NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

JonSnow
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la JonSnow » 03 nov 2023, 07:56

AllGunsBlazing je napisao/la:
03 nov 2023, 07:51
JonSnow je napisao/la:
03 nov 2023, 07:45
03 nov 2023, 07:40
Rezultat je u drugom planu. I bice u drugom planu pa i u ligi dok ne postanemo stabilan i normalan klub bez pritiska dugovanja. Kome to nije jasno?

Momci su dobili podrsku Juga na kraju kao i dijela zapada, barem onog sto je ostao i sto ce doci i protiv Buducnosti. Da li mislite da je to dzaba tako? Da li mislite da njima nije krivo? Da li mislite da su oni uzivali? A opet nisu poletili na forume da popljuju sve zivo.

@convict35 znaci grad duzan Celiku pare, ali ce grad vratiti dugove? :sick:

Trebali smo i mi kao i Sloboda preusmjeriti sve u ekipu, **** reprogram, vracanje dugova, hajmo mi napraviti ekipu da forum bude zadovoljan, da rezultati budu u prvom planu. Izguramo tako 2 godine i onda se lijepo ugasimo, ali bar ce nam biti lijepo.
Mi smo trebali naći balans između sportskog i financijskog aspekta, a ne autistično tvrdit kako je sportski aspekt u drugom planu. Evo ti sad rezultat toga.
Ne. Mi nismo trebali slusati mahniti forum i "navijace" koji su trazili borbu za visi rang pod svaku cijenu. Ocigledno je da finansijski nismo spremni da "balansiramo". Mogli smo ostati jos godinu u DLC-u, vratiti jos dugova, deblokirati racun, a ova ekipa bi nam bila sasvim dovoljno.
Ne tvrdim da smo morali iskeširat boga oca za igrače, ali ne možeš mi reći da nije moglo bolje od ovog što sad imamo. Pa mi smo prošle godine bili značajno bolja ekipa, čak i kad se uzme rang u obzir.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 08:12

Pa zadrzali smo kostur te ekipe i jos je pojacali, i pritom postali gori. Mi smo mislili da ovi igraci mogu nositi ovaj rang, ispostavilo se da ne mogu.

Doveli smo 8-9 igraca, sto znaci da se i nije stedilo toliko koliko se zeli ovdje prikazati. Problem je sto ti je kostur ekipe propao. Normalno je da neces pogoditi sva pojacanja. Mi smo pogodili Horica, Masica, Bajramovica i donekle Sarica. I to je sasvim normalno.

Recimo da nam najbolji igrac iz prosle sezone, Sivac, ne igra ni blizu nivoa od prosle godine. Ali kao drugi najbolji je jos pet puta gori. Sijerkica si zamjenio. Zuna se ne snalazi. Isakovic nas je kostao dobrih bodova. Dodaj na to da smo imali losa krila i za DLC, ako gledamo njihov ucinak u golovima. 5 od 11 nije u formi ili jednostavno ne zna bolje. A to niko nije ocekivao.
Celik!3,2,2.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 nov 2023, 08:25

Ja vam kazem samo do zime izgurati, na proljece ce to bito puno bolje.

Kao sto neko napisa, Damjanovic ako se ne nametne u ovih par kola, nema sta na proljece traziti. Opet hvala mu kad je i dosao, mi smo morali imenovati novog trenera, nije imao ko ekipu voditi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 nov 2023, 08:29

Sramotna predstava, klub je sinoć još trebao ponuditi da vrati novac navijačima koji žele povrat. Ne bi se javilo 50 ljudi ali to bi bila jedina ispravna gesta.

A ovo pišem ja koji sam sinoć prije tekme rekao da me nije briga za dešavanja na zelenom terenu nego da napunimo kasu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 08:35

@convict35 grad je i uništio klub, napravio dugove i neka vraća. Ne bih se složio sa tim da oni vraćaju, otimaju 250k godišnje od poslovnih prostora i kao oni vraćaju... A i to nije bilo dobrovoljno, nego je teškom mukom izboreno u dvogodišnjoj sudskoj borbi.

Klub je vrlo blizu da riješi svoje probleme u prvoj polovini naredne godine i drugog puta nema osim vraćanja ovih dugovanja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 nov 2023, 09:05

Vršajević je navodno mogući kandidat za poziciju sportskog direktora Zeničana. Jučer je na Instagramu imao zanimljivu objavu, tačnije uz grb Čelika je napisao.

