NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Pasha » 05 nov 2023, 16:15

tareizo je napisao/la:
05 nov 2023, 16:05
ne kontam sta je sa ovom krupom il lige rs nigdje ih ,mozda mozemo nekog slobodnog pokupit
Mislim da su zamrzli ekipu za ovu sezonu i sljedeće će poći iz nekog nižeg ranga. A igrači su vjerovatno dosad našli ekipe, tj. još između sezone...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 nov 2023, 16:16

<3 LiMes <3 je napisao/la:
05 nov 2023, 16:14
Marsal je napisao/la:
05 nov 2023, 16:12
Igra loša i užasna ali kakav nam je vezni red dobro smo i ovo bodova sakupili. Još 3 boda do kraja polusezone i da mirnije uplovimo u nastavak sezone na proljeće.

Uz Durmu, Horića, Mašića, Vardu i Sivca niko više ne smije dočekati iduću sezonu u klubu, ma kakve ambicije da budu.
Ja bih dodao malog Tabakovica, kad igra na svojoj poziciji bude uvijek vise nego dobar.
Kontam da će ga Sarajevo vratit sa posudbe i možda posudit nekom drugom, možda čak i u PL. Svakako da ima i on mjesta, samo nisam uopšte računao da bi mogao biti kod nas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 nov 2023, 16:17

Marsal je napisao/la:
Igra loša i užasna ali kakav nam je vezni red dobro smo i ovo bodova sakupili. Još 3 boda do kraja polusezone i da mirnije uplovimo u nastavak sezone na proljeće.

Uz Durmu, Horića, Mašića, Vardu i Sivca niko više ne smije dočekati iduću sezonu u klubu, ma kakve ambicije da budu.
Ne bih se slozio. Meni mali Begic igra odlicno. Mali Arnautovic ima najveci potencijal, ali i najveci propuh u glavi.

Tabakovic sasvim okej. Puno je da promjenimo cijelu ekipu, bolje traziti par igraca koji ce donijeti prevagu.

Baltic iz Toska, Vazda iz SimBau, ono sto je meni zapelo za oko. Krilo kvalitetno se mora dovesti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 05 nov 2023, 16:18

senadbrkic je napisao/la:
05 nov 2023, 15:56
Yebo vas Mašić, ne zna lijevom nogom ošutat 1 na 1, druga situacija opet 1 na 1, ne z a završit. Talha je odličan, izašao je jer nije više imao snage, očito je da ima 5kg viška, Munir mu je to prvi rekao. Vardo, Skols, Bega odlični također. Isak pojeo odbranu, Bajramović isto. Sivac prvo mora naučit dodat ili šutirat kad izađe 1 na 1, pa onda se prebacit na krilo.
Koju si ti utakmicu gledao,Skols katastrofa izgubljen na terenu nit zna odbranu ni napad ,Bajramovic kriminalan ,Hodzic kriminalan,Begic slab al opet bolji od ovih a i mlad je ima nade ima za njega

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 05 nov 2023, 16:19

convict35 je napisao/la:
05 nov 2023, 16:18
senadbrkic je napisao/la:
05 nov 2023, 15:56
Yebo vas Mašić, ne zna lijevom nogom ošutat 1 na 1, druga situacija opet 1 na 1, ne z a završit. Talha je odličan, izašao je jer nije više imao snage, očito je da ima 5kg viška, Munir mu je to prvi rekao. Vardo, Skols, Bega odlični također. Isak pojeo odbranu, Bajramović isto. Sivac prvo mora naučit dodat ili šutirat kad izađe 1 na 1, pa onda se prebacit na krilo.
Koju si ti utakmicu gledao,Skols katastrofa izgubljen na terenu nit zna odbranu ni napad ,Bajramovic kriminalan ,Hodzic kriminalan,Begic slab al opet bolji od ovih a i mlad je ima nade ima za njega
Nisi dobar. Izvini druže

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 nov 2023, 16:22

prisonbreak je napisao/la:
05 nov 2023, 16:17
Marsal je napisao/la:

Ne bih se slozio. Meni mali Begic igra odlicno. Mali Arnautovic ima najveci potencijal, ali i najveci propuh u glavi.

Tabakovic sasvim okej. Puno je da promjenimo cijelu ekipu, bolje traziti par igraca koji ce donijeti prevagu.

Baltic iz Toska, Vazda iz SimBau, ono sto je meni zapelo za oko. Krilo kvalitetno se mora dovesti.
Prije ćeš ti bit profesionalni fudbaler nego Begić. Na ovu ekipu ako ima ikakve ambicije treba dovesti 10 fudbalera, dobrih fudbalera.

