Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 14 mar 2011, 15:59

Khedira na meti Juventusa?
Pirlo na pragu Juventusa?
Marotta planira bar četiri pojačanja- Bastos, Maschenaro, Pirlo, Borriello.
Bastos blizu Juventusa
Capello preporučio Juventusu četiri igrača
Wenger u Juventusu?
Juventus želi Zidaneova 16-godišnjeg sina ukrasti Realu
Lippi večeras menja Del Nerija?

Evo samo neki od vijesti koje su bilo proteklih dana. Smiješno zaista umjesto da izađu pred javnost i javno priznaju greške oni odmah prebacuju lopticu na slijedeću godinu i nova pojačanja, ili izjave tipa ove: Del Neri: Neću podneti ostavku (pa kakav je ovo čovjek, da ima malo obraza podnio bi davno sam ostavku :roll: )

Del Neri: Igrali smo dobro - ovo je ona poznata poslije svake utakmice, ili ona još jača primjentan je napredak, a ono za 7 dana nova blamaža.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 14 mar 2011, 16:31

najralnija, a i najbolja rjesenja bastos i khedira...od ovih igraca oni bi vrlo lahko mogli u juve samo da ih trener uklopi u ekipu
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 mar 2011, 16:43

Sta ovo citam da bi mogli dovesti Boriella na ljeto?? Nedaj boze,, gori od Iaqinte :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 mar 2011, 16:44

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

@saralija evo naletio sam i na ovo, ne znam možda si skinuo, ali ako nisi evo 250 golova Del Piera završno sa sezonom 2008/2009.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2011, 16:56

Imam ja te golove hehe :)

Alex je meni sve :) ....

slika

Moraju ubaciti i jos ovih 30 golova u tu kompilaciju...fali mu jos 20 golova za Juve do broja 300..da li ce moci hm..kad bi jos jedno 5 dao do kraja sezone..pa onda sljedece sezone ganjat taj 300-ti gol..
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 14 mar 2011, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 mar 2011, 16:58

sarajlija89 je napisao/la:Imam ja te golove hehe :)

slika

Moraju ubaciti i jos ovih 30 golova u tu kompilaciju...fali mu jos 20 golova za Juve do broja 300..da li ce moci hm..kad bi jos jedno 5 dao do kraja sezone..pa onda sljedece sezone ganjat taj 300-ti gol..

kakav si ti kralj :lol: 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2011, 17:04

A ma ozbiljno...ne znam,tesko je to shvatiti nekome ko nije upoznat s tim i kome JUve ne znaci toliko..al on je velicina i kao covjek i kao fudbaler...obiljezio je dosadasnji dio moga zivota...i svi ga postuju,bez obzira za koga navijaju

Volim ga ko brata stvarno...tako ga dozivljavam...a i mnogi Juventini sigurno....on je fenomen jednostavno...najveci gospodin sto je igro ovu igru,zvanu fudbal..

kad je bio zemljotres u Japanu..odmah se oglasio na svojoj stranici i uputio saucesce i podrsku...

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 mar 2011, 17:07

slika

Pokusao sam ja ovo već odavno skinuti, ali nije nešto radio tornet na kojem sam pronasao, i sad naleti na facebook-u u grupi Juventus Fun Club Gr objavili te golove, pa haj da postavim za svaki slučaj :D

Ale je jedan jedini neponovljivi, kakva statistika u 11 različiti klupski natjecanja postizao golove, malo je ovakvih u svijetu fudbala 8-) , hvali ti Bože što sam živio u doba kada je Ale harao :)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 mar 2011, 17:07

Sarajlija

Ma tako je jarane,,,

ALESSANDRO DEL PIERO UNO DI NOI 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 14 mar 2011, 17:08

sarajlija89 je napisao/la:najveci gospodin sto je igro ovu igru,zvanu fudbal..
uz raula defintivno :idea:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2011, 17:15

da i raul je veliki..i zanetti i maldini..i baresi..totti..i da ne nabrajam...

Al alex je najveci...niko nema tu karizmu i sarm kao on...a toliko radosti nam je donio,ostao kad je najteze bilo...da ne pricam o njegovoj skormnosti....Sonia je radila kao konobarica kad ju je upoznao....i ozenio je :) Nikakve manekenke nije ganjao i raskalasen zivot vodio...a mogo je sve....ostao je ono sto jeste....a fublaska magija koju je pokazivao i pokazuje je nesto posebno...ne treba ni govoriti

Pa ona izjava:"Pravi gentleman,nikada ne napusta svoju damu"...stavila ga je na vrh fudbalskog Olimpa....najveci jednostavno...nek se niko ne naljuti...al tako je :)

Simbol Juventusa...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 mar 2011, 17:26

juventus 0244 je napisao/la:

slika

Pokusao sam ja ovo već odavno skinuti, ali nije nešto radio tornet na kojem sam pronasao, i sad naleti na facebook-u u grupi Juventus Fun Club Gr objavili te golove, pa haj da postavim za svaki slučaj :D

