Dosao bih, ali me je strah simpatizera zrinskog. Marino Bogdan, onaj gej pub u Engleskoj i Kabiri...DTzmu30 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:52Nisu sve bile na stadionu HŠK Zrinjski Mostar, odnosno Pod BB. Ali nećemo ti zamjeriti. Dosta dobro poznavanje protivnika kojeg vi inače ne pratite i koji vas ne zanima.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:32Nek Villa nastavi niz pod bb
Dudelange
Maccabi
Partizan
Rabotnicki
Braga
Odense
Botev
Maribor
Legia
Maribor
Spartak
Valletta
Ludogorets
Sheriff
Urartu
Slovan
LASK
Legia
#nekatraje
Riješim ti ja ulaznicu preko mladeži HDZa, a ti platiš kolače u Palmi iza utakmice?
Deal?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jesi li plavook?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:03Dosao bih, ali me je strah simpatizera zrinskog. Marino Bogdan, onaj gej pub u Engleskoj i Kabiri...DTzmu30 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:52Nisu sve bile na stadionu HŠK Zrinjski Mostar, odnosno Pod BB. Ali nećemo ti zamjeriti. Dosta dobro poznavanje protivnika kojeg vi inače ne pratite i koji vas ne zanima.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:32
Nek Villa nastavi niz pod bb
Dudelange
Maccabi
Partizan
Rabotnicki
Braga
Odense
Botev
Maribor
Legia
Maribor
Spartak
Valletta
Ludogorets
Sheriff
Urartu
Slovan
LASK
Legia
#nekatraje
Riješim ti ja ulaznicu preko mladeži HDZa, a ti platiš kolače u Palmi iza utakmice?
Deal?
Ima u Amira safuna, nemaš straha!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
Mazlume ja mislim da si ti Zlatko Krčum ili mu je brat onaj još veći debil provjeriti cu to ako se kojim slučajem uspostavi da jesi bolje ti je da se seliš zauvijek u Istočni Mostar ....OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:03Dosao bih, ali me je strah simpatizera zrinskog. Marino Bogdan, onaj gej pub u Engleskoj i Kabiri...DTzmu30 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:52Nisu sve bile na stadionu HŠK Zrinjski Mostar, odnosno Pod BB. Ali nećemo ti zamjeriti. Dosta dobro poznavanje protivnika kojeg vi inače ne pratite i koji vas ne zanima.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:32
Nek Villa nastavi niz pod bb
Dudelange
Maccabi
Partizan
Rabotnicki
Braga
Odense
Botev
Maribor
Legia
Maribor
Spartak
Valletta
Ludogorets
Sheriff
Urartu
Slovan
LASK
Legia
#nekatraje
Deal?

Gleaj sokola jes zaeban, ko rahmetli @bistrik

Pomahnitali jevreji prijete nekom preko foruma strasno.......SokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:49Mazlume ja mislim da si ti Zlatko Krčum ili mu je brat onaj još veći debil provjeriti cu to ako se kojim slučajem uspostavi da jesi bolje ti je da se seliš zauvijek u Istočni Mostar ....OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:03Dosao bih, ali me je strah simpatizera zrinskog. Marino Bogdan, onaj gej pub u Engleskoj i Kabiri...DTzmu30 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:52
Nisu sve bile na stadionu HŠK Zrinjski Mostar, odnosno Pod BB. Ali nećemo ti zamjeriti. Dosta dobro poznavanje protivnika kojeg vi inače ne pratite i koji vas ne zanima.
Deal?![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Ja sam AlenSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:49Mazlume ja mislim da si ti Zlatko Krčum ili mu je brat onaj još veći debil provjeriti cu to ako se kojim slučajem uspostavi da jesi bolje ti je da se seliš zauvijek u Istočni Mostar ....OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:03Dosao bih, ali me je strah simpatizera zrinskog. Marino Bogdan, onaj gej pub u Engleskoj i Kabiri...DTzmu30 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:52
Nisu sve bile na stadionu HŠK Zrinjski Mostar, odnosno Pod BB. Ali nećemo ti zamjeriti. Dosta dobro poznavanje protivnika kojeg vi inače ne pratite i koji vas ne zanima.
