FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vico mozda jeste fudbalski analfabeta, ali je veoma namazan tip i brzo uci. Znaju oni dobro da se titule uzimaju kuci i na "malim" utakmicama u gostima. On ce delegirati svoje sudije protiv Igamana, Posusja, GOSK-a, kuci sebi nasteliti sta treba. Protiv nas na Kosevu ti stavi Peljtu, koji ce naravno odsuditi posteno. Cilj je vec ispunjen.
Evo i ovdje se raja raduje sto je Peljto, zaboravljajuci da je Borac do sad, sto stelama sto sudijama, zavrsio bruku bodova. Dvije poklonjene tekme (Sloga, Zvijezda), pokradeni Velez, Posusje, mi. Ako kojim slucajem bude nerijesno, raja ce na kraju trubiti "ko nam je kriv sto ih nismo dobili," smecuci s uma da oni nemaju kikseva koje ima svaka ekipa, jer se sudije i nefudbalske radnje pobrinu za to da ne kiksaju.
Nadam se da smo barem malo pametniji nego prije, da necemo tjerati Simona, Ibricica, Mirvica na kraju sezone. Udjem malo u pdf Zelje i shvatim koliko su blago ovi ljudi. Da nismo "privatizovani," isto bi prozivljavali sad kao i oni, ako ne bi i gore bilo. Kod njih se i dan danas Misimovicevi i neke druge interesne grupe prepucavaju preko kluba, svlace ih u ponor, salju botove na forume. Hvala Bogu na kapitalizmu, jedini lijek za Bosnju i njegovo nakaradno, taldzijsko razmisljanje.
Evo i ovdje se raja raduje sto je Peljto, zaboravljajuci da je Borac do sad, sto stelama sto sudijama, zavrsio bruku bodova. Dvije poklonjene tekme (Sloga, Zvijezda), pokradeni Velez, Posusje, mi. Ako kojim slucajem bude nerijesno, raja ce na kraju trubiti "ko nam je kriv sto ih nismo dobili," smecuci s uma da oni nemaju kikseva koje ima svaka ekipa, jer se sudije i nefudbalske radnje pobrinu za to da ne kiksaju.
Nadam se da smo barem malo pametniji nego prije, da necemo tjerati Simona, Ibricica, Mirvica na kraju sezone. Udjem malo u pdf Zelje i shvatim koliko su blago ovi ljudi. Da nismo "privatizovani," isto bi prozivljavali sad kao i oni, ako ne bi i gore bilo. Kod njih se i dan danas Misimovicevi i neke druge interesne grupe prepucavaju preko kluba, svlace ih u ponor, salju botove na forume. Hvala Bogu na kapitalizmu, jedini lijek za Bosnju i njegovo nakaradno, taldzijsko razmisljanje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta ovo gradimo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Vozdra braćo,
uzeo sam 2xsjever i 2xistok (online) , jer bih opet volio počastiti nekoga s foruma
Ako ima zainteresovanih neka se jave u pp
uzeo sam 2xsjever i 2xistok (online) , jer bih opet volio počastiti nekoga s foruma
Ako ima zainteresovanih neka se jave u pp

Titula je jako bitna i to baš zbog te Europe, kao prvak doboljno ti je da eliminišeš dvije ekipe za grupnu fazu što nam je cilj a ovako sa 2,3,4 mjesta trebaš četiri i tu je bitna razlika ostalo je nebitno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 nov 2023, 12:50Meni je najvažnije da Rožman napravi dobru selekciju, odradi dobre pripreme na zimu i da se naredna polusezona iskoristi na najboljem mogućem nivou. Kad dođemo u Evropu, da se ne brukamo i ne ispadamo nakon prvog pretkola. Za titulu mi je svejedno, samo dodatni bonus ove godine.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Francis i Mario u punom procesu
Pena u markeru
kad uništi narkomanovu bamad a nas ispiša na forumu 
Francis i Mario u punom procesu
Pena u markeru

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
da hocemo docekati ovako bagere da pocne gradnja bordo arene 

