Ti si jedan od vecih cirkusanata ,momci vam na noge dodzu branite se ko misevi I nesto vam fol smijesno a vi Ra ste cirkusanti najveci sreca vam je repka pa vas ne gaseCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 nov 2023, 18:0520 RA im dala po mozgu prvoj ekipi 80 ljudi
Danas ih Horde ispresavijale![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav Beograd sta smo postali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Upadali su sa informacijama i oni i Rođeni dok nisu izašli snimci.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:58Ovdje upadate svako malo sa nekakvim informacijama, a sami ne ucestvujete..
Mislim, gluposti svakako, djeca se šaketaju dok ne padne mrtva glava, ali eto ovaj Mostarac iznad i još par pitara zapeli k'o sivonje. Razumijem ih, dosta su ponižavani na ovim temama pa daj šta daš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:56Tri osobe zatražile su ljekarsku pomoć neposredno nakon sukoba, a utvrđene su povrede glave i u jednom slučaju lom ruke.
Do navijačkih nereda došlo je u 13:15 sati u samom centru grada kada je grupa “Manijaka” napala domaće navijače.
Tom prilikom teške tjelesne povrede zadobili su M. H. (1999) i E. M. (1988) iz Mostara dok su lakše povrijeđeni D. K. (2000) i S. S. (1984) također iz Mostara, navode iz MUP-a.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- TurkishAirlines
Kako ide ono "komsija me stalno bije"?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
To je bio onaj predator Zeljin forumas sto je mislio od RA da su Manijaci pa ih hvalioVirtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 18:12Upadali su sa informacijama i oni i Rođeni dok nisu izašli snimci.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:58Ovdje upadate svako malo sa nekakvim informacijama, a sami ne ucestvujete..
Mislim, gluposti svakako, djeca se šaketaju dok ne padne mrtva glava, ali eto ovaj Mostarac iznad i još par pitara zapeli k'o sivonje. Razumijem ih, dosta su ponižavani na ovim temama pa daj šta daš.

Kad zeljin fali degenek koji prima njegova grupa

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 05 nov 2023, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
A glupko suti kad im ultrasi batine daju svako malo..Virtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 18:12Upadali su sa informacijama i oni i Rođeni dok nisu izašli snimci.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:58Ovdje upadate svako malo sa nekakvim informacijama, a sami ne ucestvujete..
Fk Željezničar.
- SedrenikHz
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 nov 2023, 18:15To je bio onaj predator Zeljin forumas sto je mislio od RA da su Manijaci pa ih hvalioVirtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 18:12Upadali su sa informacijama i oni i Rođeni dok nisu izašli snimci.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:58Ovdje upadate svako malo sa nekakvim informacijama, a sami ne ucestvujete..
Mislim, gluposti svakako, djeca se šaketaju dok ne padne mrtva glava, ali eto ovaj Mostarac iznad i još par pitara zapeli k'o sivonje. Razumijem ih, dosta su ponižavani na ovim temama pa daj šta daš.![]()
Kad zeljin fali degenek koji prima njegova grupa![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Omladina dok glavu nek izgubi neće se smiriti.
Takođe, ni komentari huškača po internetu.
Takođe, ni komentari huškača po internetu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mrzim kad iko ikog napada majke mi.Mrzim kad se sukobljavaju,mrzim majke mi kad manijaci napadnu onako hinjski ko neki dan palicama.Da vidis na derbiju ljepote na zapadu,Allaha mu zeljine zastave ,salovi niko nije A rekao majke mi moje..iskreno bas sam bio ponosan na jedne i druge.Nije debilska prica iskreno to mislim.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zar nije malo jace od 11 sekundi. Izgleda da slabo pamtis.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Eto nek je I 10 da ne cjepidlacim.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Tegeltija pripremi guzove… jos malo
- feniksptica
- Kontakt:
Kvržicuuuu pizzzdo gdje si
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
U navijackim svijetu je to normalno. Nije normalno kad neduzni stradaju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!