"Bit ćeš ti opet šampion".
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 03 nov 2023, 09:31

Vidjam vrsajevica stalno u zenici. Ova njegova objava je vjerovatno onako sasvim slucajna i nema veze sa nekom pozicijom, sto ne znaci da ga nece pozvati. Sasvim je okej da bivsi veliki fudbaleri dolaze u klub. To je po meni jako lijepo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 03 nov 2023, 09:55

Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 08:35
@convict35 grad je i uništio klub, napravio dugove i neka vraća. Ne bih se složio sa tim da oni vraćaju, otimaju 250k godišnje od poslovnih prostora i kao oni vraćaju... A i to nije bilo dobrovoljno, nego je teškom mukom izboreno u dvogodišnjoj sudskoj borbi.

Klub je vrlo blizu da riješi svoje probleme u prvoj polovini naredne godine i drugog puta nema osim vraćanja ovih dugovanja.
Unistili su ga grad, ljudi ,Zenicani najvise ovo sam ti napisao cisto da se zna kako ide otplata i kako mi finansiski nismo jos na nivou,iz ovog se moze izvuc da je Celik odnosno ovi HEROJI U UPRAVI SU USPJELI OBEZBJEDIT JOS NEKI 500000KM kiji su za prvi tim potrosili mozda 250000 do 300000 milja i ostalo vratili kratkorocni dugova.
Momcima treba pojacanje od 5 ljudi iduce godine ,sto u upravi sto za sportski segment,a to kosta naravno ali mora se jos neko pustut ,uljucit kako god hoces da se klub stabilizuje.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 10:14

convict35 je napisao/la:
03 nov 2023, 09:55
Truhlo je napisao/la:

Unistili su ga grad, ljudi ,Zenicani najvise ovo sam ti napisao cisto da se zna kako ide otplata i kako mi finansiski nismo jos na nivou,iz ovog se moze izvuc da je Celik odnosno ovi HEROJI U UPRAVI SU USPJELI OBEZBJEDIT JOS NEKI 500000KM kiji su za prvi tim potrosili mozda 250000 do 300000 milja i ostalo vratili kratkorocni dugova.
Momcima treba pojacanje od 5 ljudi iduce godine ,sto u upravi sto za sportski segment,a to kosta naravno ali mora se jos neko pustut ,uljucit kako god hoces da se klub stabilizuje.
Površno rezonuješ a sve na naglaskom na sportske rezultate. Kažem još jednom pogriješilo se u sportskom segmentu i ispravit će se na zimu.

Banalan primjer ti je da je klub iz vlastitih sredstava već četvrtu godinu zaredom prebacio 200 000 KM na dugovanja. Kada dugovanja ne bude, za taj iznos možeš dovesti 5 beton igrača za prve lige, da ne dobiješ od grada, kantona i sponzora koji neće da sponzorišu zbog blokade ni jedne marke.

Prostor za napredak je ogroman i naredna godina će to pokazati. Da se razumijemo ni trenutni budžet nije loš tu je negdje u top 4, jedan Rahić i Gradina imaju cjelokupni budžet kluba 350 do 400k ove sezone.

Hoću da kažem da ne treba ocjenjivati finansije kroz trenutno stanje ekipe gdje se očigledno odradio loš prijelazni rok.

Deblokiranje računa je krucijalno i ubjeđen sam da ćemo do naredne sezone riješiti ove kratkoročne dugove i biti u duplo boljoj poziciji nego sada. Strpljenje ljudi, još pola godine :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 10:27

Ma nije toliko lose ni odradjen prijelazni rok, vec su podbacili oni koji su trebali nositi igru.

Sivac ima 1 asistenciju, a primili smo nekoliko golova zbog njegove lose odbrane. U napadu jednostavno vise ne moze napraviti razliku, a kada i uspije proci kao jucer jednom, to zavrsi uzasnim centarsutem. Ni blizu nivoa od prosle godine. Ne znam kako je samo mislio igrati PL.

Medjuseljac je dao jedan gol i to jedva. 90% vremena sto je igrao, ne postoji na terenu. Hajd sto fizicki ne moze, ali ne zna lopte primit.

Zuna - treba li trositi rijeci? Majstor za zakomplikovat, a nikakve tranzicije sa loptom.

Isakovic - odigra odlicno, pa usere sve. Realno unosi nemir u zadnju liniju koliko god da je dobar u nekim stvarima, a jeste. Mislim da se bas osjeti razlika kada je tu Horic igrao i sada.

