FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi jesmo vcrs podbacili, ali prica da je Borac bio bolji i kvalitetniji to ne znam, jedino sto si uradili to je bilo u prvom poluvremenu kad su nas silovali po desnoj strani. Drugo poluvrijeme su prijetili ugl iz kontri i tjt.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- egocentrik
- Kontakt:
Sigurno je da ce posusje u narednom kolu koristiti svaku priliku za sut
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Evo da i ovo izdvojim, krenulo me pravo.
Čestitke za nazivanjem našeg mladog golmana smećem. Nisi jedini naravno, ima vas još. Treba kritikovati kada je neko loš, ali nazivati smećem nekoga ko je prošao našu školu i još mu je stalo da pobjeđujemo je dno dna.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da je smeće od golmana koji ne zaslužuje braniti za Sarajevo, direktni krivac za masu bodova a ni pola sezone nije prošlo. I meni je isto stalo da pobjeđujemo.Morpheus je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:57Evo da i ovo izdvojim, krenulo me pravo.Čestitke za nazivanjem našeg mladog golmana smećem. Nisi jedini naravno, ima vas još. Treba kritikovati kada je neko loš, ali nazivati smećem nekoga ko je prošao našu školu i još mu je stalo da pobjeđujemo je dno dna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je, samo ponavljaj kad ne znaš drugačije

