Jeste ne treba nikom ništa ponuditi, dovesti još gore igrače i lagano u federalnoj vraćati dugove. Svakako su manji troškovi. Logika naše uprave.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:26A šta je trebao?
Ponudit mu pare koje nemamo?
Taj film smo već gledali.
Ne branim Bekrića, ali nemojmo se igrat FM-a.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ferroviario
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I sa minimalnim platana imamo ekipu fa se pobijemo za 4 mjesto. Uprava mora riješiti trenera pod hitno. Volio bih fa me demantuje Bašić i dobije sve do polusezona, ali realnije je da će uzeti 4 bida
-
- Kontakt:
I ova imena sto kruze, Maksimovic, Krunic, Sapina. Ne znam. Kakvo je vase misljenje?
Da je kako ovog otjerati, kruze svakakve price trenutnoHansestadt je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:08I ova imena sto kruze, Maksimovic, Krunic, Sapina. Ne znam. Kakvo je vase misljenje?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ferroviario
- Kontakt:
Čim se još ništa nije desilo ili će ostati, ili su nesposobni da nađu zamjenu, što opet dovodi do toga da će ostati.irfo je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:15Da je kako ovog otjerati, kruze svakakve price trenutnoHansestadt je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:08I ova imena sto kruze, Maksimovic, Krunic, Sapina. Ne znam. Kakvo je vase misljenje?
-
- Kontakt:
Sama cinjenica da se nije pojavio na press je za otkaza. Nema niko pravo da se tako ponasa, jer je placen za posao.
-
- Kontakt:
Ekipa je qarina svakako za 6 mjesto max, ovako cemo bit mozda 8, 9, svejedno. Na pauzi su morali otjerati trenera i najmanje 5.6 igraca oni otjerali Becu hahah, u beci je bio problem.
Onaj ko je dovodio ove igrace treba na sud a ne samo otkaz.
Onaj ko je dovodio ove igrace treba na sud a ne samo otkaz.
Ma od svih tih trenera mozda bih Maksimovicu dao priliku jer gaji neku simpatiju prema Zelji. Sad da li ce valjati nama vise ni Bog ne moze valjati.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- dubioza144
- Kontakt:
Ovdje treba neki ludjak na klupu da dotjera ove prije svega karakterne igrace, Maksimovic je gospodin a sa njima ne moze tako a dobar bi izbor bio
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Nakon 12 kola borac ima 14 bodova vise od zelje, koja tragedija od sezone, zeljo ima za 5 golova negativnu gol razliku.
Katastrofa, sto je najgore moglo se naslutit prije pocetka i pored Evrope.
Katastrofa, sto je najgore moglo se naslutit prije pocetka i pored Evrope.
- MocMahale444
Jasta ostaviti Upravu i Bekrica a mjenjati trenere svako malo.
Basic je mislio ako dzuturume ostavi bit ce lakse.
Najlakse je siriti damu nad Jasarevicem, Haracicem, Al-dzebronijom i Drinom.
Dok Coca, Aco i Mekic su tu da iz sjenke vladaju.
Krpicu kapitensku nemamo kome drugom nek leti ko muha bez glave.
Basic je mislio ako dzuturume ostavi bit ce lakse.
Najlakse je siriti damu nad Jasarevicem, Haracicem, Al-dzebronijom i Drinom.
Dok Coca, Aco i Mekic su tu da iz sjenke vladaju.
Krpicu kapitensku nemamo kome drugom nek leti ko muha bez glave.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Uz duzno postovanje, ja ne bih bio tako siguran u konstataciju koju si iznijeo u prvoj recenici. Pokojnog Odu cemo svi kolektivno nositi na dusi, dokbablaz1 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 18:08Uz dužno poštovanje, ali ja ne vjerujem da su igrači Želje ikad namjerno izgubili utakmicu, kako bi bojkotovali trenera. To su ublehaške priče. Bašić, duša draga ponudio ostavku, bezdamu uprava nije htjela prihvatiti, jer nemaju rješenja. Bekrić je popunio roster sa crnogorcem i luksemburžaninom, tako da ljudi mi imamo bolju ekipu od Veleža i Širokog. Nama pos hitno treba novi trener.elSaik je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:49Mi smo titule gubili zbog igrača i mnoge trenere tjerali zbog igrača, jer počnu sa mahalskim pričama i bojkotom trenera. A trenutno u ekipi imamo nekoliko njih koji su svojevremeno, svako u svoje doba, bili takvi kolovođe. Bekrić, Kosorić, Štilić...