To su ti 4 kljucna igraca. Uz to, nemas lijevog beka, krila su nam bila losa i u DLC-u, a nismo ih nesto ni pojacali. To su promasaji. Mislim ocekivali smo Arnautovica i Durmisa, ali ocigledno to nije to, posebno Davud. Ne moze se rijecima opisati kakav je bio u Bihacu, frajer lopte ne moze primiti.

Nakon onakve sezone u DLC-u i igri prikazanih protiv Sarajeva, Goska, Radnika, Veleza i Graza, bilo je za ocekivati da ce ovi igraci moci vise. Ocigledno smo svi tu pogrijesili.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 10:36

03 nov 2023, 10:27
Ma nije toliko lose ni odradjen prijelazni rok, vec su podbacili oni koji su trebali nositi igru.

Sivac ima 1 asistenciju, a primili smo nekoliko golova zbog njegove lose odbrane. U napadu jednostavno vise ne moze napraviti razliku, a kada i uspije proci kao jucer jednom, to zavrsi uzasnim centarsutem. Ni blizu nivoa od prosle godine. Ne znam kako je samo mislio igrati PL.

Medjuseljac je dao jedan gol i to jedva. 90% vremena sto je igrao, ne postoji na terenu. Hajd sto fizicki ne moze, ali ne zna lopte primit.

Zuna - treba li trositi rijeci? Majstor za zakomplikovat, a nikakve tranzicije sa loptom.

Isakovic - odigra odlicno, pa usere sve. Realno unosi nemir u zadnju liniju koliko god da je dobar u nekim stvarima, a jeste. Mislim da se bas osjeti razlika kada je tu Horic igrao i sada.

To su ti 4 kljucna igraca. Uz to, nemas lijevog beka, krila su nam bila losa i u DLC-u, a nismo ih nesto ni pojacali. To su promasaji. Mislim ocekivali smo Arnautovica i Durmisa, ali ocigledno to nije to, posebno Davud. Ne moze se rijecima opisati kakav je bio u Bihacu, frajer lopte ne moze primiti.

Nakon onakve sezone u DLC-u i igri prikazanih protiv Sarajeva, Goska, Radnika, Veleza i Graza, bilo je za ocekivati da ce ovi igraci moci vise. Ocigledno smo svi tu pogrijesili.
Tako nekako, još je krenulo naopako sve što je moglo krenuti sa povredama...

Tako je kako je, nadam se da će uspjeti dobiti ove dvije utakmice kući za mirniju zimu.

Iskreno već nakon zadnje utakmice analizu napraviti i zaključno sa krajem novembra isplatiti i podijeliti ispisnice ovim igračima koji nisu dorasli ovom rangu takmičenja. U januaru tražiti pojačanja jer nema potrebe ranije, liga na proljeće starta tek 9. Marta. Početkom februara pripreme i lagano u nastavak prvenstva.

Ako išta valja od sinoć jeste što smo ispali i nemoramo se pripremati za kup koji se igra mjesec dana prije početka naše lige. Odlično.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 10:41

Ja bih iskreno malo i rizikovao. Izbaciti Zunu iz ekipe vec sad. Talha ili neki nas junior pa da vidimo ima li smisla. Isto i za Ahmetspahica. Guramo sinoc Karica, a brzi ja od njeg. Salcinovicu ponuditi neku poziciju u klubu ako je zeli i ako se moze posvetiti, ali ne racunati ozbiljno na njeg.
Celik!3,2,2.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 03 nov 2023, 10:42

Poraz jeste veliki. Mogao je biti manji, ali stvarno zar je iko očekivao da ce Celik pobijediti?
Ovaj poraz ne treba gledati tragicno. Mozda jeste velik, ai je i sama razlika izmedju kvalitete igraca bila jedna od najvecih do sada.

Bilo bi sramota za bosanski fudbal da klub koji igra evropska takmičenja ne moze lagano rijesiti drugoligasa.

