FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako dobar potez posusba Gulija u Velez. Evo igra redovno - ucinak 2g 2a. Bas ce mu dobro doci ovo, nikad ne bi mogao u Sarajevu dobiti ovoliko prostora sigurno.
Nema kiše u nedjelju navecer
SVI NA KOŠEVO
SVI NA SJEVER
SVI NA KOŠEVO
SVI NA SJEVER
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ma kakvih pametnih navijača ima,mislim da bi neko
Poput kokuza krezubog Kovačevića im odgovarao?!
Kritikuju,pametuju ko da svoje novce ulazu.
Boze spasi nas mitomanije i botova.

Samo Naprijed Gosp.Mirvicu!
NEMA NAZAD🫵
Poput kokuza krezubog Kovačevića im odgovarao?!
Kritikuju,pametuju ko da svoje novce ulazu.
Boze spasi nas mitomanije i botova.

Samo Naprijed Gosp.Mirvicu!
NEMA NAZAD🫵
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Kako idu karte?
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da je kod nas ovakve partije pruzao vec bi bio bivsi. Zato posudbe moraju biti cesce. Nemamo mi vremena cekati igracahordasDoboj je napisao/la: ↑04 nov 2023, 09:47Kako dobar potez posusba Gulija u Velez. Evo igra redovno - ucinak 2g 2a. Bas ce mu dobro doci ovo, nikad ne bi mogao u Sarajevu dobiti ovoliko prostora sigurno.
SVI NA KOŠEVO
SVI NA SJEVER
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Brat. Nema nazad!
- 1 9 4 6 -
Izgleda igra Oliveira!
Pa dobro rekao je da se vracaju on i Andjusic danas ce vidjeti jesu li spremni ili ne.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobar pres rozmana, sve je dobro rekao
-
- Kontakt:
Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic 

-
- Kontakt:
Kaze Rozman da se on i Andjusic vracaju i da ce danas odluciti nakon zadnjeg treninga
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Durakovic se vraca nakon rep pauze a za Zeljkovica nez,do duse on i ne igra.Aduka87 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:08Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()
Vracaju se Kyeremeh i Vrancic,Pena je bio tu i proslu,za
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
To znam nego ovo SVI ostali su spremni,pa onda polako se vracaju renan i andjusic,al svejedno kako bude bude,andjusic i onako nije za prvih 11,bitno da probaju Renana vratiti.Aduka87 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:08Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()
Šta li ga ujeda ispod stola svaki press pa se konstantno ceše dok prica 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja mislim da je Simon takticar pa hoce da razmisljaju igra li Renan ili ne. A opet se nadam da ce igrati.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:12To znam nego ovo SVI ostali su spremni,pa onda polako se vracaju renan i andjusic,al svejedno kako bude bude,andjusic i onako nije za prvih 11,bitno da probaju Renana vratiti.Aduka87 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:08Durakovic i Zejkovic teze povrijedjeni buraz.Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:04Ne znam tacno sta misli,kaze zeljkovic i durakovic povrijedjeni,a svi ostali su spremni,onda kaze polako se vracaju renan i andjusic![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svaka čast šefu za press.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
"Najveći smo klub u državi, moramo živjeti sa pritiskom. Ako to igrači ne mogu podnijeti neka ne sanjaju o nekom većem transferu. Ako se ljudi brinu o nama, to znači da im je stalo do nas i kad znaš da nas kritikuju to znači da im nije svejedno."
Kakv mangupluk od izjave, svaka cast Simone.
Kakv mangupluk od izjave, svaka cast Simone.
Znaci tu je Renan??
Super vijest,bas me obradovala.
Super vijest,bas me obradovala.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, gh0stHZ, itatabisine, Kaunas, Lavcina, MostarReds22, Proximic, Rodman, Rokitansky, Yanichar i 104 gosta.