Kakav duo.Orden43 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:30Ocigledno je lakse sve svaliti na sudijenje nego priznati da su kwita od ekipe, realno pomazilo ih par dobrih rezultata ufurali se da su Man City, a Sloga ih baci na ono mjesto gdje i trebaju bitiMeraak1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:25Sta se bordo fuxice zale na sudije? Trebalo 3:0 biti , ah taj Bosanski Dinamo, godinama nikako da proradi
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Mislim da nam je svake sezone zabio gol.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:29Vama ga je ušio za 1:3 u onoj ludoj utakmici što je završila 3:3 pod BBzeljovolimte je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:25Ovaj Toni Jovic je paklen igrac.
Nevjerovatno mi je da nije uspio nesto ozbiljnije napraviti u karijeri.da, šteta, mogao je puno više
Ove u Slogi, prosle u dresu Posusja...prije tog u dresu Sirokog, Borca.
Blago receno,domacinsko sudjenje.
Ziljke i Penito ce ovo dovesti u red.
Ziljke i Penito ce ovo dovesti u red.
E jbg sad da tako gledaš onda Bayern ne bi osvojio ni Bundesligu prošle godine. Pa dobro se sjećam i nas 2012/13 kada smo osvojili, na slično ovako bezveze odigranim utakmicama gdje smo uvalili koji gol smo osvojili titulu. Niste briljirali ni prošli vikend, ali vam je nekako ušla na kraju i to je to. Pričekaj prvo kraj utakmice jbg.scudetto89 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:29Ovo je danas uzasno kako igramo, ovakvi ne zasluzujemo se boriti za titulu realno
-
- Kontakt:
Ma ovo prvo poluvrijeme je masterclass Sir Vladexa. Vidjecemo kako ce Rozman reagovati na poluvremenu.meraba je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:15I na Kosevu i danas u Doboju sloga (bar za sada) 3 klase ispred nas.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:12Jagoda redovno oduci od fudbala ove mlade i perspektivne trenerePremazan svim bojama.
1921
-
- Kontakt:
Yebeno za odluciti u svakom slucaju, bas 50-50 po mom misljenju.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:25Dva razlicita ugla, dvije razlicite odluke. Na drugoj slici sigurno nije ofsajd, na prvoj jesteMostarskiSin je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:15Taman sam na mobitelu upalio da vidim je li bio offside, nezgodno mi uhvatiti pravi trenutakKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 14:06
Kao sto sam gore napisao, tek sam poceo gledati. Postavi svima, imas ovog hordasaodmalena on je tu sa full opremom kad igra Zeljo.
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Na prvoj slici vam je lopta vec upucena. Nije ofsajd ni Andjusicev ni Jovicev pogotovo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Mene sramota ovo gledati. Prebacio sam na Cartoon Network
- ASD
- Kontakt:
Hasić izgubio 500 lopti. Nijednom se nije vratio.
Cist penal za Slogu, Bilbija drzi Sarajevo u igri.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako se lijepo čuje himna u Doboju, aferim momci 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Igrac od 50k maraka ne moze da pogleda na go od igraca sto prima bonove ko platu
Šta treba da se desi pa da sudija dosudi penal protiv Sarajeva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hoce li danas svi portali pisati o sudijskoj lakrdiji u reziji bosanskog dinama?
-
- Kontakt:
Zasluzeno Sloga!
Ni Bilbija nije uspio navuci Sarajevu.
Ni Bilbija nije uspio navuci Sarajevu.
Sloga Doboj Republika Srpska 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- ASD
- Kontakt:
Jako lijepo je zavali glavom.
sad pitanje da li je bio ofsajd kod drugog gola?! ima li kakav dron u vazduhu, nekakav var, nesto?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Čataković je baš ispao bezveze igrač, a kao obećavao je dok je igrao u Trencinu. Doslovno se ne vidi na terenu osim ako ne zabije neki gol sa distance.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 28 okt 2023, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MostarReds22, N3R3D i 54 gosta.