Po meni glavni cilj trenutnog celika treba biti finansijska stabilnost. Sta ce ti i stranci, sta ce ti i ulazak u premijer ligu opet ako imas 6miliona dugova? Mozda de mnogi nece sloziti sa mnom, ali mislim da uopce ne treba teziti ka skupim pojacanjima dok se finansije ne stabiliziraju. Cilj nam treba biti da opstajemo u trenutnoj ligi i polako se dizemo, pa kad se rijese finansije onda ciljati da se dodje i na vrh premijer lige, ali sve korak po korak
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 10:48

03 nov 2023, 10:41
Ja bih iskreno malo i rizikovao. Izbaciti Zunu iz ekipe vec sad. Talha ili neki nas junior pa da vidimo ima li smisla. Isto i za Ahmetspahica. Guramo sinoc Karica, a brzi ja od njeg. Salcinovicu ponuditi neku poziciju u klubu ako je zeli i ako se moze posvetiti, ali ne racunati ozbiljno na njeg.
Ma moramo izgurati do kraja polusezone sa ovim što imamo. Ne mogu juniori brate igrati ovu ligu u ovom omjeru, kakav ba Ahmetspahić, pa puni smo juniora i djece koji su imali dvije sezone seniroskog fudbala pa ih ova liga pojela.

Treba nam 4 pojačanja iskusna igrača, ne veterana nego igrača u najboljim godinama za ove lige. Pisao sam nedavno pa imaš u rosteru preko 15 U21, ako se nastavi tako završit ćemo u zoni ispadanja...

Salčinović, Karić i Isaković definitivno oproštaj ili na zimu ili na kraju sezone, stvarno nema smisla više.

Edit: Jedina dva U21 na koje se može računati na proljeće su Begić i Durmo, trećeg startera od ovih 15 moramo iskopati, a sigurno mora otići 7, 8 igrača.

Još jednom edit :mrgreen:

Uzmimo za primjer Stupčanicu koja se našla u identičnoj situaciji kao mi prošle sezone. Na zimu dovode:
- Hrvanovića 24 godine iz Radničkog koji je zadnji na tabeli bio
- Aletića 27 godina iz Bratstva koje je bilo u donjem dijelu tabele
- Dubačkić 23 godine iz Toška donji dio tabele
- Živković 22 godine iz Radnika iz Bijeljine sredina tabele u prvoj ligi RS
- Čulov 26 godina iz Goražda tada gornji dio tabele

Zaključak 5 provjerenih igrača na ugovor do kraja sezone, od februara do kraja juna 5 mjeseci za igrače na koje češ morati izdvojiti 10000 do 12000 mjesečno.

S obzirom da imamo toliko hamelja, morat ćemo osloboditi 5000 mjesečno otpuštanjem 7, 8 igrača, i morat ćemo uložiti dodatnih 7000 na mjesečnom nivou kako bi pokrili plate pojačanja.

Ovo ne bi trebao nikakav teret biti za klub, dakle pojačanja od 23 godine do 28 godina, provjereni igrači za ovaj rang :kafa:
.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 03 nov 2023, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 11:09

Ja govorim za ove tri utakmice sto su nam ostale. Ekipa je svakako u rasulu, ovi ne pruzaju neke aman zaman partije, iskoristiti vrijeme i probati juniore. Naravno da nam trebaju pojacanja na proljece. Opet ne mozes pojacati 5 pozicija. Realno je dovesti 2 igraca ili 3. Lijevi bek, vezni i krilo jer su to najkriticnije pozicije.

U svakom slucaju, juniori ce igrati veliku ulogu. Ako nece pocinjati, ulaziti ce sa klupe.
Celik!3,2,2.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 03 nov 2023, 11:12

Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 10:14
convict35 je napisao/la:
03 nov 2023, 09:55
Truhlo je napisao/la:

Površno rezonuješ a sve na naglaskom na sportske rezultate. Kažem još jednom pogriješilo se u sportskom segmentu i ispravit će se na zimu.

Banalan primjer ti je da je klub iz vlastitih sredstava već četvrtu godinu zaredom prebacio 200 000 KM na dugovanja. Kada dugovanja ne bude, za taj iznos možeš dovesti 5 beton igrača za prve lige, da ne dobiješ od grada, kantona i sponzora koji neće da sponzorišu zbog blokade ni jedne marke.

Prostor za napredak je ogroman i naredna godina će to pokazati. Da se razumijemo ni trenutni budžet nije loš tu je negdje u top 4, jedan Rahić i Gradina imaju cjelokupni budžet kluba 350 do 400k ove sezone.

Hoću da kažem da ne treba ocjenjivati finansije kroz trenutno stanje ekipe gdje se očigledno odradio loš prijelazni rok.

