Da povik je sigurno bio dobra dobro ste igrali danas jel jasno??????????????????Zutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:03Svakako da je neuporedivo i zbog situacija klubova, a i reakcija navijača drugačija. Poenta je da je debil pokušao jedan povik ismijati iako ne mora značiti da je povik uopšte negativan bio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:00Ma brate neuporedivo..desi se ovako nesto. Dobices podrsku. Uvezi par poraza, krece ono kao jucer. Svi smo mi slicna ****
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema grupe u drzavi koja je vise saburli od Manijaka.
Ako se ikad odluci dici protiv igraca, siguran sam da reakcija nece biti da pojedinac govori “Sta se smijes debilu”.
S druge strane ukucas HZ i igraci i pronacit ces bar 10 rezultata svadje i prijetnje igracima.

Ako se ikad odluci dici protiv igraca, siguran sam da reakcija nece biti da pojedinac govori “Sta se smijes debilu”.
S druge strane ukucas HZ i igraci i pronacit ces bar 10 rezultata svadje i prijetnje igracima.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:04Nema grupe u drzavi koja je vise saburli od Manijaka.![]()
S druge strane ukucas HZ i igraci i pronacit ces bar 10 rezultata svadje i prijetnje igracima.![]()

Glupane moglo je biti "momci ovo nije bilo dobro, mora bolje JEL JASNO", "ajde našu podršku imate samo morate da se borite JEL JASNO", a nije to baš isto kao "noge ćemo vam polomit, JEL JASNO?"Kamaga11 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:04Da povik je sigurno bio dobra dobro ste igrali danas jel jasno??????????????????Zutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:03Svakako da je neuporedivo i zbog situacija klubova, a i reakcija navijača drugačija. Poenta je da je debil pokušao jedan povik ismijati iako ne mora značiti da je povik uopšte negativan bio.tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:00
Ma brate neuporedivo..desi se ovako nesto. Dobices podrsku. Uvezi par poraza, krece ono kao jucer. Svi smo mi slicna ****
Eh sad da te pitam, JEL JASNO tebi ovo sve?

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Volio bih upoznati menadžera ovog Penarande, samo da mu pružim ruku i kažem svaka čast majstore, valja ovo utrpati toliko puta i uzeti tolike milione na njemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kako ništa manje kad su vam sudije direktno donijele to treće mjesto prošle sezone sa skandaloznim odlukama?Virtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:03I ja lijepo napisao da su nas sudije pogurale. To je razlika između mene i vas.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:56Prošle sezone pored Borca ste imali najvećih sudijskih poguranaca. .![]()
![]()
Naravno, ništa manje poguranaca nismo imali od vas prošle sezone.
Priznajemo i mi, vrati na temu nakon Veleža, koliko nas je napisalo da je bio penal? Nemoj spinovati.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Razlika izmedju Borca i Sarajeva je jedino usmjeren fokus na ovim prvim. Vidjeli bi ovdje komentare da je slicna situacija bila protiv protivnika Borca. Siguran sam da bi prvi u redu pored navijaca FKs bili njihovi podanici.Virtu4l je napisao/la: ↑28 okt 2023, 15:53Ovo već ne može biti slučajno, hajde ovaj danas nije bio nešto pretjerano važan ali ipak je bio na 1-0 i utakmica je mogla otići u drugom smjeru.
Ne vidim da portali pišu o tome.
Ne postoji razlika u suđenju Sarajevu i Borcu.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 28 okt 2023, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Kako ce ova utegnuta Sloga silovat na Grbavici siromasnog Zeljkana
Nakon toga idu Borcu
A Sloga 4 kuci
mogu u evropu 
Nakon toga idu Borcu

A Sloga 4 kuci

Prije je bilo ovo dobro ste igrali danas jel jasno???? Vidjet cemo kad uvezete jos jedan ili 2 poraza hocel biti imate nasu podrsku.Zutti je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:06Glupane moglo je biti "momci ovo nije bilo dobro, mora bolje JEL JASNO", "ajde našu podršku imate samo morate da se borite JEL JASNO", a nije to baš isto kao "noge ćemo vam polomit, JEL JASNO?"
Eh sad da te pitam, JEL JASNO tebi ovo sve?![]()
Nemoj nam prisjedat na muku i mi smo toga svjesniCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:12Kako ce ova utegnuta Sloga silovat na Grbavici siromasnog Zeljkana
Nakon toga idu Borcu
A Sloga 4 kucimogu u evropu
![]()

Pa evo njihovi podanici još uvijek kmeče o Želji. Oni se uvijek više uzbude nego navijači Sarajeva, a samo se sjeti njihovih reakcija nakon što su zakinuti za penal i crveni na Koševu, nema veze greške se dešavaju.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2023, 16:09Razlika izmedju Borca i Sarajeva je jedino usmjeren fokus na ovim prvim. Vidjeli bi ovdje komentare da je slicna situacija bila protiv protivnika Borca. Siguran sam da bi prvi u redu pored navijaca FKs bili njihovi podanici.

Sarajevo se opasno pojačalo u Komitetu za sudije i suđenje. Ovo više nije slučajno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ovaj Penaranda je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Sarajevu, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jado Vlagodić se danas raspucao koliko je mogao, jer zna da nema šanse da vidi gola sljedece kolo u bazi bez poraza
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Osttribine
- Kontakt:
A ziv nam je i Dritan, smisao zivota ostariti na sportskom forumu sa 10 tak postova dnevno, aferim.
P.S. Mirvicu nije ti Sloga Zeljo da je mozes kantat, to je jedna ozbiljna ekipa vodjena starim koc ovaj vukom na klupi, cestitke.

P.S. Mirvicu nije ti Sloga Zeljo da je mozes kantat, to je jedna ozbiljna ekipa vodjena starim koc ovaj vukom na klupi, cestitke.
Trenutno korisnika/ca: held9, nedimmmm1337 i 14 gostiju.