Mlada ekipa koja je prosle sezone uzasno izgledala pod Tuchelom i to sa nekim pojacanjima...
Zaboravljate kontekst kao i uvijek.
LP je uzeta na ledjima Kantea u zadnjem dobrom momentu ozbiljne karijere Strasnom i zdravom Jamesu.
Onda su se tu dodavali Pulisic, Mount i Havertz.
Mendy isto imao sezonu karijere i onda propao...
Jednostavno poklopilo se. Kante poslije krenuo sa povredama i vidjelo se da to nije neka ekipa.
Svi pali u formi prakticno.
I ne znam kako neko moze zaliti za Mountom i Havertzom kad ih gleda u novim klubovima...
Nama je remont svakako trebao samo sto je ovo odradjeno prebrzo da bi se neke stvari financijski iskoristile.
Mlada ekipa sastavljenja jako brzo logicno da ce biti padova.
Vidjelo se u ovom malo boljem periodu da i sa kvalitetnijim ekipama mozemo igrati. Fali nam golova u ekipi a i vidjelo se koliko ovisimo o Enzu a Bogami polako pocinjemi i o Mudryku da zavisimo.
Bice sve bolje sto sezona bude odmicala i nadam se uz manje oscilacija.
Imamo sada i Jamesa ne jedno 2 3 tekme dok se ne povrijedi
Moram priznati da me Dissasi iznenadio solidno izgleda. Los mi je bio na pocetku ali okrenuo je formu.
Cucurella se dozvao isto.
Tesko nam je na niski blok bez Enza najbolje igramo definitivno u otvorenim tekmama.
Taj belaj sa niskim blokom se bas dugo vuce sto kaze Shed neki napadacki sistem za to nemamo vecinom smo se nekim individualnim performansima izvlacili.
Nekako smo i zaboravili skroz na Laviju...
On kad se vrati sta sa Gallagherom...
Mudryk Nkunku Sterling napad mi je nekako najbolji sa Palmerom iza i pivot Enzo Caicedo kada se napada niski blok.