Deblokiranje računa je krucijalno i ubjeđen sam da ćemo do naredne sezone riješiti ove kratkoročne dugove i biti u duplo boljoj poziciji nego sada. Strpljenje ljudi, još pola godine :kafa:
Ti lave neznas ni procitat kako treba post ,prvo si kao kontrirao pa si isto ili slicno kao i ja ,ali bitno je da si ti nekome nesto poklopio i kontrirao hahhaah.
Procitaj molim te ponovo sta sam ja napisao a sta si ti :hmmmmm:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 11:20

03 nov 2023, 11:09
Ja govorim za ove tri utakmice sto su nam ostale. Ekipa je svakako u rasulu, ovi ne pruzaju neke aman zaman partije, iskoristiti vrijeme i probati juniore. Naravno da nam trebaju pojacanja na proljece. Opet ne mozes pojacati 5 pozicija. Realno je dovesti 2 igraca ili 3. Lijevi bek, vezni i krilo jer su to najkriticnije pozicije.

U svakom slucaju, juniori ce igrati veliku ulogu. Ako nece pocinjati, ulaziti ce sa klupe.
Eto gore primjer stupčanice, editovao sam post.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 03 nov 2023, 11:51

Ljudi nas rasformirali na proste faktore . Pokazali forumasims da od ove djece skoro ništa ko ne moze igrati profesionalni fudbal. Neznam sta je tu lose. Jest sramota ali odlicno za raznorazne forumase koji pred svaku utakmicu napisu hajmo ih dobit i tipa zaredat pet pobjeda a igra od prve utakmice lige ko da gledam Banglades trecu ligu. Nesto formacije prave,krila,vako,nako a seljacki fudbal iz proslog vjeka. Svi trce za loptom ko djeca kad ih sastavis da prvi put igraju fudbal. Kao Duvnjak ce od djece napravit igrace,samo nek igraju,de ih istrpi 200 utakmica pa ce da nadodu. Dajte malo ne moze sam covjek da je Lebanovski . Treba plan,program tim ljudi koji znaju sta hoce da bi jedno djete sutra zaigralo profesionalni fudbal u Celiku.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 03 nov 2023, 12:08

Ima dosta dobrih analiza o ovome sto nam se desilo ove sezone.

Po meni dok je bio neko i s malo mozga u sredini znali smo odigrati fine tekme (Salkic i Arezina). E sad prva greška po meni jeste da Duvnjak nije doveo ni približno takvog igraca i od tada naša igra ide na ho-ruk.

Druga stvar jeste da su igraci otišli dva koraka unazad a realno su trebali napredovati, kako kao tim tako i individualno.

Treća stvar kvantitet je stavljen ispred kvaliteta kod pojačanja.

Kolika god opravdanja tražili i stavljali Zrinjski u nebo, ne smije bit da je razlika između tima u PL i PLF 5x veća nego li razlika između Zrinjskog i Aston Vile.

Gledao sam taj “limitirani” Čelik kako je raznio Goska koji je bio lider PLF, a sada ekipa ne moze napraviti akciju protiv Jedinstva???

Moje mišljenje je da je nedostatak kreativnog veznjaka uništilo ovu ekipu.

Plus igraci su mi se činili veći profesionalci godinu dana ranije nego li sada. Vardo sinoć priča s Mehicem ljudi nam s loptom u sesnaestercu. Ili Arnautović kod 0:5 kad je okrenuo igraca Zrinjskog se bahati i gestikulira na rukav kao da ga je otresao. Ne ide to tako. Eno Bujak je bio legenda i bio Van Basten za ove pa sada radi na Energopetrolu. Ova djeca il nek se uozbilje il nek batale fudbal.
Zadnja izmjena: flash84, dana/u 03 nov 2023, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 nov 2023, 12:11

flash84 je napisao/la:
03 nov 2023, 12:08
Ima dosta dobrih analiza o ovome sto nam se desilo ove sezone.

Po meni dok je bio neko i s malo mozga u sredini znali smo odigrati fine tekme (Salkic i Arezina). E sad prva greška po meni jeste da Duvnjak nije doveo ni približno takvog igraca i od tada naša igra ide na ho-ruk.

Druga stvar jeste da su igraci otišli dva koraka unazad a realno su trebali napredovati, kako kao tim tako i individualno.

Treća stvar kvantitet je stavljen ispred kvaliteta kod pojačanja.

Kolika god opravdanja tražili i stavljali Zrinjski u nebo, ne smije bit da je razlika između tima u PL i PLF 5x veća nego li razlika između Zrinjskog i Aston Vile.

Gledao sam taj “limitirani” Čelik kako je raznio Goska koji je bio lider PLF, a sada ekipa ne moze napraviti akciju protiv Jedinstva???

Moje mišljenje je da je nedostatak kreativnog veznjaka uništilo ovu ekipu.
Bravo, to je to!!!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.