NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Hajmo još objava večeras koliko je karti prodato i malo da euforiju vratimo u naš grad
Ma najjaca je ona "Vojnik srece". Narocito onaj stih "MOJE JE SRCE CELIK"BatistutA19 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 22:30Najbolju onu da puste od Merlina OSTALO.JOS MALO KREMANA BORDO I PLAVI NAVIJAČkad znamo.na koncertu pijevat mozemo i na stadionu
![]()

Da li ce biti u fanshopu karti do srijede ?
Hajmo objava koliko je prodato karti do večeras da malo nafura se raja da sto vise kupuju
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- BatistutA19
- Kontakt:
Taman Moje je srce Čelik pa refren bordo plaviFliX je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:01Ma najjaca je ona "Vojnik srece". Narocito onaj stih "MOJE JE SRCE CELIK"BatistutA19 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 22:30Najbolju onu da puste od Merlina OSTALO.JOS MALO KREMANA BORDO I PLAVI NAVIJAČkad znamo.na koncertu pijevat mozemo i na stadionu
![]()
![]()
Nema objave večeras admin sto vodi fb otišao spavati 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Pomjeranje sata ga zajebalo

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ma Robija i ostali ce sigurno svoje odraditi za ovu tekmu, a kako ce ovi na terenu izgledati nemam pojma iskreno.
Ili ce bas zapeti pa izbaciti zrinjski sto bi opet bila senzacija, ili ce ih nakantati Mostarci.
Kako god zavrsilo, kiksat ce protiv Banovica
Ili ce bas zapeti pa izbaciti zrinjski sto bi opet bila senzacija, ili ce ih nakantati Mostarci.
Kako god zavrsilo, kiksat ce protiv Banovica

Kakav sastav ocekujete protiv Zrinjskog?
Ja ocekujem da ce dosta rotirati, protiv Posusja se vidio umor kod njihovih glavnih igraca, sto je logicno obzirom kakav raspored imaju. Zbog toga ja ne ocekujem njihove kljucne igrace tipa Bilbija, Ćuže, Čanađija, Jakovljevic, Ćorluka itd... Imaju dosta igraca koji su slabo ili nikako dobijali sansu ove sezone, tako da vjerujem da ce oni igrati. Mada je u sustini i nebitno u kakvom sastavu izađu, da treci tim izvedu prejaki su. Previse je tu kako individualnog tako i kolektivnog kvaliteta
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.