FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al stvarno koja smo mi navijači gamad teško je opisati. Pod emocijama, a neki i kad se slegnu sve najgore o klubu i ekipi. I onda pogledaš ovaj highlights i vidiš da smo napravili barem 5 sitaucija u kojima se uglavnom postižu golovi+ stativa + pritisak oni nama u poodmakloj fazi naprave na kontru poluprilike i mi pričamo kao da su oni nas rasturili igrom.
Baš smo mahala teška. Nikad da stanemo iza leđa ekipi.
Da ne kažem da smo u 5-6 bodova sa ekipom koja je trenutno bolja od nas (Zrinjski) i ovom Dodikovom prćijom koja kad dobro igra pobijedi a kojukad stane tu su sudije da poguraju barem na remi.
Ja sam Peljti prvi iz sveg glasa govorio da je ped**. Nije nas nešto aman oštetio ali nam je prekinuo par opasnih napada i nije dao kartone na grube startove.
Na vrh mi je glave da na našim utakmicama furamo profesionalizam a gdje god odeš kolje te ko stigne.
Baš smo mahala teška. Nikad da stanemo iza leđa ekipi.
Da ne kažem da smo u 5-6 bodova sa ekipom koja je trenutno bolja od nas (Zrinjski) i ovom Dodikovom prćijom koja kad dobro igra pobijedi a kojukad stane tu su sudije da poguraju barem na remi.
Ja sam Peljti prvi iz sveg glasa govorio da je ped**. Nije nas nešto aman oštetio ali nam je prekinuo par opasnih napada i nije dao kartone na grube startove.
Na vrh mi je glave da na našim utakmicama furamo profesionalizam a gdje god odeš kolje te ko stigne.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bravo za Beganovića
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Tesko je biti od ovog losiji,daj Rogicu ovoliko prilika nece sigurno svaku tekmu pravit kardinalne greske. Jedini golman koji nema ni sekunde damu je ovaj nas.MortemHz je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:23Tačno tako, ovi ostali k'o i mogu proći ali ova dvojica su odron. Što je najtužnije imaš Rogića koji je vjerovatno još lošiji od ovog, nevjerovatno.
Razocaran al sta je tu je. Bolji smo bili, bilo je tu inata nekog, mnogo prilika gdje su im igraci spasavali gol ali izvuce se pascad s bodom.
Nemam kad pojedinacno analizirati ali koga god rozman odluci prekriziti na zimu - PUNA PODRSKA, pa makar to i renan bio!
SARAJEVO SIAMO NOI
Nemam kad pojedinacno analizirati ali koga god rozman odluci prekriziti na zimu - PUNA PODRSKA, pa makar to i renan bio!
SARAJEVO SIAMO NOI
NEMA NAZAD
- morsecode
- Kontakt:
10ka, krilo i golman mislim da je to ovako pod moranjem. Sve ostalo manje vise okej.
Valjda cemo okrenuti neke pare na Ziljkicu i Viverosu. Daj Boze da se Besim malo dohaviza na toj navodnoj posudbi.
Valjda cemo okrenuti neke pare na Ziljkicu i Viverosu. Daj Boze da se Besim malo dohaviza na toj navodnoj posudbi.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Kakvi komentari

-
- Kontakt:
Ima da nas oderu sa kaznama,bice ova godina pola miliona kazni. Trebinje,Gruzija,derbi,nocas laseri
A mogu vam nesto reci mame mi....pa sta je vise sa onim bakljadama ,onim udarima nakim cudima...pa jbt tito ne mogu utakmice pogledati...samo neki prekidi,dimovi cuda . .puca stalno jbt zivot.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Stvarno mu je kroz ruke prošla...
Boze dragi kakav retard maleni
Boze dragi kakav retard maleni
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ako si zadovoljan ovakvom (ne)igrom super, piši kako hvališ remi, a ne nas prozivati koji gledamo realnu sliku.
P.S. kad sam već tu ono za trening je bilo vruće glave.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam šta bi ti rekao, tanko i jedan i drugimosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:30Tesko je biti od ovog losiji,daj Rogicu ovoliko prilika nece sigurno svaku tekmu pravit kardinalne greske. Jedini golman koji nema ni sekunde damu je ovaj nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Delegat je slikao/snimao sjever barem 5 puta a lik je iz Trebinja. Ova utakmica ide na 15K kazne hladno a ne bi me čudilo i da zatvore sjever sljedeću.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:37Ima da nas oderu sa kaznama,bice ova godina pola miliona kazni. Trebinje,Gruzija,derbi,nocas laseri
Čak nam je i zvaničnu posjetu smanjio sa prvobitnih 7000 na 6500

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja eto ne gledam realnu sliku

Nisam ja zadovoljan igrom, ali ova vaša priča je čisto pretjerivanje.
Moram i ovaj komentar izdvojiti.

Ma da je meni znati da li si ti gledao utakmicu protiv Borca u BL i protiv Igmana. Hajde priznaj da nisi.

Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 05 nov 2023, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nema veze, nema veze, igraj Saraj'vo
I da, Renan nam je sve.
I da, Renan nam je sve.
Vala fakat, svaku domaću utakmicu Horde izbiju po 10 milja klubu. Najlakše tuđim parama hadžija biti. O pet prekida po utakmici zbog dima u kojima ganjamo rezultat je baška tema.
Ne kontam više tu furku da se pravi štimung na pucnjavi nekakvoj, daj ba koreografija, šalovi i pjesma. Više mi pucnjave na vrh glave.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- skullcrusher
- Kontakt:
Muhamed los, ziljkic los pardon katastrofalan. Peljto nije dobro sudio nikako ne tjera njega niko da navlaci, halo prvo golman njihov 10 minuta utakmice je uzeo na odugovlacenje loptu da izbije halo 10 minuta i nista al nista ni opomena, nase kontre ne pusti covjek svira ofsajd to evropski sudija bi pustio znaci ofsajd pred nasim golom i ide lopta u kontru i on prekida vraca loptu i to dva puta kao nije na tom mjestu dole pomjeri, kakve je faulove svirao .. A STA FIN JE JER IM JE DAO ZASLUZENE KARTONE ? Ne kontam znaci nije im trebao kartone dati ali eto pogurao nas je ? Ovo je veceras debelo ispod njegovog nivoa hvala i doviđenja smrad. Rozmanu i ekipi podrska **** ga nije lahko pod ovakvim pritiskom ista uraditi i bice to bolhe osim sa Almedinom i Sahinovicem nasa dva najgora igraca odavno i to ubjedljivo.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Grk1234, OsmanhodzicBuco, Serha i 59 gostiju.