FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Prevarante rumeni,imas li bar malo obraza na toj seljastoj glavi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bašić je jednu pozitivnu rečenicu o misimovicu u medijima bio udaljen od statusa legende kluba....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Skontali smo kralju ne peri vise.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Na moje pitanje zašto se tjera Bekrić niko nije odgovorio konkretno. I to mi je ok. S druge strane ja ne mogu vjerovati da postoji neko ko žali za Bašićem, ali opet razumijem da ima ljudi koji misle da je dobar trener. Njegovi rezultati to najbolje oslikavaju. Zadnjih dvadesetak utakmica u Sloveniji veniji, kao i sve gostujuće u BiH. Žalim mu da nađe klub u kojem će ga razumjeti, mada teško. Ja sam ga prekrižio kad je ponudio ostavku nakon pobjede protiv Širokog. Najviše zamjeram upravi što je nisu prihvatili. Nismo se razumjeli, niti mi njega, niti oni nas. Nadam se da ćemo uspjeti naći mladog i pametnog trenera, jer para nema (što bi Nikić rekao nije nikad ni bilo) za nekog ober kvalitetnog.
Samo Kemal Alispahić!
Povedi nas, šefe!!
Povedi nas, šefe!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
-
- Kontakt:
Sad ce ti reci Rumenii. I to je razlog. Covjek rumen pa eto razlog otkaza..bablaz1 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:26Na moje pitanje zašto se tjera Bekrić niko nije odgovorio konkretno. I to mi je ok. S druge strane ja ne mogu vjerovati da postoji neko ko žali za Bašićem, ali opet razumijem da ima ljudi koji misle da je dobar trener. Njegovi rezultati to najbolje oslikavaju. Zadnjih dvadesetak utakmica u Sloveniji veniji, kao i sve gostujuće u BiH. Žalim mu da nađe klub u kojem će ga razumjeti, mada teško. Ja sam ga prekrižio kad je ponudio ostavku nakon pobjede protiv Širokog. Najviše zamjeram upravi što je nisu prihvatili. Nismo se razumjeli, niti mi njega, niti oni nas. Nadam se da ćemo uspjeti naći mladog i pametnog trenera, jer para nema (što bi Nikić rekao nije nikad ni bilo) za nekog ober kvalitetnog.
- MocMahale444
Bekric treba da ode iz razloga sto nije dobar sd, zato sto puno laže. Rekao je da ce skoro pa sigurno šarnuti hodzic i santos, cim se vrate u rajvosa, naravno laž golema bila.
Izgubili smo na njima bruku love.
Znaci voli vise slagati nego kajmaka i sira uz pogacu mlatnut.
Doveo je lika (aru) koji se svadjao s navijacima i koji nista uradio nije.
Velika pojacanja u vidu Alisona, Turanjanina i ostalih bukvi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:34Sljedeci post.
Alispahicu odlazi iz svetinjeeeeeeee i povedi sa sobom Cocalica
Ako bi zaslužio, to mu ne gine.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Kakve dijabole šta je ovo hljebe dragi.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Bekric je SD u skladu sa ligom. Nista ti nisu bolja rijesenja u drugim klubovima. Jedina razlika je u budzetu. Cak bih rekao da je izvukao sta se moze. Slozio bih se da je imao amatersku komunikaciju u vezi Santosa i Hodzica, ali nije on kriv sto nisu produzili ugovore, jer ko bi produzio ugovore kad sad zaradjuju 5 puta vise. Turanjanin, Allyson i Biber fula, ali sta je tu je, ne znam kolika im je plata, ali kad poredis sa ostalim klubovima, imas dosta vecih fula.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:33Bekric treba da ode iz razloga sto nije dobar sd, zato sto puno laže. Rekao je da ce skoro pa sigurno šarnuti hodzic i santos, cim se vrate u rajvosa, naravno laž golema bila.
Samire Bekricu,odlazi iz kluba !
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Može li pojašnjenje?Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:09Uprava sve dok vraća dugove, danas odlična vijest da smo prepolovili dug, nisam vidio da je iko išta napisao na forumu. Ovo je bitnije od nekog Bašića i Bekrića.
Ako je vama Bašić i Misimovič iznad Želje, meni nije. Bekrić je posljednja "smetnja" da Hadžija uđe u klub.
