Bihac, zao mi je sto nece biti SN-a koji ne dolazi na utakmice vec 4 godine, a sve zbog ljudi unutar kluba i politike koja ga unistava sistematski jos od ispadanja iz PL 2008 godine.

Sigurno bi bio bolji ambijent da su navijaci sa obe strane ali sta je tu je.

Lijepo i suncano vrijeme ce biti 20-ak stepeni i nadam se jednoj dobroj utakmici.
U Bihacu smo vec,nadam se fer I korektnoj tekmi I nasoj pobjedi ! Pozdrav za HEROJSKI Bihac

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 28 okt 2023, 02:12

Truhlo je napisao/la:
27 okt 2023, 23:42
Celicni je napisao/la:
27 okt 2023, 23:36
Truhlo je napisao/la:

Jesi li ti dobar? Pa nije ovo football manager :rol:

Čuj skauting služba, svi glupi samo ti pametan. Klubovi u našoj državi sa budžetima od preko 10 miliona KM nemaju ozbiljne skauting službe, nego igrače dovode treneri i sportski direktori. Odvadi nekad malo života ti.
De živ bio ne provaljuj se.Ne mora čovjek biti pametan, ali ne mora biti ni ograničen i praviti od toga SciFi.Ovo nisu 90te i mani se jugoslovenskog nacina rada i fudbala.Danas iole ozbiljni klub koji ima ambicije posjeduje skauting tim od 2-3 čovjeka i nemaju oni platu kao igrači, zna se kako to funkcionise.Zato i imamo livade i ovakvo stanje sa takvim razmišljanjem i smjenjuju se treneri kao na traci.Nesto u 21. vijeku što je normalno nama je to još nenormalno.Gdje su ti timovi koje dovode treneri i sportski direktori samo, taljigaju po PL ili kubure u nižim ligama, a zna se ko je u vrhu, uostalom ne trebam se fatati klubova po PL-u i nekakvim budžetom koji ti spominjes.Jedna Stupčanica iz selendre, uz dužno poštovanje Stupčanici, ima ti skauting službu, ali klub ima ambicije.

I sta uzimas za zlo komentar pametni, nego malo izađi sa foruma uzmi zraka ne provodi cijeli dan ovdje, vidis da nisi dobar vise.Vidis da vise ne razumijes ko sta pise i pecaš se na svaki komentar i glumis serifa na forumu.Gdje ti vidis pametni da sam ja napisao da uprava to sada treba da uvodi ili neki tačni datum?Frustracije negdje drugo liječi, možeš na football manager.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 okt 2023, 10:35

Kako igramo sa Jedinstvom naumpade mi ova stara kolumna....

https://lupiga.com/vijesti/celicno-jedi ... -dezulovic

Vrijedna je čitanja. I lijepo je vidjeti gdje smo nekad bili, a gdje smo sad. Još je dug put pred nama ali nakon što pročitam ovo poželim stati uz ovaj UO i Klub još hiljadu puta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 okt 2023, 12:02

Koliko sam upratio dosta nasih navijaca ce biti. Dolaze iz Njemacke, Austrije, Slovenije...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 28 okt 2023, 12:05

redbull93 je napisao/la:
28 okt 2023, 12:02
Koliko sam upratio dosta nasih navijaca ce biti. Dolaze iz Njemacke, Austrije, Slovenije...
A doci ce i "pravi" Austrijanci i Slovenci

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.