Shvatio bih ljude da je veći pljusak, poplava prava, ponavlja se 2014. godina sa kišom, ne možeš po hljeb otići kako treba, ali daleko je od ovog, baš daleko. Toplije se obučeš, ako slabije podnosiš padavine i zimu, onda dodaj još odjeće na sebe, kišobran i kabanica i eto ga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 nov 2023, 13:59Kakve pickice razmažene, boli me qurac pada li ili ne pada, utakmicu neću propustiti. Obucite se i u čemu je kvaka?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Veceras pobjediti abd, neka nasi igraju jako i dobro, pobjede pisu, a na kraju cemo vidjeti mozemo li titulu osvojiti pored borca i svinjskog!
Vcs 2-1 abd za nas !!
Vcs 2-1 abd za nas !!
04.10.2009 !
Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog. Vazda bilo.Morpheus je napisao/la: ↑05 nov 2023, 14:33Shvatio bih ljude da je veći pljusak, poplava prava, ponavlja se 2014. godina sa kišom, ne možeš po hljeb otići kako treba, ali daleko je od ovog, baš daleko. Toplije se obučeš, ako slabije podnosiš padavine i zimu, onda dodaj još odjeće na sebe, kišobran i kabanica i eto ga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 nov 2023, 13:59Kakve pickice razmažene, boli me qurac pada li ili ne pada, utakmicu neću propustiti. Obucite se i u čemu je kvaka?
🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nikako ne shvatam kad neko kaže hladno mu, pa obuci se ebem ti glavu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 nov 2023, 14:08Imaj razumijevanjaGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 nov 2023, 13:59Kakve pickice razmažene, boli me qurac pada li ili ne pada, utakmicu neću propustiti. Obucite se i u čemu je kvaka?
Ljudi hoce da u 6 maraka bude ubrojana kabanica,topli napitak,kozna stolica sa naslonjacem za noge,dekica da picic ne nazebe,drzac kisobrana,maser i prijevoz
Navijaci po Evropi prelaze 700-800 kilometara i vise da bi gledali klub,placaju 15x skuplje karte ovdje se preserava sto 6 sati pred utakmicu padne malo kise a za vrijeme iste nece sigurno biti
Ko nece nek ne dolazi i nek se yebe.Okrenimo se utakmici
Ne znam samo kako je nekome teško doći, a znaš da igraš s četaljima koji su te pokrali nedavno. Kako nemaju tog nekog inata da dođu i podrže momke, da napravimo svi zajedno strašnu atmosferu i naebemo se majke svim onim klošarima na čelu s Milkanovićem. Fuj ebem tim, muka mi kad vidim princezice koje će malo izaći iz tople kuće.
Ja ću ispoštovati momke i doći ali izgubilo je svaki smisao bez krova. Svako selo danas ima stadion sa jednom natkrivenom tribinom a nama čim padne kiša ili snijeg pola ljudi se predomisli i ostane kući. Volio bi da se pokrene akcija pa malo grad Sarajevo, malo savez, malo FKS, malo mi navijači i skupilo bi se ne košta pokrivanje jedne tribine milijardu maraka.
- Shategabri
- Kontakt:
Vala baš i ništa neće promijeniti nekakvo čuđenje po forumu.Torino je napisao/la: ↑05 nov 2023, 14:39Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog. Vazda bilo.Morpheus je napisao/la: ↑05 nov 2023, 14:33Shvatio bih ljude da je veći pljusak, poplava prava, ponavlja se 2014. godina sa kišom, ne možeš po hljeb otići kako treba, ali daleko je od ovog, baš daleko. Toplije se obučeš, ako slabije podnosiš padavine i zimu, onda dodaj još odjeće na sebe, kišobran i kabanica i eto ga.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 nov 2023, 13:59Kakve pickice razmažene, boli me qurac pada li ili ne pada, utakmicu neću propustiti. Obucite se i u čemu je kvaka?
Ko da, eto ne znamo kako to utiče na posjetu ako pada kiša ili se izgubila neka utakmica ili...i šta sad? Pa ništa.
Presipanje iz šupljeg u prazno.
Meni će biti iznenađenje sve preko 5k.
Koševo Zapad
Gledam Celika u Zenici,znaci sunce sija ko tepsija.Valjda ce i kod nas se popravit malo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
SSVIIIII NA KOŠEVOOOOOO
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Renan ne igra, Ploco je na klupi, a Hamza ce biti raspolozen aBd. Kise nema od 17 sati, hajmo raja 8 milja minimum 

Kome je hladno nek ponese i deku, nije ništa ofirno, bitno je samo da dođemo.
Ja sam znao čuti komentare na tribinama u toku zime tipa, jojjj jest mi hladno, smrzoh se, jojj kako je ledeno šta je ovo, a onda pogledam kako su se dotični obukli i shvatim zašto im je tako puno hladno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 nov 2023, 14:55Nikako ne shvatam kad neko kaže hladno mu, pa obuci se ebem ti glavu.

Isto je i sa pričom na kafama.

Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 05 nov 2023, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma to je klub kriv sto nasoj luksuznoj publici ne obezbjedi stolice sa grijacima za dupe i natkrivenu tribinu sa razvijenim grijanjem da mogu u po decembra sjediti u sorcu i majici kratki i grickati kospe
Jbg ljudi imaju standarde.Pa necu ja doci platiti 6 MARAKA kartu a jos da moram drzati kisobran i jos da ukvasim air force
Jbg ljudi imaju standarde.Pa necu ja doci platiti 6 MARAKA kartu a jos da moram drzati kisobran i jos da ukvasim air force
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vunene carape i duge gace
cijeli istok skace
ko kuduz bademu veceras
cijeli istok skace
ko kuduz bademu veceras
Razumijem da opstina kanton drzava ne mari za svoim stanovnistvom, i to je dokaz sto se autobuske karte kupuju u jednom pravcu.. ali ne razumijem da stanovnistvo koje ionako odlazi neuradi nesto da se promjeni.. uspjeli smo dezertera iz rogatice otjerat sto je veoma vazno, ali i Mandica. Takodje navijaci FK SARAJEVA trebaju tamo krajem novembra kad upekne minus uzet deke i posle utakmice sidju na teavnjak i posalju poruku unistili smo SDA unisticemo i 3jku ako nebude krova imate 3 mjeseca da pocnete..zivimo u 21 vjeku a uslovi iz 18 tog stoljeca..
Matematika 500 ulaznica kad bi vise prodavali radi krova za 8-9 godina bi se vratila sva srestva.. ja vjerujem da bi klub (to jest Mirviv plus mi navijaci) skupili minimum 20-30%..
Ubjedjen sam da za 1,5 m km mozese pokrit istok a za 2,5 m zapad..
Matematika 500 ulaznica kad bi vise prodavali radi krova za 8-9 godina bi se vratila sva srestva.. ja vjerujem da bi klub (to jest Mirviv plus mi navijaci) skupili minimum 20-30%..
Ubjedjen sam da za 1,5 m km mozese pokrit istok a za 2,5 m zapad..
HAJMOOOOOOOOOO VEČERAS LUDILO
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
Koševo zove idemooooooooo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ja se spremim ko da krenem na kampovanje
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Galantni, Hajdeee, keli, mire971, NazorUso, NeSamSafetee i 58 gostiju.