Zahvaljujući Bekriću igrali smo Evropu, Santos, Hodžić, Amoah. Bašić je samo pokupio kajmak i to je to.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- MocMahale444
Paša moj necu se ja sad svadjati ovdje s tobom oko rumenog stvora.Hansestadt je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:42Bekric je SD u skladu sa ligom. Nista ti nisu bolja rijesenja u drugim klubovima. Jedina razlika je u budzetu. Cak bih rekao da je izvukao sta se moze. Slozio bih se da je imao amatersku komunikaciju u vezi Santosa i Hodzica, ali nije on kriv sto nisu produzili ugovore, jer ko bi produzio ugovore kad sad zaradjuju 5 puta vise. Turanjanin, Allyson i Biber fula, ali sta je tu je, ne znam kolika im je plata, ali kad poredis sa ostalim klubovima, imas dosta vecih fula.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:33Bekric treba da ode iz razloga sto nije dobar sd, zato sto puno laže. Rekao je da ce skoro pa sigurno šarnuti hodzic i santos, cim se vrate u rajvosa, naravno laž golema bila.
Ti imas svoje misljenje, ja svoje.
Mislim da je on produzena ruka amara Osima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Neeee Samiree neeeeeeee...ne radi toooo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Najveća greška ove uprave jeste što je prihvatila da im mi budemo generalni sponzor. I sad neki tamo na osnovu toga sto su dali nekoliko stotina maraka misle da je klub njihov, pa vrše pritisak da se smijeni ili ubaci neko. Nadam se da Željo ovu grešku nikad više neće ponoviti i da će ubuduće ako želi biti imalo ozbiljan klub navijače držati na tribinama daleko od svlačionice.
Kako bi Amarovci trpili da se izgradi jos jedna tribina,da djelujemo nevjerovatno stabilno? Zamisli da udje..Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:09Uprava sve dok vraća dugove, danas odlična vijest da smo prepolovili dug, nisam vidio da je iko išta napisao na forumu. Ovo je bitnije od nekog Bašića i Bekrića.
Ako je vama Bašić i Misimovič iznad Želje, meni nije. Bekrić je posljednja "smetnja" da Hadžija uđe u klub.
Zahvaljujući Bekriću igrali smo Evropu, Santos, Hodžić, Amoah. Bašić je samo pokupio kajmak i to je to.
Fk Željezničar.
Ma ušlo je nama sa svih strana, od države, saveza, opštine, Amara i Misimovića, svako nam je stavio po jedan i još ga niko nije izvadio...Pablo11 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 00:59Kako bi Amarovci trpili da se izgradi jos jedna tribina,da djelujemo nevjerovatno stabilno? Zamisli da udje..Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:09Uprava sve dok vraća dugove, danas odlična vijest da smo prepolovili dug, nisam vidio da je iko išta napisao na forumu. Ovo je bitnije od nekog Bašića i Bekrića.
Ulazak Misimovića u rangu sa Amarom da se vrati. Egoisti, ne proglašeni vladari, idioti, mazlumi, bogalji, idioti.
A što će nam Misimović? Gdje je bio kad je Amar otišao? Što nije tad spašavao klub, nego smo mi navijači spašavali.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
U rangu su samo na forumu,kada se izadje u stvarni svijet svi znaju pravu istinu. Uostalom stadion je rekao svoje dok je bio trener Veleza. Nadamo se da se ne ponavlja 2018-ta godina i ulazak najvecih grobara.Mamba21 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 01:11Ma ušlo je nama sa svih strana, od države, saveza, opštine, Amara i Misimovića, svako nam je stavio po jedan i još ga niko nije izvadio...Pablo11 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 00:59Kako bi Amarovci trpili da se izgradi jos jedna tribina,da djelujemo nevjerovatno stabilno? Zamisli da udje..Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:09Uprava sve dok vraća dugove, danas odlična vijest da smo prepolovili dug, nisam vidio da je iko išta napisao na forumu. Ovo je bitnije od nekog Bašića i Bekrića.
Ulazak Misimovića u rangu sa Amarom da se vrati. Egoisti, ne proglašeni vladari, idioti, mazlumi, bogalji, idioti.
A što će nam Misimović? Gdje je bio kad je Amar otišao? Što nije tad spašavao klub, nego smo mi navijači spašavali.
Fk Željezničar.