Npr danas u Budućnosti najbolji mi je bio igrač sa brojem 66, naš momak iz Zenice, Dženis Huseinspahić. Ok, nije ni on neki kalibar ali trenutno bi npr bio naš najbolji vezni i igrao bi standardno bez većih problema.

Ostatak ekipe nam je loš, stvarno loš. Možda dat još po jednu šansu Aliju, Kariću ako će bit maksimalno posvećen samo Čeliku, Aladina zadržat kao rotaciju i zamjenu i to je to.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 16:23

Stativa88 je napisao/la:
05 nov 2023, 16:14
Convicts je napisao/la:
05 nov 2023, 15:52
Na nogu ovog Benzemu.
Cuj na nogu,a igra sa “Balvanima” momak nema ekipe a inace je dobar igrac, svakom se desi los dan ‘eto mi placamo tako dobro da imamo luxuz otjerat jednog Masica uz Sivca i Durmu na golu jos bi dodao vardu jedini sto lice na igrace
Druze Isakovic bolji u napadu nego Masic
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 05 nov 2023, 16:23

Cujem da nam se Anes Vazda navodno nudio na ljeto i nismo ga doveli. To je stvarno je uzas . Doktor je za nas citav vezni red i upravo profil igraca koji nam treba. Obavezno ga treba zaganjat sljedece ljeto.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 nov 2023, 16:24

Da li je Dzenis imao neki problem prije sa Celikom?
Nesto je bilo ne kogu se tacno sjetiti.

Mislim da bi Dzenis sjeo bas dobro, odlican krilni igrac.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 05 nov 2023, 16:24

linethreader je napisao/la:
05 nov 2023, 15:52
sagitarius je napisao/la:
05 nov 2023, 15:26
Ajmo zaMORON, jedna psovka na racun kapitena!
Kapiten kako samo i zna, kapitenski !!!

Šamarali bi nas ljudi i doslovno i figurativno gdje god dodjemo, a bgm i u nasoj avliji, da njega nema .. ko se razumije malo u sport, a pogotovo u ove nase oranice, vidi odnos sudija prema nasim mladjim momcima, stoka je ovo, i to dobro uigrana, i s njima se mora znati, nekad i po racun kartona - ali bez pardona !!
smajlovic99 je napisao/la:
05 nov 2023, 15:36
Moze li mi neko objasniti zbog cega se ne testiraju juniori? Po svemu prikazanom tesko da ce biti puno losiji od trenutnih prvotimaca. Ako se juniori Buducnosti nose sa ovim nasim nazovi iskusnim igracima, zasto se ne bi mogli nasi juniori nositi sa svojim vrsnjacima? Ako nam juniori nisu dovoljno kvalitetni za drugu ligu sa 18 godina onda se svi kolektivno trebamo zapitati kakvi su nam treninzi juniora. Konstanto slusamo da su neiskusni i da ne mogu igrat ovu ligu, pa moze li mi neko reci jesu li igraci Buducnosti danas rutineri sa 15 godina druge lige u nogama ili su vecinski mladici ispod 21 godine. Sumnjam da neki junior nije spreman da promasi ono sto je promaseno danas ili da neki junior nije spreman da uskoci da zamijeni Davuda i ne pokaze nista kao njegova danasnja zamjena. Puno bih lakse tolerisao da ne primjetim juniora na terenu nego nekog ko bi kao trebao biti jaci i bolji. Dajte malo da pratimo svijet. I u svijetu djeca od 17 godina imaju 17 godina ali ocigledno nemjerljivo kvalitetniji rad. Ako Barselona i Real Madrid imaju muda da im igraju djeca od 16 17 godina u prvim postavama, sta je problem sa drugom ligom BiH. Nisam lud da poredim nase juniore sa Pedrijem i Bellinghamom ali nije ni druga liga BiH liga sampiona, nit je Celik Real Madrid.
Slazem se sa vise stvari nego sto se ne slazem, npr danas je bezveze vadjenje malog Hodzica koji je odigrao savrseno na beku nakon sto je zamijenio Salkanovica.. samo zato sto je najmladji, a trebao je Durmisa tad izvaditi za Sarica.. Davud ti je druze zamjena, nije ovo danas njegova zamjena, nego on grije klupu, jer "igra za raju i zanemaruje taktiku" ;) trebalo nam je ovo danas, svima od navijaca preko igraca do trenera i uprave!!

