Ako nisi skontao, ovo je značilo da su navijači Željezničara dobri sa opremom, aludirajući na GoPro.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:11Navijac Sarajeva i realnost.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:09Navijač Željezničara i oprema. Name a better duo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:06
Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
I na Kosevu i danas u Doboju sloga (bar za sada) 3 klase ispred nas.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:12Jagoda redovno oduci od fudbala ove mlade i perspektivne trenerePremazan svim bojama.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Taman sam na mobitelu upalio da vidim je li bio offside, nezgodno mi uhvatiti pravi trenutakKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:06Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:04KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:03
Kakva mrznja o cemu pricas. Ja upravo vidio da igrate kad ofsajd svira u gol sansi![]()
Jesi li vidio crveni karton i offside u go šansi bar 2 metra koji je izmislio ? To nisi vidio ?
**** ti mazlum sestru usta

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sarajevo sa ovakvim napadom nema danas nikakvih sansi, ocajno igraju na ovom krompiristu. Ovakve stadione od sljedece sezone treba banovati. Sloga lagano 3:0 danas.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
19vendetta87
- Kontakt:

Jos jedna od sudijskih lakrdija na nasim terenima...
Sudija namjerno svira offside i upropastava asistenciju igracu Sarajeva. Vico odlazi!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
letsgofighter
- Kontakt:
Ofsajd ko kuca, samo sto je sarajevo u pitanju.....MostarskiSin je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:15Taman sam na mobitelu upalio da vidim je li bio offside, nezgodno mi uhvatiti pravi trenutakKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:06Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:04
Jesi li vidio crveni karton i offside u go šansi bar 2 metra koji je izmislio ? To nisi vidio ?
![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Sarajevo mora biti zadovoljno jer je realno barem 2 razlike za Slogu trebalo biti.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sloga dosta bolja, mada ne sumnjam da će Mirvić na poluvremenu okrenuti Vicin broj i ide ovo iz kec u x ili dvicu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ovaj Toni Jovic je paklen igrac.
Nevjerovatno mi je da nije uspio nesto ozbiljnije napraviti u karijeri.
Ma svakako će Sarajevo preokrenut sa dva nafakaška gola. 
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta se bordo fuxice zale na sudije? Trebalo 3:0 biti , ah taj Bosanski Dinamo, godinama nikako da proradi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dva razlicita ugla, dvije razlicite odluke. Na drugoj slici sigurno nije ofsajd, na prvoj jesteMostarskiSin je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:15Taman sam na mobitelu upalio da vidim je li bio offside, nezgodno mi uhvatiti pravi trenutakKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:06Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:04
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Posjeticemo ih na treningu
-
worchester
- Kontakt:
Zasto ziljkic vec drugu utakmicu pocinje sa klupe
-
letsgofighter
- Kontakt:
Dok je bio u BL faktički je spavao u Casinuzeljovolimte je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:25Ovaj Toni Jovic je paklen igrac.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Antipolitika3
- Kontakt:
U Zrinjskom bio perfektan i onda nezgodna ozljeda koja ga udaljuje od ozbiljnijeg nogometa,steta ogromna a momak inace ekstra kao i osoba.zeljovolimte je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:25Ovaj Toni Jovic je paklen igrac.
Meni samo nije jasno kako Sarajevo misli odbraniti titulu sa ovakvom igrom?Puno su losiji nego lani.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Vama ga je ušio za 1:3 u onoj ludoj utakmici što je završila 3:3 pod BBzeljovolimte je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:25Ovaj Toni Jovic je paklen igrac.
-
scudetto89
- Kontakt:
Ovo je danas uzasno kako igramo, ovakvi ne zasluzujemo se boriti za titulu realno
04.10.2009 !
Ocigledno je lakse sve svaliti na sudijenje nego priznati da su kwita od ekipe, realno pomazilo ih par dobrih rezultata ufurali se da su Man City, a Sloga ih baci na ono mjesto gdje i trebaju bitiMeraak1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:25Sta se bordo fuxice zale na sudije? Trebalo 3:0 biti , ah taj Bosanski Dinamo, godinama nikako da proradi
Crni Cerak 🐦⬛
- Bazinga12345
- Kontakt:
Loša forma valjda, kada je ušao u igru prošlu protiv Igmana sve što je dotakao je upropastio.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa