kakav je bashar al asad hvale ga da ima bas top postojanostharden je napisao/la: ↑25 okt 2023, 16:59Probao sam ja neke, nisam ostao razocaran ni sa jednim. Ovaj konkretno sa tvog linka nisam, ali vidim kazu da lici na Rasasi Hawas koji je vrhunski parfem. Mada ne znam sto sad pitas za ovaj, ovo je ljetni parfemDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 okt 2023, 15:51Eh kakvi su ovo Lataffa mirisi? @foste ovo je u nasem price range-u
https://www.fragrantica.com/perfume/Lat ... 66011.html
valjal ovo ista?![]()
Mimo ovog Khamraha koji sam gore spomenuo, probao sam od Lattafe i Badee al oud, Asad, a jutros su mi stigli dekanti za Ameer Al Oudh Intense Oud i Qaaed. Ako te zanima koji, opisem detaljnije.
Skoro svi Lattafini su klon ili inspirisani nekim parfemom, ispod na slici mozes vidjeti koji je inspirisan kojim.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Dosta dobar, al nije za kupovine na slijepo. Ima dosta jaku postojanost i auru, traje citav dan... miris je u pocetku onako dosta tezak, nekako gust, zagasit, dok se malo ne smiri biber i duhan pa se onda osjeti malo vanilija i bude malo sladak, ne previse. 7KM je dekant od 5ml, jbg preporucujem da ga probas prvo
Nije bas toliko slican Elixiru koliko je ishajpovan, ima dosta razlike al jbg Dior kosta ko zlato.
Sto se tice malo skuplje robe, novi JPG Le Male Elixir je 10/10. Sto se tice dizajnera sigurno parfem godine.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
probo famozni TFTV i razocaro se; ne volim miris duhana i bas gusi. od mene minus.
al zato sam ovaj samo probao i ubi baju. moracu ga iz CH poruciti od rodjaka.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ima kod nas 100ml za 260KM, mislim da nije puno skuplji u odnosu na Svicu.muhamedhulk je napisao/la: ↑27 okt 2023, 08:48probo famozni TFTV i razocaro se; ne volim miris duhana i bas gusi. od mene minus.
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
80e u Njemackoj trenutno.
-
scudetto89
- Kontakt:
Kakav je ovaj gisada parfem ili kolonska voda?, jeli za zime i sta je dobro jako za zime , mislim nota jaca? 
04.10.2009 !
- muhamedhulk
- Kontakt:
standardni drvenasti..meni je predobar. za zime moze komotno.scudetto89 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:11Kakav je ovaj gisada parfem ili kolonska voda?, jeli za zime i sta je dobro jako za zime , mislim nota jaca?![]()
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
scudetto89
- Kontakt:
Imali ga u plazi kupiti?muhamedhulk je napisao/la: ↑28 okt 2023, 19:34standardni drvenasti..meni je predobar. za zime moze komotno.scudetto89 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:11Kakav je ovaj gisada parfem ili kolonska voda?, jeli za zime i sta je dobro jako za zime , mislim nota jaca?![]()
04.10.2009 !
ParfemiZaVas na OLXu.
Bio je neki dan snizen u CMu, ne znam da li je jos. U Plazi i ako ima, ne isplati se
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dajte kakav zimski parfem prijedlog, samo nek je jak ko benzin, nema veze ništa drugo

Imaš li kakav prijedlog? TV ne mogu nigdje da nađem evo mjesec dana
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ako hoces benzin, Dior Fahrenheit. Ne trazi dalje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 19:41Dajte kakav zimski parfem prijedlog, samo nek je jak ko benzin, nema veze ništa drugo![]()
Imaš li kakav prijedlog? TV ne mogu nigdje da nađem evo mjesec dana![]()
Od jeftinih, Flavia Nouveau Ambre je bas jaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja uzeo Manceru Instant Crush, reakcije uglavnom dobre, meni perverzija, bas mi lego..
Cijena u Plazi 285KM za 120ml edp sto i nije previse za tu kolicinu parfema
Cijena u Plazi 285KM za 120ml edp sto i nije previse za tu kolicinu parfema
Ma gdje nije postojan, parfemska ikona koja kida jos od 1988.
btw probao sam i Flavia Tobacco Vanille, klon TF TV kojeg pretpostavljam trazis. Odlican miris za te pare, ko voli te note, naravno nije prefinjen i kvalitetan kao TF ali sve ide sa cijenom. Trajnost i postojanost su isto jako dobre.
Vrhunski parfem ali brate 120ml je oko 180KM ako narucujes online. Malo sta se isplati uzeti bas u parfimeriji, u BiH pogotovo.
harden je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:09Ma gdje nije postojan, parfemska ikona koja kida jos od 1988.ja ga licno ne koristim jer su mi drazi sladji, gurmanski parfemi.
btw probao sam i Flavia Tobacco Vanille, klon TF TV kojeg pretpostavljam trazis. Odlican miris za te pare, ko voli te note, naravno nije prefinjen i kvalitetan kao TF ali sve ide sa cijenom. Trajnost i postojanost su isto jako dobre.
Vrhunski parfem ali brate 120ml je oko 180KM ako narucujes online. Malo sta se isplati uzeti bas u parfimeriji, u BiH pogotovo.

od ova tri koji je bolji izbor
Meni licno CDNI, ali nikako edt, EDP ili Limited verzija.
Drugi nisam probao mada ga dosta hvale, treci jesam i dobar je, mozda bih uzeo njega jer je unikatniji u odnosu na CDNI. Za nekih 60-70KM nema greske sa Encre Noirom.
- Centre forward
- Kontakt:
Nemate vi pojma kakav je hajp bio kad se pojavio Axe Africa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ja ganjam sad za nocne izlaske i taj fazon jesen zima .. de marly layton nesto gledam sta mislite 
Probaj prvo ako nisi, uzmi dekant... Al dobar izbor, meni najbolji PDM, jako dopadljiv miris.
Mišljenje o Zarinim parfemima? Gledam baš dosta ljudi hvale ove "kopije" originalnih parfema. Čini mi se da postoje kopije za neke one gotivinije tipa TF TV, Gucci Guilty, YSL, Dior Sauvage. Ima kod nas u BCC izbora kamaru, drug mi preporučuje, šta ti veliš?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.