VOLIM TE ČELIK !!!
Isakovic zna izvaditi zivce kao protiv Toska svojim ponasanjem,ali za ovu seljacku ligu nama treba jedan ovakav igrac koji stiti svoje igrace,ne boji se protivnika.Njihovi igraci prijete nasem Hodzicu,on jedini reaguje,staje u odbranu...

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 16:26

Prijedlog za trenera: Pocni stavljat Isakovica u napad, a Masica u odbranu. Daleko cemo dogurat tako. Vjeruj.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 05 nov 2023, 16:34

Oktopod je napisao/la:
05 nov 2023, 16:23
Cujem da nam se Anes Vazda navodno nudio na ljeto i nismo ga doveli. To je stvarno je uzas . Doktor je za nas citav vezni red i upravo profil igraca koji nam treba. Obavezno ga treba zaganjat sljedece ljeto.
Ako je to istina velika greska. Pa kad smo igrali protiv Sim bau lik je sam unistio nas vezni red.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 05 nov 2023, 16:35

redbull93 je napisao/la:
05 nov 2023, 14:35
Nikad se vise nisam radovao zimskoj pauzi.
Vjerujes buraz i ja.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 05 nov 2023, 16:36

Dido Isakoviču ljubim te u pakaš za gol,svaka čast! Al te ebem u usta što nam protiv Toška izbi 2 boda i što dobi danas treči žuti a znaš da imaš več dva glupane!!! Talha,Begič i Vardo u vezni red i bude to solidno,danas Damjanovič veliku grešku pravi izvodjenjem Talhe gdje smo ga onda tek bili popušili,užasno loš potez trenera! Mašič nije imao svoj dan,al samo ako te neide lob probaj brate nekad i po zemlji. Pobjeda je pobjeda koja se broji 3 bobe a to je sad za sad najbitnije!
::::SAMO ČELIK::::

megagiga
Kontakt:

Post Postao/la megagiga » 05 nov 2023, 16:38

Mali Ðerzic u Buducnosti top. Kakve li su sanse za njega?

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 05 nov 2023, 16:38

Ja ne znam samo sto svi upisuju poraz protiv gradine ko da su bayern. Ko pichke nakve, idemo se sibat pobnjet bod ako ne i tri u Zenicu

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 nov 2023, 16:40

Kao što rekoh fajterska postavka i ništa više od toga, sreća nas pomazila i Mašić je katastrofalan bio, od one dvije šanse, morao je jednu zabiti.

Nekvalitet na sve strane, katastrofa koliko smo loši. Ne znam za vas ali mene je sramota da ti dođu jedni Banovići i sakriju loptu cijelu utakmicu. Nakon prvog poluvremena odmah sam se sjetio @nekiForumaš, u pravu je čovjek ne jedan, nego dva veznjaka nam hitno trebaju, halo Banovići ti sakrili loptu na Bilinom :!:

Ako nam je onaj Hodžić kapiten i najbolji junior, sutra omladinsku školu ugasiti. Pa momak ne zna dodati, nije tačnog pasa imao, nabio 10 lopti u aut, Sivac ispred njega 10 metara on mu na glavu nabija. Momak uči školu ne možeš biti bek do centra, to u današnjem nogometu ne prolazi.

U svakom slučaju do kraja polusezone još Zvijezdu kući dobiti za ligu bez briga na proljeće. Najsretniji bih bio kad bi na zimu kompletan vezni red zamjenili.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 nov 2023, 16:40

Kakve sanse Buducnosti? Pogodili precku sa 16 metara i dali gol. Isto da ne gledamo iste utakmice.

Pa mi smo imali 2 stopostotne sanse, dva gola, ponisten gol i jos tri prilike iz suta koje su nasi igraci upropastili losim sutevima. Durmis i Sivac sami unistili par dobrih situacija. Igra nam nije bila najbolja, ali smo stvarali prilike. Vi u prilike Buducnosti racunate i faulove, ofsajde. Ljudi jednom osutali na gol.

Vrhunski Dzenis sa jednim golom u 11 utakmica. :urnebes: Nakon dvije utakmice bi mu svi **** sve po spisku.
Celik!3,2,2.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 nov 2023, 16:41

NekiForumas je napisao/la:
05 nov 2023, 16:34
Oktopod je napisao/la:
05 nov 2023, 16:23
Ako je to istina velika greska. Pa kad smo igrali protiv Sim bau lik je sam unistio nas vezni red.
Mislim da je neko pisao o tome.

Duvnjak se umjesto njega odlučio za Hrelju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 nov 2023, 16:44

Ako je vjerovati TMu, covjek ne igra uopste u SimBauu. 36% minuta igra...
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.