Pjesnicki receno

Sad ce Chini stati u odbranu navijaca, i nekako sastaviti pricu da Nurkic zasluzuje da navijaci slave njegovu povredu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Kakav preokretbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 01:31Baš im je dobra odbrana bez njega, blowout u prvoj četvrtini![]()
nece brata niko. Svaka cast Juka
Pa s obzirom da je prosle sezone bio jedini koji igra i trosi se u odbrani, a od ove sezone uz Granta jedini (a evo i on svako malo odmori koju), te povrede i nisi tako neocekivane. Povreda bi sigurno bilo, ali daleko manje da ima kakvu takvu pomoc od saigraca.0oo0 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 08:56mislim da njega najvise zezaju povrede, unazad 5 godina nijednu sezonu nije odigrao bez povreda i to vecinom duze pauze, to ga **** da uhvati ritam a i radi toga je izgubio mnogo a pored toga siguran sam da sad to sprijecava mnoge timove da ga uzmu jer niko nije siguran koliko ce on odigrati za tolike pare uzevsi u obzir da je sklon povredama, al **** se njemu on ima ugovor do portlanda je da smisli nesto
ne znam da li trollas, ali realno dalo bi se o tome diskutovati, prosto juka nema nikakav kontinuitet, i koliko god ga volim, kako neko moze tolerisati onu njegovo kontrolu lopte u reketu, gdje mu 80% slucajeva lopta "pobjegne", onda oni njegovi pokusaji zavrsavanja pod kosem - za osijediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.