Poput kokuza krezubog Kovačevića im odgovarao?!
Kritikuju,pametuju ko da svoje novce ulazu.
Boze spasi nas mitomanije i botova.

Samo Naprijed Gosp.Mirvicu!
NEMA NAZAD🫵
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da je kod nas ovakve partije pruzao vec bi bio bivsi. Zato posudbe moraju biti cesce. Nemamo mi vremena cekati igracahordasDoboj je napisao/la: ↑04 nov 2023, 09:47Kako dobar potez posusba Gulija u Velez. Evo igra redovno - ucinak 2g 2a. Bas ce mu dobro doci ovo, nikad ne bi mogao u Sarajevu dobiti ovoliko prostora sigurno.
Nema kiše u nedjelju navecer
SVI NA KOŠEVO
SVI NA SJEVER
Brat. Nema nazad!
Kaze Rozman da se on i Andjusic vracaju i da ce danas odluciti nakon zadnjeg treninga
Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()
Durakovic se vraca nakon rep pauze a za Zeljkovica nez,do duse on i ne igra.Aduka87 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:08Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()
To znam nego ovo SVI ostali su spremni,pa onda polako se vracaju renan i andjusic,al svejedno kako bude bude,andjusic i onako nije za prvih 11,bitno da probaju Renana vratiti.Aduka87 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:08Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()
Ja mislim da je Simon takticar pa hoce da razmisljaju igra li Renan ili ne. A opet se nadam da ce igrati.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:12To znam nego ovo SVI ostali su spremni,pa onda polako se vracaju renan i andjusic,al svejedno kako bude bude,andjusic i onako nije za prvih 11,bitno da probaju Renana vratiti.Aduka87 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:08Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()