FC United Of Manchester !
Ocigledno ponovo imamo ekipu na okupu, Vrancic i Kyeremeh su nazad na treningu ali ne vidim Renana, to je bas hendikep…
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Taman da su Reala kući dobili i da nam je majmun sudio, za nas su običan niželigaš kojem smo morali barem nešto iskreirati za 90 minuta. Fudbal je čudo, rezultat neće uvijek doći, ali igra (prvenstveno pristup) uvijek mora biti na određenom nivou.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 nov 2023, 12:27ta mrtva sloga je sve redom kuci sredila. ne kontam zasto omalovazavanje. Pa ljudi dragi, sudije i poguranci ovdje itekako dobro rade, ne mozes reci da nije tako
Sve jasno i slažem se da sudije igraju veliku ulogu, ali mi se moramo fokusirati na sebe i svoj razvoj. Imamo mali milion segmenata koje još trebamo popraviti. Od ovog baljenja po društvenim mrežama nema ništa korisno.. bacanje prašine u oči, nepotrebno natezanje.
Klub se protiv ovog treba boriti na sljedećim izborima za savez, a ne saopštenjima ili na društvenim mrežama. To je samo luzerska priča za sirotinju i pravljenje alibija.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ne svidja mi se ovolika hajka oko ove utakmice, u najmanju ruku predstavlja se da je utakmica prvenstva a nije ni blizu nje, daleko od toga da nama i njima i donosi i odnosi ali loptu treba spustiti maksimalno. Prvo klub a evo sad i horde idu sa klasicnim prozivanjem i samo im dajemo vecu zelju za motivom i sigurno je da ce na kosevo doci napucani do bola. Samo fudbalski laik moze reci da su oni losa ekipa, posebno ako se uzme u obzir da je Vinko mrtvi takticar i da ce igrat na rezultat. Sdruge strane kod nas pola ekipe izlazi iz povrede, daj Boze da sve ode na nas mlin al sa respektom i zeljom protiv njih moramo uci u utakmicu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sta vam je, sta ste se usrali, treba stoku prozivati na svakom koraku. A njih cemo svakako mlatnuti hladno 2:0, nisu nista odigrali u BL pa uzese x znamo na kakav nacin. Tako da na kosevu im je dzeni
1946-1987
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slazem se da se moramo fokusirati na sebe ali nemojte tu cinjenicu s uma smesti, da je Rozman tu 3 mjeseca tek. Da izlazimo, nadam se, iz tog turbulentnog perioda. A taj period traje i od prije Mirvica, odnosno od kako je Tan usao u klub, koliko smo imali slabo smo naplatili.scholsey je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:27Taman da su Reala kući dobili i da nam je majmun sudio, za nas su običan niželigaš kojem smo morali barem nešto iskreirati za 90 minuta. Fudbal je čudo, rezultat neće uvijek doći, ali igra (prvenstveno pristup) uvijek mora biti na određenom nivou.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 nov 2023, 12:27ta mrtva sloga je sve redom kuci sredila. ne kontam zasto omalovazavanje. Pa ljudi dragi, sudije i poguranci ovdje itekako dobro rade, ne mozes reci da nije tako
Sve jasno i slažem se da sudije igraju veliku ulogu, ali mi se moramo fokusirati na sebe i svoj razvoj. Imamo mali milion segmenata koje još trebamo popraviti. Od ovog baljenja po društvenim mrežama nema ništa korisno.. bacanje prašine u oči, nepotrebno natezanje.
Klub se protiv ovog treba boriti na sljedećim izborima za savez, a ne saopštenjima ili na društvenim mrežama. To je samo luzerska priča za sirotinju i pravljenje alibija.
Vrijeme je da konacno, krupnim koracima koracamo ka materijalizovanju investitora kojeg imamo.
Naletit ce i sivi dani, kada se neces moci motivisati ili kada ce 11 protivnika jednostavno biti bolji. Makar oni bili Gornji Rahic, pravila nema. Fudbal je cudo i lopta je okrugla.
Ali mi moramo da se odupremo svim negativnostima i krize saburli nadvladati.
za boldirano smo usaglaseni, jer trenutno smo tu sterilni i nemamo nikakav uticaj.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 02 nov 2023, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Apsolutno je tacno da se borac gura i da sudije šilje. Al isto tako treba biti realan i reci da smo mi u Doboju, Konjicu pa i Gabeli izgledali loše. Ne treba zabijati glavu u pijesak i treba reci i buniti se kad nas kradu al isto tako treba reci da je u Doboju bio očaj kako smo "igrali".
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nemoj me pogrešno shvatiti, apsolutno podržavam Rožmana. Jasno da je kratko tu, da je uradio i da će još uraditi odličan posao, ali ono sa Slogom se ne smije dešavati. Siguran sam da je i on toga svjestan.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:44slazem se da se moramo fokusirati na sebe ali nemojte tu cinjenicu s uma smesti, da je Rozman tu 3 mjeseca tek. Da izlazimo, nadam se, iz tog turbulentnog perioda. A taj period traje i od prije Mirvica, odnosno od kako je Tan usao u klub, koliko smo imali slabo smo naplatili.scholsey je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:27Taman da su Reala kući dobili i da nam je majmun sudio, za nas su običan niželigaš kojem smo morali barem nešto iskreirati za 90 minuta. Fudbal je čudo, rezultat neće uvijek doći, ali igra (prvenstveno pristup) uvijek mora biti na određenom nivou.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 nov 2023, 12:27
ta mrtva sloga je sve redom kuci sredila. ne kontam zasto omalovazavanje. Pa ljudi dragi, sudije i poguranci ovdje itekako dobro rade, ne mozes reci da nije tako
Vrijeme je da konacno, krupnim koracima koracamo ka materijalizovanju investitora kojeg imamo.
Naletit ce i sivi dani, kada se neces moci motivisati ili kada ce 11 protivnika jednostavno biti bolji. Makar oni bili Gornji Rahic, pravila nema. Fudbal je cudo i lopta je okrugla.
Ali mi moramo da se odupremo svim negativnostima i krize saburli nadvladati.
za boldirano smo usaglaseni, jer trenutno smo tu sterilni i nemamo nikakav uticaj.
Tačno tako. Vrijeme je da se uozbiljimo i konačno profitiramo od investitora. Da napredujemo kao klub.
Mene lično nevjerovatno nervira ta vječna borba nas Bosanaca protiv nekih mračnih sila. Ubi me priča "ne daju nam naprijed" i zato ne mogu tu živjeti. Barem u ovom slučaju postoji instanca gdje se problem može riješiti. To je savez. Postoje izbori, niko nam ne brani da lobiramo, ubacimo svoje ljude i dokažemo da smo najveći klub u državi, a ne neka šuga na kojoj narkomani mogu šiljiti qrac.
Svi ovi statusi iz kluba su meni totalno bezveze. Dječija priča.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ide Hamza protiv Borca laga 2 gola
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bosnas_, enzo1, ErosViverosViv, Evander, HyperOS, iliyaa8, johntravolta123, Mahalac7, nedimmmm1337, Proximic, rukometubih23, SamoDaKazeem, Sazg, svabonja i 150 gostiju.