Poslije Sloge očekujem upad na teren od strane navijača.
smo zivi !
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Svi, Boga mi, nećemo.Paromlinac je napisao/la: ↑29 okt 2023, 02:03
Uz duzno postovanje, ja ne bih bio tako siguran u konstataciju koju si iznijeo u prvoj recenici. Pokojnog Odu cemo svi kolektivno nositi na dusi, dok
smo zivi !
Nismo ga, pokoj mu duši, svi nazivali "cvikerašem" onomad.
Neki jesu.Ti isti danas, nazivaju Amara moržom, kamatarom, Edisa kuharom, Bekrića rumenim, Adžem pijačar...
To nisu navijači Željezničara.
Ljidski otpad.
Ne želi Bašić ostaviti ekipu na cjedilu sedam dana prije naredne tekme, kakva ljudina 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jbt gledam ovu tabelu , mi da smo od ovih silnih poraza samo 1 dobili bili bi u sasvim dobroj poziciji za tu Evropu. Nije to jos izgubljeno 100%.
Bezevze mi samo sto nema reakcije nikakve, kao da je sve potamam u ekipi. U normalnim ekipama sad kapiteni imaju odlucujucu ulogu. Da ovo urede, smire i nahajcaju.
Bezevze mi samo sto nema reakcije nikakve, kao da je sve potamam u ekipi. U normalnim ekipama sad kapiteni imaju odlucujucu ulogu. Da ovo urede, smire i nahajcaju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nije ni zvijezdi 09 sve izgubljeno, ali siguran sam da ne razmisljaju o tome
Sta onda mislis, da prestanemo igrat. Ajmo u kantonalnu.
Ja garantujem da mogu odigrat dobro do kraja i otoc u Evropu samo da ko muskarci pricaju i otkriju sta je ili ko je problem.
Ja garantujem da mogu odigrat dobro do kraja i otoc u Evropu samo da ko muskarci pricaju i otkriju sta je ili ko je problem.
Znas sta radi šef kad nema na vrjeme plate.Ispari se da ga nebi radnici ganjali.Znas sta radi kokuz u supermarketu.Na brzinu uleti kupi sitnice i razligu.Lako je bit mangup kad ide sve kako treba.Haj stisni kad nevalja.Tad se damu pokazuju.Posto sam cuo da nas klub nemoze bolje ni naprjed radi nekih pojedinaca sta mi onda obicni navijaci da radimo.Dakle mi želimo Zelju kosto je nekad bio ali su jaci oni koji to ne žele tj gledaju svoju korist.Ja prvi samo blebecem ali nemam drugog načina jer ne mogu nista.Dakle imamo 2 opcije.Dolazi gledaj tekmu plati kartu i trpi antifudbal tj amatere ili odustani i digni ruke od svega.
- dubioza144
- Kontakt:
Basic nije neko ko se predaje nakon par poraza
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Ako je taj neko jaci od kluba, od armije navijaca, od svih koji vole Zelju a imaju neku reputaciju onda dat mu to sve. Malo mi ide na k prica uvijek neko drugi koci.Alipasino je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:31Znas sta radi šef kad nema na vrjeme plate.Ispari se da ga nebi radnici ganjali.Znas sta radi kokuz u supermarketu.Na brzinu uleti kupi sitnice i razligu.Lako je bit mangup kad ide sve kako treba.Haj stisni kad nevalja.Tad se damu pokazuju.Posto sam cuo da nas klub nemoze bolje ni naprjed radi nekih pojedinaca sta mi onda obicni navijaci da radimo.Dakle mi želimo Zelju kosto je nekad bio ali su jaci oni koji to ne žele tj gledaju svoju korist.Ja prvi samo blebecem ali nemam drugog načina jer ne mogu nista.Dakle imamo 2 opcije.Dolazi gledaj tekmu plati kartu i trpi antifudbal tj amatere ili odustani i digni ruke od svega.
Ko koci da Zeljo ima normalnog trenera u OP i da imamo igraca za prvi tim.
Ko koci da imamo prostorije ispod Istoka i za to bubamo za nas finu cifru.
Ko koci da nakon onakvog iznosenja lopti i trokutova jasara, amoe, rustemovica protiv bjerolusa i borca sad ne mozemo meda.
Ako postoji ta osoba, a vi znate i sutite onda ste saucesnici u ubijanju Zelje.
Doduse kad se moglo slavit dan pobjede i sampanjac ekipa vise me nista ne moze iznenadit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.