pitaju se ipak nešto i naši susjedi mislim, ima još utakmica za igrati...
Bio je čist faul...
Razapeće njega Vico, isto kao kad je dobio suspenziju nakon one utakmice kada smo vas razvalili prije par godina.
Grub faul faktički. Previsoko noga..jasna namjera na igraca...
Kao što sam i napisao, treće mjesto je otvoreno. Ovaj gol Sarajeva ništa ne mijenja, samo će im dati lažnu nadu još par utakmica.
Ma jok kakva granica, cist crveni kao suza. Problem je samo sto su ovakvi startovi otisli u zaborav, a najcesce se ovako prije dobivo crveni, kasnje pogotov zbog engleza jer su osjetljivi na ovo, pazi se puno kod starta da se ne dize dzon.Kajzer10 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:51Ono je na granici. Nije po meni ni ovako pogrijesio, mada se niko ne bi zalio da je dao zuti. Daleko od toga da je cist crveni.Hansestadt je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:49Nisam ekspert ali meni ono djeluje prije kao zuti karton. Malo grublji takticki prekrsaj, nije uopste zadnji igrac, sto bi trebalo da bude zuti.
Sarajevo je bez Brazilca osrednja ekipa, bukvalno. Ja ne znam po osnovu cega se ovdje ljudima nabija na nos nekakav mocni roster.
Ljudi definitivno zive u svom svijetu.
Od najgore moguce ekipe preuzimamo protivnika.Espiritosanto je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:49Opet će Željo nayebati iduće kolo u Banja Luci zbog ovog vcr.
Ma kakav, samo sprecavanje kontre. Bez namjere da ga povrijedi. Ovaj odmah ustao.feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:54Grub faul faktički. Previsoko noga..jasna namjera na igraca...
Da ga je ono sa zemlje pokosio sve ok
Potpuno se slažem.feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:54Grub faul faktički. Previsoko noga..jasna namjera na igraca...
Postao/la Espiritosanto » 05 nov 2023, 21:49
Opet će Željo nayebati iduće kolo u Banja Luci zbog ovog vcr.
Post Postao/la CampobelloDiMazara » 05 nov 2023, 21:52
Jao mogu mislit koja se sudijska odmazda u Banjaluci sprema za ovo veceras nad siromasnim Zeljkanom![]()
Duša draga, što je ono meni pametno, dodji da ga podojisVirtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Kao što sam i napisao, treće mjesto je otvoreno. Ovaj gol Sarajeva ništa ne mijenja, samo će im dati lažnu nadu još par utakmica.
Rožman je prevara od trenera, to je sad sasvim jasno. Da nisu zabili par sretnih golova uz penale koji nisu dosuđeni protiv njih, sad bi bili tu negdje sa nama na tabeli. Oni ga pravdaju kako nije prošao pripreme sa ekipom i kako nisu njegovi igrači, što je baš onako komično. Najbolje bi bilo da svaki novi trener dovede 25 igrača, a na stranu to što je svaki od ovih igrača skupo plaćen i preplaćen. Julardžija mu igra a Vrančića drži na klupi, valjda zato jer on doveo Julardžiju pa mora da dokaže da je pogodio sa igračem. To odmah govori kakav je trener. Sujeta je čudo.
Peljto odličan i pokazao je zašto tako brzo napreduje u UEFA-i. Peneranda i kompanija navikli da im se sudi svaki kontakt, pa samo mašu rukama.
Rožmanu je svaka naredna utakmica finale lige prvaka jer ga još samo jedan poraz dijeli od tabuta, mrtvih, rođenih i nerođenih. Večeras je to izbjegao u posljednji sekund.
Može ga spasiti Renan Oliveira koji je najbolji igrač koji je ikada igrao ovu ligu. Fascinantno je da skršiš toliko miliona i da ti sve ponovo zavisi od jednog igrača.
Crveni karton je slobodna sudijska procjena, stiče se dojam da je mogao proći sa žutim, ali eto, neka je dao crveni da ne kmeče.
Borac je uz Zrinjski daleko najozbljnija ekipa u ligi. Vjerujem da ćemo napokon imati neizvijesnu sezonu do samog kraja.
Pa sprecavanje kontre jest. Al nepotrebno pregrubo. Da ga je povuko da ga je kosio sa zemlje okej žuti.Suvorov je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Ma kakav, samo sprecavanje kontre. Bez namjere da ga povrijedi. Ovaj odmah ustao.feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:54Grub faul faktički. Previsoko noga..jasna namjera na igraca...
Petljto danas uzasan, po 5 gresaka na obe strane, ova na stetu Borca mozda i odlucila utakmicu.
Potpisujem. Sada će svi misliti da sam ironičan, ali ovakvo suđenje bih volio u svakoj utakmici PLBiH!bodi123 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:57Boljeg suđenja a ovako teške utakmice nisam vidio ne pamtim. Bukvalno perfekcija Peljte koliko god se žalili i naši a i Borčevi za crveni. Sve odsudio bez greške, crveni čist ko suza. Lik je hladno bolji od 90% sudija koje sude engleski premiership. Ovo večeras je bila doktorska disertacija.
Da je bogdom ovakvog suđenja i na svim ostalim utakmicama u ligi, liga bi nam bila makar 2 stepenice kvalitetnija nego što trenutno jeste.
Borac večeras odličan, Vinko nadmudrio Rožmana, nama se vratilo za krađu u Banja Luci i to je to.