Sa Amarom smo zavrsili odnosno sam je sebe sjebo. Zasluzeno.Pablo11 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 00:59Kako bi Amarovci trpili da se izgradi jos jedna tribina,da djelujemo nevjerovatno stabilno? Zamisli da udje..Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:09Uprava sve dok vraća dugove, danas odlična vijest da smo prepolovili dug, nisam vidio da je iko išta napisao na forumu. Ovo je bitnije od nekog Bašića i Bekrića.
Ako je vama Bašić i Misimovič iznad Želje, meni nije. Bekrić je posljednja "smetnja" da Hadžija uđe u klub.
Zahvaljujući Bekriću igrali smo Evropu, Santos, Hodžić, Amoah. Bašić je samo pokupio kajmak i to je to.
Napomena za neupucene, Senad je zajahao kada je u klub uslo najvise kesa od Njukastla. Pare od Europe koju je Oda odradio, zamal uzeo titulu sezonu prije, a onda dobio klanfu ko da je zadnji papak ( to nam se i vraca, zato nas nema nigdje poslije toga, jer smo bas jazavci i debili ispali ), prodaja Bajica, Kvesica, Amir na zimu otisao, pare od Dzeke, ostao Memija i jos nekoliko igraca.
Hvala Senadu na Istoku, ali podjelu koju su unijeli njegovi botovi mu ne mogu i necu zaboraviti. Ostao je tovar dugova iza njega i zapikana zemlja. Tribina - ostao dug i to bez dozvola, poslovni prostori godinu ipo nit su sredjeni , nit su papiri zavrseni, teren - ostao dug, do nedavno dolazile presude o kojima klub pojma nema jer je ovaj odnio dokumentaciju kada je odlazio. Osim dokumentacije odveo je i dio administracije i neke sponzore. Pravi navijac.
Ostala 0 na racunu, dugovi na sve strane, unisten OP, skart i dobro preplacena ekipa koja nam je napravila minus kada je ovaj otisao jer su igraci bili pod vazecim ugovorima, a ne da ih nisi mogao prodati nego si morao nekome da platis za odvoz sute.
Dva igraca pogodili, Miru i Lendrica od 50-ak kojih je doslo. Zijan Europe i zijan titule jer se pravio postenjacina, milionski gubici i sjeban koeficient. Zrinjski "uze"i gledaj gdje su oni, a gdje mi.
I botovi, nabijem ih na hasima. Opet su se uzjebali i dosadjuju, a zapravo mu prave kontra uslugu.
Ovo sto je pomogao klubu je da zakuca Amara, a ne da pomogne Zeljeznicaru.
Neka hvala, ne vracaj se ziv bio. Dosta.
Ps. Slobodno me demantuj, al u kurcu, ne mozes, samo ono sta jeste i kako jeste. Ima jos toga, al nije za pisanja po forumu.