Ale je jedan jedini neponovljivi, kakva statistika u 11 različiti klupski natjecanja postizao golove, malo je ovakvih u svijetu fudbala 8-) , hvali ti Bože što sam živio u doba kada je Ale harao :)
Samo da je tu Intertoto lotto cup. :lol:

@Sarajlija

Maldini, Scirea, Zico, Riva, Mazzolla, Giannini, Antognini.... sve su bila gospoda. Nepravedno je stavljati nekog na #1 u nemerljivoj kategoriji.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 mar 2011, 17:33

nece milanista @MaGiCa da stavi Zanettia :lol: :lol: :lol:

a Alex je legenda,poslije Baggia najbolji italijanski igrac u zadnjih 20-tak godina,a jos uz sve to i gospodin covjek...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2011, 17:40

ma Alex je realno najveci..jbg..maldinijeva "nesreca" je sto je odbrambeni,kao i mnogih drugih igraca...a golovi su oni koji se pamte...tu je svakako ispred sviju ili vecine...

Druga stvar...nemjerljivo jeste porediti takve stvari...al 2006. Alex je uradio nesto sto niko prije nije i niko u takvoj situaciji nije bio...

Treca stvar je i privatni zivot...bez i jedne mrlje..

Cetvrta stvar je..sto je on obozavan od drugih navijaca,ne samo Juventina...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

A svjedok sam kad je ovacije dobijao i na stadionima sirom italije..Poicevsi od San sira i Marassija...

[youtube][/youtube]

Stvarno je tesko naci takvog igraca,sa svim tim karakteristikama..kroz historiju a da ne govorim o ovome vremenu...

CE SOLO UN CAPITANO...

[youtube][/youtube]

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 mar 2011, 19:01

Danas bas nesto gledam Svesku iz B_j :D ,kad na njoj slike Batistute,Salasa dok je igro u Laziu ,Totti ,Ronalda,Schevchenka, to su sve veliki igraci koji su tu negdje po godinama i koji su generacija(vecina) i koji su harali Evropom zajedno ,Del piero je takoder jedan od njih i tesko je odlucit kojeg izabrat sve su to igracine ,sigurno da je vama Del piero a kako je vama on, Milanu je i Maldini recimo ,ROmi Totti i svi su bili ikone Kluba .cim se spomene Roma odmah mi padne Totti na pamet juventus Del piero itd .... i gledam sad koje igrace je imala SEria A u odnosu na ostatak Evrope u tom trenutku i na kojim je granam bila tada a na kojima je sada :cry:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 14 mar 2011, 19:06

defintivno od svih tih nabrojanih wardene DEL PIERO je najveca gospoda...tu nema puno price :lol: :lol: del piero(uz raula)je najveci gospodin europskog a samim tim i italijnaskog nogometa :!: :!:
Der "TITAN"
Der "KAISER"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 mar 2011, 19:28

eurofighter typhoon je napisao/la:defintivno od svih tih nabrojanih wardene DEL PIERO je najveca gospoda...tu nema puno price :lol: :lol: del piero(uz raula)je najveci gospodin europskog a samim tim i italijnaskog nogometa :!: :!:
Hajde .."Typhone" nek ti bude, ja to nisam ni osporio :D ,nego ovo sam cisto napisao da se osvrnem na Italijanske Mađionicare ,da spameri poput tebe ,malo otpusu i da stalno ne dosaduju :lol: ,a znas li koja je sveska u pitanju prije na B_j :?: kad smo sjedili :?:
IO SONO INTERISTA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 mar 2011, 19:58

Allessandro Del Piero, Allessandro Del Piero, Allesandro Del Piero aleeee :D

Kad je izlazio protiv Cesene mene tačno neke emocije obuzele, teško mi je pala sama pomisao da ga nakon sljedeće godine neće biti, a ja otkako znam za Juve, znam za Alexa...

I još nešto, na današnji dan 1982. na dres Juventusa je postavljenja 2 zvjezdica :D

aBd sljedeće sezone i treća 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 mar 2011, 23:25

Uzmite Boriela, pliz :roll:
nema potpisa

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 mar 2011, 14:22

Juventus uvjeren u dovođenje Arshavina

Piše: O. Škundrić
Utorak, 15.03.11. 13:20.

Torinski Juventus je uvjeren kako će Arsenal pristati na njihovu ponudu za ruskog vezistu Andreya Arshavina.
Generalni meandžer Stare dame Beppe Marotta iznio je plan dovođenja četiri velika pojačanja u Torino na ljeto, a Arshavin se nalazi među tim imenima.

Navodno je Juventus spreman platiti 20 miliona eura Arsenalu za usluge ovog reprezentativca Rusije.

izvor:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/juv ... vina/53480
IO SONO INTERISTA

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []