Ma nas je ebavo ko je stigao, 4 puta smo ispadali iz lige, svemoguća familija Osim nam je namjestila da nas izbaci Slavija u sred Bl, ispadali zbog licence a Željo sada dužan dve nule više nego smo mi tada....tako da, suština priče je, svjesni smo a i navikli smo na to!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:05Mislis da vas isto ne ceka jednog dana?letsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:49Bravo, ispadali, ključna riječ ! sad ćopajte pitu od vanago što ste napravili !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:15
Mi rangiramo cijene karata prema protivniku
Pa eto po cijenama znate o kakvom se protivniku radi![]()
Realno i ne vrijedi vise ekipa koja je uvijek bila sredina tabele i cesto ispadala,kakav protivnik takve cijene
Hahahahaha sabura sabura.Pravda je duga ali dostizna
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ponovo ćete ispasti. Kad tad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Haj sto smo Slobodi namjestili izbacivanje, jer su morali izgubiti sa gol razlikom manjom od dva gola
Sad smo i Borcu krivi jer ih je Slavija dobila u gostima
Kriv i zakon o licenciranju, Zeljo im kriv sto nisu mogli reprograme potpisat sa bivsim uposlenicima

Sad smo i Borcu krivi jer ih je Slavija dobila u gostima

Kriv i zakon o licenciranju, Zeljo im kriv sto nisu mogli reprograme potpisat sa bivsim uposlenicima

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jedino sto cijenim kod klana Osim je sto su vas kandjijali kad god i kako god su mogli, bas vam trpali do jaja. Valjda jer su Austrijanci porijeklom, pa da vrate za Gavrilaletsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:23Ma nas je ebavo ko je stigao, 4 puta smo ispadali iz lige, svemoguća familija Osim nam je namjestila da nas izbaci Slavija u sred Bl, ispadali zbog licence a Željo sada dužan dve nule više nego smo mi tada....tako da, suština priče je, svjesni smo a i navikli smo na to!
-
- Kontakt:
Na vas je red

Ako vas mlatne Vladina Složna družina, dolazite na degenek u BL, i tu ste već u goloj borbi !
Borac iz Banja Luke je od svih drugoligaša BiH u ex-YU
Bio jedan od najuspješniji klubova.
Bili su tu još Željezničar iz Sarajeva,Čelik iz Zenice.
Leotar iz Trebinja koji sa Famosom iz Hrasnice nikad
Nije ušao u Prvu Ligu YU .
Bio jedan od najuspješniji klubova.
Bili su tu još Željezničar iz Sarajeva,Čelik iz Zenice.
Leotar iz Trebinja koji sa Famosom iz Hrasnice nikad
Nije ušao u Prvu Ligu YU .
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Borac ima 14 sezona u prvoj ligi jugoslavije...Grad u to vrijeme nije mogao na dva fronta, uzeći u obzir da je rukometni klub bio jedan od najvećih klubova u državi...
-
- Kontakt:
Borac profitirao, bez kontroverznih sudijskih odluka..
A cist penal Slogi nije sviran..
-
- Kontakt:
Vasa borba protiv saveza:OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.
letsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:23
Ma nas je ebavo ko je stigao, 4 puta smo ispadali iz lige, svemoguća familija Osim nam je namjestila da nas izbaci Slavija u sred Bl, ispadali zbog licence a Željo sada dužan dve nule više nego smo mi tada....tako da, suština priče je, svjesni smo a i navikli smo na to!

-
- Kontakt:
Ovo je bilo u stilu mali dođi vamo, evo ti za igrice i sladoled i da te ne gledam više očima, bar dve godinenastrojeni21 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:36Vasa borba protiv saveza:OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.

Pa ja i napisah bez imalo ironije.letsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:30Borac ima 14 sezona u prvoj ligi jugoslavije...Grad u to vrijeme nije mogao na dva fronta, uzeći u obzir da je rukometni klub bio jedan od najvećih klubova u državi...
Sa vašim prijateljima sa Grbavice ste tu negdje sto se
Predratnog uspjeha tiče.
Željkana,jednu naštimanu titulu za 60g.postojanja(1971)
Borac BL jedan Kup Maršala.
Jeste blaga al’ ste vaser vaga.
Oni derali,štimali,varali namještali sa familijom Osim,
Borac sad sa familijom Dodik!Moze Borca samo zajebat
Financijski kolaps manjeg entiteta,početkom godine.
Samo jednu utakmicu je Borac poguran a da je uticalo na podjelu bodova, protiv Sarajeva. Velež ne računam, tu je sve bilo riješeno u 95. min.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:35Borac profitirao, bez kontroverznih sudijskih odluka..
Sarajevo je sudijskim lakrdijama uzelo minimalno 5 bodova više nego su zaslužili. Velež, Igman, Borac, tri penala nisu dosuđena za ove timove protiv Sarajeva.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaboravio si i bokserski klub!letsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:30Borac ima 14 sezona u prvoj ligi jugoslavije...Grad u to vrijeme nije mogao na dva fronta, uzeći u obzir da je rukometni klub bio jedan od najvećih klubova u državi...
Ako Borac mlatne sarajlije na sred Koševa u nedjelju, ta pobjeda će mi biti draža nego da osvojimo ligu šampiona 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Možemo malo i o prijeratnim titulama.

PREDRAG PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Marijan Beneš je simbol grada, on je van konkurencijePitarsam je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:40Zaboravio si i bokserski klub!letsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:30Borac ima 14 sezona u prvoj ligi jugoslavije...Grad u to vrijeme nije mogao na dva fronta, uzeći u obzir da je rukometni klub bio jedan od najvećih klubova u državi...

Hoces i ti u avatar i potpis na 15 dana, javi do petka ali dobro razmisli

NEMA NAZAD
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vidiš, toliko Tuzli nije svirano za jednu utakmicu na Grbavici. Ko o čemu..Virtu4l je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:39Velež, Igman, Borac, tri penala nisu dosuđena za ove timove protiv Sarajeva.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:35Borac profitirao, bez kontroverznih sudijskih odluka..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin, rishovski, VolimBiH96 i 33 gosta.