Buraz sta je pogresno napisano da cete vi nayebat u sljedecem kolu stvarno niste normalni svako spominjanje Zelje tumacite na pogresan nacin

Buraz sta je pogresno napisano da cete vi nayebat u sljedecem kolu stvarno niste normalni svako spominjanje Zelje tumacite na pogresan nacin
Zato što su sudijama stvorili atmosferu linča i onda im se sve vratilo u facu. Znaš kako ono kažu: Drž'te lopova!worchester je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:02Ako moze neko da objasni zasto se skandrialo peljto ****
Ako mislis na Zrinjski, nisu oni kvalitetni za titulu. Trece mjesto im je maksimum.oldschool72 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:52pitaju se ipak nešto i naši susjedi mislim, ima još utakmica za igrati...
Realno crveni. Al tesko je to objasnit osobi koja je zadrta.RedBlue je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:03De pogledaj ponovo, kakav djon? Prednjim dijelom kopacke ga kaci.feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:59Pa sprecavanje kontre jest. Al nepotrebno pregrubo. Da ga je povuko da ga je kosio sa zemlje okej žuti.
Ovo je cist primjer crvenog. Noga tj djon skoro kod koljena nema tu druge nego crveni
Da nismo dobili crveni moglo se igrati do sutra, ne bi dali gola.
Ceka nas Giga iskustvo mi govoriEspiritosanto je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:02To sam tek neki dan upratio da tako ide,neko je pisao na temi.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Od najgore moguce ekipe preuzimamo protivnika.Espiritosanto je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:49Opet će Željo nayebati iduće kolo u Banja Luci zbog ovog vcr.
Teško ćete gore bilo šta da su dobili vcr možda ste i mogli računati ovako teško.
Još im je zadnja kući u ovoj polusezoni,onda idu sve gostovanja.Ne vjerujem da će se bilo šta prepustiti slučaju.
Boli nas ba racku, da si u Sa kao sto nisi vidio bi da je kisa hladno nedelja itd. Mi ganjamo prosjek 5 milja i to postizemo. Za ostalo ne brini
Patiš li jazavac?
Naravno da nam odgovara reintegrisani,šta tu nije jasno.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:10Meni su najjaci veceras pijacari kad izvalise da i njima odgovara nerijesen ishod pitara i lesevaValjda pucaju na titulu
I Zvijezdi 09 odgovara nerijeseno
![]()
Igrač kojem je domet jbna ljubljanska Olimpija. Onaj kreten ga pozvao u repku a trenutno nije u 30 igrača lige.
Ne razumije on to, potrebne su mu instrukcije od vodje iz zapadnog MostaraEspiritosanto je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:15Naravno da nam odgovara reintegrisani,šta tu nije jasno.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:10Meni su najjaci veceras pijacari kad izvalise da i njima odgovara nerijesen ishod pitara i lesevaValjda pucaju na titulu
I Zvijezdi 09 odgovara nerijeseno
![]()
U borbi za europu svaki izgubljen bod je koristan.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, VivaLaLiberta, voltron30 i 17 gostiju.