Kako cujem jos im konjicani dali po mozgu ispod one strehice u Konjicu plavi podanici sutili

Ne uzimaju igrace ispred nosa nego puste da treniraju s njima, i kad se malo spreme, onda ih uzmu. A ko se ne spremi, za kaznu ostaje u ZeljeznicaruCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:10Nema veceg pokazatelja filijale od ovog moras im davati bodove zbog pozajmice jos ti uzimaju igrace ispred nosa
Kako cujem jos im konjicani dali po mozgu ispod one strehice u Konjicu plavi podanici sutili![]()
Jeste u pravu si spremili su Sipovica Igmanu i Benju Colica Tuzlikillafrommanilla je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:17Ne uzimaju igrace ispred nosa nego puste da treniraju s njima, i kad se malo spreme, onda ih uzmu. A ko se ne spremi, za kaznu ostaje u ZeljeznicaruCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:10Nema veceg pokazatelja filijale od ovog moras im davati bodove zbog pozajmice jos ti uzimaju igrace ispred nosa
Kako cujem jos im konjicani dali po mozgu ispod one strehice u Konjicu plavi podanici sutili![]()
I to djecu Zelje, uzmu im taj DNK![]()
Ali kakav ocaj, pitari ih prskaju, oni ne uzvracaju nego nesto kao o nama
NejacAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:20Ali kakav ocaj, pitari ih prskaju, oni ne uzvracaju nego nesto kao o nama![]()
ne primajte se rodjeni. Jos se sjecamo njihove skupstine i one vec famozne, bolje oni (misli se na zrinjski) nego cigani.. Tako daEspiritosanto je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:26Nemamo šta uzvraćati,navikli smo od Sarajlija da nas nazivaju svakavim imenima.Nek je vama Zrinja i njihovi gospoda a mi smo navikli da za nas pišete i puno gore stvari i jedni i drugi.
Ma kakvi, ne smijete vi njima nista. Previse ste se zadrzali u premijer ligi pa vam u glavu udarilo.
Respect za to, nema sta. Pokusali sa Celikom i Slobodom ali ovi nisu toliko naivni.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:26Ma istrenirale ih komsije da valja, ovako smo mi Pofalicki u neka davna vremena. Respect.
Jes da su rivali.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:26Ma istrenirale ih komsije da valja, ovako smo mi Pofalicki u neka davna vremena. Respect.
Ma to su vase bolesne glavice smislile, valjda u nedostatku nacina i hrabrosti da rijesite probleme u svom klubu, svi su drugi krivi. Svi su se udruzili da ovo urade Zeljkanu, a znamo i ti i ja adresu na koju treba pokucati, ali za to treba ipak malo muda.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:32Ma kakvi, ne smijete vi njima nista. Previse ste se zadrzali u premijer ligi pa vam u glavu udarilo.
Eto vam Penerande na zimu, ne odgovara mu kosevska klima.
Dobro vidimo da nam se i vi nudite za filijalu, polahko ba, ured stanite, šta vam je? Što ste ljubomorni na njih toliko.