Khedira na meti Juventusa?
Pirlo na pragu Juventusa?
Marotta planira bar četiri pojačanja- Bastos, Maschenaro, Pirlo, Borriello.
Bastos blizu Juventusa
Capello preporučio Juventusu četiri igrača
Wenger u Juventusu?
Juventus želi Zidaneova 16-godišnjeg sina ukrasti Realu
Lippi večeras menja Del Nerija?
Evo samo neki od vijesti koje su bilo proteklih dana. Smiješno zaista umjesto da izađu pred javnost i javno priznaju greške oni odmah prebacuju lopticu na slijedeću godinu i nova pojačanja, ili izjave tipa ove: Del Neri: Neću podneti ostavku (pa kakav je ovo čovjek, da ima malo obraza podnio bi davno sam ostavku )
Del Neri: Igrali smo dobro - ovo je ona poznata poslije svake utakmice, ili ona još jača primjentan je napredak, a ono za 7 dana nova blamaža.
najralnija, a i najbolja rjesenja bastos i khedira...od ovih igraca oni bi vrlo lahko mogli u juve samo da ih trener uklopi u ekipu
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Moraju ubaciti i jos ovih 30 golova u tu kompilaciju...fali mu jos 20 golova za Juve do broja 300..da li ce moci hm..kad bi jos jedno 5 dao do kraja sezone..pa onda sljedece sezone ganjat taj 300-ti gol..
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 14 mar 2011, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Moraju ubaciti i jos ovih 30 golova u tu kompilaciju...fali mu jos 20 golova za Juve do broja 300..da li ce moci hm..kad bi jos jedno 5 dao do kraja sezone..pa onda sljedece sezone ganjat taj 300-ti gol..
kakav si ti kralj
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
A ma ozbiljno...ne znam,tesko je to shvatiti nekome ko nije upoznat s tim i kome JUve ne znaci toliko..al on je velicina i kao covjek i kao fudbaler...obiljezio je dosadasnji dio moga zivota...i svi ga postuju,bez obzira za koga navijaju
Volim ga ko brata stvarno...tako ga dozivljavam...a i mnogi Juventini sigurno....on je fenomen jednostavno...najveci gospodin sto je igro ovu igru,zvanu fudbal..
kad je bio zemljotres u Japanu..odmah se oglasio na svojoj stranici i uputio saucesce i podrsku...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pokusao sam ja ovo već odavno skinuti, ali nije nešto radio tornet na kojem sam pronasao, i sad naleti na facebook-u u grupi Juventus Fun Club Gr objavili te golove, pa haj da postavim za svaki slučaj
Ale je jedan jedini neponovljivi, kakva statistika u 11 različiti klupski natjecanja postizao golove, malo je ovakvih u svijetu fudbala , hvali ti Bože što sam živio u doba kada je Ale harao
sarajlija89 je napisao/la:najveci gospodin sto je igro ovu igru,zvanu fudbal..
uz raula defintivno
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
da i raul je veliki..i zanetti i maldini..i baresi..totti..i da ne nabrajam...
Al alex je najveci...niko nema tu karizmu i sarm kao on...a toliko radosti nam je donio,ostao kad je najteze bilo...da ne pricam o njegovoj skormnosti....Sonia je radila kao konobarica kad ju je upoznao....i ozenio je Nikakve manekenke nije ganjao i raskalasen zivot vodio...a mogo je sve....ostao je ono sto jeste....a fublaska magija koju je pokazivao i pokazuje je nesto posebno...ne treba ni govoriti
Pa ona izjava:"Pravi gentleman,nikada ne napusta svoju damu"...stavila ga je na vrh fudbalskog Olimpa....najveci jednostavno...nek se niko ne naljuti...al tako je
Simbol Juventusa...
