Ja nisam ubacio, nego ovi koji pricaju da imamo 3 budzet za igrace u ligi. Ja kazem da imamo medju najmanjim budzetima za plate. Pa Zeljo ima 70.000 KM mjesecno za plate, onakav igracki kadar a ovdje se pise da mi imamo 50.000 KM. Ljudi vi niste normalni, cemu iznosenje dezinformacija? S time stvarate pritisak i na igrace i na upravu, jer kad imas takav budzet logicno je da taj budzet moraju pratiti i rezultati.convict35 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 14:25Pa gdje su onda pare ako nam igraci igraju za kikiriki ,a spominje se 400000 km duga non stop a budzet preko milion maraka ,po tvom do sad se moglo vratit sav dug i placat prvi tim.strucnjak9 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 11:13100% provjereno da svi igraju besplatno, ni ja nisam mogao vjerovati. Imaju samo stan i hranu od kluba, a Talhi cak i to mislim da Sarajevo placa. Hrelja, Horic i Masic cu najskuplji. Saric koliko znam je bas spustio svoju cijenu i ako su mu par klubova davali 5-6 hiljada KM vise za polusezonu. Mislim da je cak i Bronja igrao za 0 KM, da je neko od sponzora prezeo njegovu platu, jer je doveden kad je vec budzet bio istrosen a s tim da je pokazao kvalitet iz kluba su ga zeljeli zadrzati i neko je nasao nacin.Truhlo je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:01
Talha ok na posudbi, hoćeš reći da Salkanović, Pehilj i Šetkić igraju besplatno?
Pa igrači u drugoj ligi centar igraju za 500 KM, nema šanse da bilo ko u prvoj ligi igra ispod 800 KM, nema šanse. Za ta tri hamelja možeš dovesti solidnog prvoligaškog igrača i platiti ga 2000 mjesečno.
I ovi ostali sto su dosli, vecina ih igra za kikiriki. Sve u svemu mi imamo jedan od najmanjih budzeta u ligi kada se uzme prosjek plata.
Mislim da ipak nasa ekipa i ne igra za kikiririki i da pola budzeta ide na njih 400000 do 500000km ,vidjecemo na izvjestaju ali ti s ovim si bacio sumjnu na momke iz uprave a momci su tu posteni i nevjerujem da je marka otisla sa strane
Sutra kad se sezona zavrsi, bili 2. il 12-ti, isto nam je. Na kraju ce biti samo bitno koliko se duga vratilo. Sto se mene tice ovi momci sto igraju dzaba, to je sposobnost uprave sto ih je dovela, nikako lopovluk, jer svi znamo sta je prioritet kluba.
Hvala Bogu Celik ima ime i skoro svi igraci su dosli ispod cijene da igraju. Znaju da dobra sezona u Celiku nije isto kao dobra sezona u Simm Bau. Taj Masic je imao puno bolje finansijske ponude, al je rekao otvoreno da zna da 10-15 golova u Celiku vrijede vise nego 20 u nekom drugom klubu.