Deal?![]()
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
Graha je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:45Hahaha neka kaže gdje mu je ostao mobitel kada je pokušao prikriti kako krade wc papir iz wca u mepasuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
SokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:49
Mazlume ja mislim da si ti Zlatko Krčum ili mu je brat onaj još veći debil provjeriti cu to ako se kojim slučajem uspostavi da jesi bolje ti je da se seliš zauvijek u Istočni Mostar ....![]()
-
Vidjeti ćemo .....OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:55Ja sam AlenSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:49Mazlume ja mislim da si ti Zlatko Krčum ili mu je brat onaj još veći debil provjeriti cu to ako se kojim slučajem uspostavi da jesi bolje ti je da se seliš zauvijek u Istočni Mostar ....OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:03
Dosao bih, ali me je strah simpatizera zrinskog. Marino Bogdan, onaj gej pub u Engleskoj i Kabiri...![]()
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega
Graha je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:45Hahaha neka kaže gdje mu je ostao mobitel kada je pokušao prikriti kako krade wc papir iz wca u mepasuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
![]()
-
SokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:29Vidjeti ćemo .....OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:55Ja sam AlenSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:49
Mazlume ja mislim da si ti Zlatko Krčum ili mu je brat onaj još veći debil provjeriti cu to ako se kojim slučajem uspostavi da jesi bolje ti je da se seliš zauvijek u Istočni Mostar ....![]()
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:41E da mi je znati kako je ovaj hagra saznao da je only left taj neki Alen, pa se registrovao ovdje zbog njega![]()
Interesantan lik…SokolPravde je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:19Majku vam balijsku **** svima a posebno ciganima iz Ist. Mostara crknite dušmani
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Bola ti nisi dobar s glavom a pomalo si i priglup što više pišeš veće su ti šanse da ćeš se morati prisilno evakuirati iz MostaraOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:36Interesantan lik…SokolPravde je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:19Majku vam balijsku **** svima a posebno ciganima iz Ist. Mostara crknite dušmani
Provocirali ste svi ispod pojasa i sprdali se i onda kad vam netko nešto napiše slično smeta vam
-
- Kontakt:
Reci im sokole,sve im balijsko
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ljubi bratSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:51Bola ti nisi dobar s glavom a pomalo si i priglup što više pišeš veće su ti šanse da ćeš se morati prisilno evakuirati iz MostaraOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:36Interesantan lik…SokolPravde je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:19Majku vam balijsku **** svima a posebno ciganima iz Ist. Mostara crknite dušmani![]()
Provocirali ste svi ispod pojasa i sprdali se i onda kad vam netko nešto napiše slično smeta vam![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Boli me kurrac… SellamSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:32Ako već hoćeš da znaš i vućeš me za jezik....osobno podržavam Palestinski narod u borbi za slobodu ...Pozdrav
Nisi pravi navijac Jevrejskog športskog kluba.SokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:32Ako već hoćeš da znaš i vućeš me za jezik....osobno podržavam Palestinski narod u borbi za slobodu ...Pozdrav
-
Kako si tako nekulturan civiliziraj se već jednom , da sam rekao podrška za Izrael napao bi me da sam cionista i šovinista ....nebi vam sveti Vasalije ugodio ....
-
Only tijesan će ti Zalik bitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 20:00Ljubi bratSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:51Bola ti nisi dobar s glavom a pomalo si i priglup što više pišeš veće su ti šanse da ćeš se morati prisilno evakuirati iz Mostara![]()
Provocirali ste svi ispod pojasa i sprdali se i onda kad vam netko nešto napiše slično smeta vam![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 28 gostiju.