FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nigdje ja nisam rekao da on treba ostati, samo da znaš Muha.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- MocMahale444
Nije se odnosilo na tebe nego na ove sto me citiraju zadnja 2-3 dana, zbog mog misljenja o bekricu.
Nek ga vode doma na paštašutu.
Nek ga vode doma na paštašutu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ODLAZI BEKRIĆU!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Ja mislim da je dosta teze naci sportskog direktora nego trenera, a pokazao je da koliko toliko zna posao. Njegov vokabular i ponasanje je potpuno u skladu sa fudbalerima iz domace lige. Fakticki moras da spadnes na nivo fudbalera i poznajes njihov jezik i ponasanje. Ne znam ko su alternative, Zeba, Beslija, Cenan, mislim stvarno tesko je naci struku u BiH generalno, a covjek se pokazao da zeli da radi. Mozda bih nekad u buducnosti volio da vidim Cocalica na nekoj funkciji, nekako mi djeluje osoba kao karakterna osoba, a ima isto dobru igracku karijeru. Ali do tada treba Bekrica podrzati, da ima jedan normalan prijelazni rok, pa onda mozemo bolje da sudimo.
Samo da pozdravim prave i istinske zaljubljenike plave boje i da vam nagovijestim velike stvari i plavo proljece
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Daj barem u PP, da platim pivu cijeloj kafani sutra.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Nije Amar ne moras se radovati.
Fk Željezničar.
Ako nije Amar onda mene obradujPablo11 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:22Nije Amar ne moras se radovati.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Možeš im već platiti, vjeruj mi na riječ.

Dolaze ljepši dani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On se treba forsirati i zbog mnogo drugih razloga. Na stranu to što svakako zaslužuje minutažu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:33Al-Jaber okruglo 78 minuta odigrao kako je došao. Mislim da bi trebali forsirati tog momka, zaslužuje minute sigurno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Daj Virto, barem ti napiši nešto u PP. Ja već spremio Ivu.
-
- Kontakt:
Jel kacimo zastave 
Uranio radni narode.Ovako se voli Zeljo na sabahu.Morate skontat da je uvjek neko protiv nekog kad neide.Tako je vazda bilo.Kad nas krene svi će bit zlatni.To je tako u votazi.Odo radit valja zaradit za Remzine pite a da je lako nije ali sta ces.Zato dosta supljaka idemo uzet 3 bobe.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Molim vas nemojte ništa najavljivat.
Još jedno razočarenje nebi podnio.
Još jedno razočarenje nebi podnio.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ako njega isforsiramo i prodamo, sigurno ćemo dobiti priliku da vidimo u našem dresu još masu njemu sličnih. Meni je dovoljna ta informacija ko ga je poslao nama.

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ako pričate o Al-Jaberu, fizički je preslab.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑03 nov 2023, 07:26Ako njega isforsiramo i prodamo, sigurno ćemo dobiti priliku da vidimo u našem dresu još masu njemu sličnih. Meni je dovoljna ta informacija ko ga je poslao nama.![]()
Talenat i fudbalska inteligencija ekstra, fizički slabiji od Mekića...
-
- Kontakt:
Lik izgleda ko pionira nekog da si ubacio da igra
Sto se tice ljepsih stvari u klubu, krenu takve price svaka dva-tri mjeseca. I dalje su uvijek jedni te isti kocnicari tu tako da kod mene nema nikakvog optimizma da cemo gledati plavo proljece, previse se puta zadnjih godina ista prica ponovila.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Koji kocnicari? Mislis na ljude koji su trenutno u klubu a pripadaju taboru megamixa? Daj ljudi direktno pisite.
I sta koce ?!
Svi oni u upravi kojima smeta investitor, ima ih iz svih taboraViking1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 08:59Koji kocnicari? Mislis na ljude koji su trenutno u klubu a pripadaju taboru megamixa? Daj ljudi direktno pisite.
I sta koce ?!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, pinki, Semrush [Bot] i 27 gostiju.