Pokusao sam ja ovo već odavno skinuti, ali nije nešto radio tornet na kojem sam pronasao, i sad naleti na facebook-u u grupi Juventus Fun Club Gr objavili te golove, pa haj da postavim za svaki slučaj
Ale je jedan jedini neponovljivi, kakva statistika u 11 različiti klupski natjecanja postizao golove, malo je ovakvih u svijetu fudbala , hvali ti Bože što sam živio u doba kada je Ale harao
Samo da je tu Intertoto lotto cup.
@Sarajlija
Maldini, Scirea, Zico, Riva, Mazzolla, Giannini, Antognini.... sve su bila gospoda. Nepravedno je stavljati nekog na #1 u nemerljivoj kategoriji.
ma Alex je realno najveci..jbg..maldinijeva "nesreca" je sto je odbrambeni,kao i mnogih drugih igraca...a golovi su oni koji se pamte...tu je svakako ispred sviju ili vecine...
Druga stvar...nemjerljivo jeste porediti takve stvari...al 2006. Alex je uradio nesto sto niko prije nije i niko u takvoj situaciji nije bio...
Treca stvar je i privatni zivot...bez i jedne mrlje..
Cetvrta stvar je..sto je on obozavan od drugih navijaca,ne samo Juventina...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A svjedok sam kad je ovacije dobijao i na stadionima sirom italije..Poicevsi od San sira i Marassija...
[youtube][/youtube]
Stvarno je tesko naci takvog igraca,sa svim tim karakteristikama..kroz historiju a da ne govorim o ovome vremenu...
CE SOLO UN CAPITANO...
[youtube][/youtube]
Danas bas nesto gledam Svesku iz B_j ,kad na njoj slike Batistute,Salasa dok je igro u Laziu ,Totti ,Ronalda,Schevchenka, to su sve veliki igraci koji su tu negdje po godinama i koji su generacija(vecina) i koji su harali Evropom zajedno ,Del piero je takoder jedan od njih i tesko je odlucit kojeg izabrat sve su to igracine ,sigurno da je vama Del piero a kako je vama on, Milanu je i Maldini recimo ,ROmi Totti i svi su bili ikone Kluba .cim se spomene Roma odmah mi padne Totti na pamet juventus Del piero itd .... i gledam sad koje igrace je imala SEria A u odnosu na ostatak Evrope u tom trenutku i na kojim je granam bila tada a na kojima je sada
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
defintivno od svih tih nabrojanih wardene DEL PIERO je najveca gospoda...tu nema puno price del piero(uz raula)je najveci gospodin europskog a samim tim i italijnaskog nogometa
Der "TITAN"
Der "KAISER"
eurofighter typhoon je napisao/la:defintivno od svih tih nabrojanih wardene DEL PIERO je najveca gospoda...tu nema puno price del piero(uz raula)je najveci gospodin europskog a samim tim i italijnaskog nogometa
Hajde .."Typhone" nek ti bude, ja to nisam ni osporio ,nego ovo sam cisto napisao da se osvrnem na Italijanske Mađionicare ,da spameri poput tebe ,malo otpusu i da stalno ne dosaduju ,a znas li koja je sveska u pitanju prije na B_j kad smo sjedili
IO SONO INTERISTA
Allessandro Del Piero, Allessandro Del Piero, Allesandro Del Piero aleeee
Kad je izlazio protiv Cesene mene tačno neke emocije obuzele, teško mi je pala sama pomisao da ga nakon sljedeće godine neće biti, a ja otkako znam za Juve, znam za Alexa...
I još nešto, na današnji dan 1982. na dres Juventusa je postavljenja 2 zvjezdica
aBd sljedeće sezone i treća
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Torinski Juventus je uvjeren kako će Arsenal pristati na njihovu ponudu za ruskog vezistu Andreya Arshavina.
Generalni meandžer Stare dame Beppe Marotta iznio je plan dovođenja četiri velika pojačanja u Torino na ljeto, a Arshavin se nalazi među tim imenima.
Navodno je Juventus spreman platiti 20 miliona eura Arsenalu za usluge ovog reprezentativca Rusije.
IO SONO INTERISTA