Pisao sam i ja o ovome. Da ponovim, Ovcina, Cosic, Boljevic super pojacanja. To sto su Cosic i Ovcina izgledali lose treba pitati trenera. Rustemovic, Selimovic, Dubackic i Jaber takodjer ok. Trojica su bas fule, Alison na krilu ( mozda u sredini ne bi bio losa opcija ), Turanjanin i Biber.bablaz1 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 19:41Možda ja ne znam nešto, ali me stvarno interesuje zašto je Bekrić toliko na meti navijača. Mislim da je odradio dobre prelazne rokove koliko je novaca imao na raspolaganju. Teško je bilo dovesti sad nekig Dadu koji je trenutno rezerva u Napretku i dati mu 10.000 platu, a nisam siguran da iko ima i 3500 da mu klub plaća. Rszdor bi nastao. S druge strane ja se nadam da će sljedeći ŠSŠ znati iskoristiti nakbolje od ovog što ima. Ako nekome nije mrsko nek nađe zadnjih 15-tak rezultata Bašića u Sloveniji, sve će biti jasno. Vidim zamjera se isto Bekriću što su Santos i Hosžić otišli bez obeštećenja, a nismo mogli platiti naknadu za treniranje. Niti smo mogli ponuditi iolebolje plate. Otišli su mnogi zbez obeštećenja. Što se mene tiče nek ide i Bekrić, ali treba mu skinuti kapu realno i za Selimovića i za Boljevića. Ne možeš davati platu igraču 3 milje i očekivati da ga prodaš za milion. Krivci su Bašić, Uprava pa tek onda Bekrić (ponajmanje on). Igrači nisu krivi, pi meni, jer je teško razumjeti bilo ovog trenera i sa tribina. Možda Bekrić smeta jer nije iz Sarajeva?? I budimo realni, šta može ponuditi igračima daih privuče? Jedino da će oživjeti karijeru, ostalo ništa. Dovođenje jednog igrača kojem će plata biti 10.000 povlači i dodatno povećanje plata i ostalim igračima. Uzmite Zrinjski: Balić, Kožulj nisu sigurno jeftini, a ne igraju nikako. Ne znači da će igrač kojeg platiš puno biti i prevaga, ne tako davno smo imali Zeca E. Iiii? Nama treba trener koji će izvući max iz ove ekipe koju imamo. Nek ide i Bekrić, dovedite Papca i slične. Ovo je samo moje mišljenje i voluo bih znati šta je to Bekrić kriv što trener nema blage veze sa životom
Primjera radi, cisto da se vidi gdje smo sto se tice dovodjenja igraca, Ramic u Igmanu ima cenera platu i jos mi zenu zaposlili, Denkovic je blizu, Bodul ima preko 5k;
Pametnom dosta.
Jel mahala, ne znam, nit ga branim, al sto se tice igraca koje smo dovodili u odnosu na nase plate odradio je korektan posao.
To sto ga pljuju Senadovi botovi pali alarm kod mene. Amarovih smo se rijesili, da se ovih zohara rijesiti jer ocito da postoji interes Senada da se opet uvali u klub.