Jedina dobra stvar koju je Mirza uradio prošle polusezone što je ovog parmaka od golmana nakon utakmice sa Veležom i onog gola sklonio iz sastava.Kad je Dizdarević branio mi smo imali skor 7-2-1MortemHz je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:59Naravno da je smeće od golmana koji ne zaslužuje braniti za Sarajevo, direktni krivac za masu bodova a ni pola sezone nije prošlo. I meni je isto stalo da pobjeđujemo.Morpheus je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:57Evo da i ovo izdvojim, krenulo me pravo.Čestitke za nazivanjem našeg mladog golmana smećem. Nisi jedini naravno, ima vas još. Treba kritikovati kada je neko loš, ali nazivati smećem nekoga ko je prošao našu školu i još mu je stalo da pobjeđujemo je dno dna.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je sveznajući, ono zna šta sam ja. Ne znam zašto me citiraš, tebi nije smeće od golmana i to je to. Preskočiš post ako ti se ne sviđa, barem to nije teško.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se razumijemo nije ni Dizdarević klasa od golmana ali jeste bio bolji od Šahinovića. Možda jesmo imali lošije golmane ali ne pamtim da nam je neko oduzeo ovoliko bodova sam od sebe, horor.Suki46 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:03Jedina dobra stvar koju je Mirza uradio prošle polusezone što je ovog parmaka od golmana nakon utakmice sa Veležom i onog gola sklonio iz sastava.Kad je Dizdarević branio mi smo imali skor 7-2-1MortemHz je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:59Naravno da je smeće od golmana koji ne zaslužuje braniti za Sarajevo, direktni krivac za masu bodova a ni pola sezone nije prošlo. I meni je isto stalo da pobjeđujemo.Morpheus je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:57Evo da i ovo izdvojim, krenulo me pravo.
Čestitke za nazivanjem našeg mladog golmana smećem. Nisi jedini naravno, ima vas još. Treba kritikovati kada je neko loš, ali nazivati smećem nekoga ko je prošao našu školu i još mu je stalo da pobjeđujemo je dno dna.![]()
- skullcrusher
- Kontakt:
Evo sto ga trpi zato sto je za vrijeme Mirze postavljen za kapitena i jel treba ovaj doci i sve mijenjati i to pa da bezveze sebi pravi problem da mu i ovaj debil minira svlacionicu ? Ja sam uvjeren milijardu posto da ovaj lik pod Rozmanovim pripremama ne bi nikad kapitensku dobio al nikad i razumijem u jednu ruku nije lahko nekome oduzeti kapitensku ali da su svi svjesni da to ovaj lik ne zasluzuje jesu sigurno, zelim mu da sto prije ode iz Sarajeva jer zadnjih 7-8 utakmica je ocajan i ne trudi se biti bolji. Muhamede prvi sam bio za to da branis ali kad nesto ne ide haj jednom dva puta ali svaki put neki kiks e **** ga. Sve u svemu nismo toliko losi bili koliko se prica i to je to, kao da smo 7:0 izgubili, mi napadali ali nista spec ovi se branili i cekali kontre i tjt da su nas pojeli nisu.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ne znam čemu očajavanje... Utakmica koja je na kraju završila realnim x-om, iako se uz malo više sreće mogla i dobiti. Nismo bili loši, ali nismo ni briljirali. Tekma u kojoj smo bili bez udarne ofanzivne igle i sa golmanom koji, nažalost, nije nivo za FK Sarajevo, što je večeras ponovo dokazao.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ma naravno , ne smatram ni ja da je Dizdarević neka klasa od golmana bio , ali vjeruj mi , ovoliko pacerskih golova on u 2 godine nije primio koliko je ovaj za 2-3 mjeseca.On je bio klasicni linijas , odbrani sto mora , primi sto se prima.MortemHz je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:07Da se razumijemo nije ni Dizdarević klasa od golmana ali jeste bio bolji od Šahinovića. Možda jesmo imali lošije golmane ali ne pamtim da nam je neko oduzeo ovoliko bodova sam od sebe, horor.
Kad se sjetim prozivka prema Vladanu i to , pa nikad više onakvog golmana nećemo imati.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Možemo mi pricat sta hoćemo. Igrali smo s Borcem, a koliko god mi srali nisu ni oni Zvijezda. Primiš debilski gol na početku i kasnije se vadi, stativa pa šansa Francisa, još par situacija kao npr ona koju kapiten zayeba i onda je bod ko kuća. Ne dobijamo bodom puno, al bitno je da nisu otišli na 9 bodova razlike.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pohvale za mog brata penu, nisam ocekivao od njega nista prije januara ali vidim danas da je imao snage za 90 minuta, iako ne na svojoj poziciji - jedan od najboljih bio.
Ovo ostalo tjeranje igraca, gadjanje peljte i igru necu komentarisati. Laku noc
Ovo ostalo tjeranje igraca, gadjanje peljte i igru necu komentarisati. Laku noc
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
Fascinantno je to s golmanima u nasem klubu. Mi smo u zadnjih 10 godina imali dva golmana, Vladana i Delaca. Ostalo sve teske rupcage. Hajd, Dizdarevic i Pavlovic su imali po jednu dobru sezonu. A Sahinovic, Dzafic, Ostrakovic, Bandovic, Kanuric, Rogic... Ne znas koji je veca rupa. Jbt Zrinjski uvijek ima dobrog golmana, Borac isto, Velez... samo mi nikako da ubodemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakvo pretjerivanje? Da Šahinoviću lopta bude perfektna da je uhvati, a ona mu kroz ruke prođe. Da Ziljkić nije odigrao dobro 8 utakmica, da Mustafić prebaci čitav gol a konstantno puca. Ovo pretjerivanje? Ne. Ovo je kritika. Onaj ko zna kritiku prihvatiti znaj da će se i popraviti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kod primljenog gola Ziljkic ne isprati svog igraca.
Na 01:32 opet Ziljkic ne isprati odbranu i Radovic se dere na njega s pravom.
Ako si dobio kapitensku treba da gines. Jedno je kad nisi u formi jedno je kad se ne boris i ne obavljas svoje zadatke. Prezreo si za klupe kapitenu.
Veceras dva najbolja pojedinca Mustafic i Beganovic.
Ja bi samo da zamolim da se opet zbog Ziljkica i debila Šahinovića ne zaboravi još jedna u nizu maestralnih utakmica Makedonskog čarobnjaka. **** li te Vasoski koji te i doveo, idi za njim ko Julardzija za Rozmanom.
Meni je golman za prodaju, gledao bih da ga prodam što prije obzirom da je u padu i ne podiže formu, ali ne pada mi napamet da ga vrijeđam. Sve i da ostane čitavu sezonu ne bih se puno žalio. Smatram da ima važnijih pozicija.
Šahinovića i Rogića otjerati
Durakovića i Traku isto, Aničića su ubile povrede, Beganović i Radović propuh, Soldo loš, Mulalić loš. Jedino Đuričković nije za tjeranja.

Zeljković ćao, Vrančić spor i trom, Penaranda cirkusant, Kyeremeh trkača kokoš. Avramovski i Ziljkić razočarenje, Mustafića vratiti odakle je došao. Jedino su mirni Hasić i Julardžija, iako ovaj drugi polako dolazi na metu da se krene tjerati.
Čataković vozdra. Oliveira može.
Onu djecu nećuni navoditi.
Znači dobri su nam samo Đuričković, Hasić, Julardžija, Oliveira.

Bogu hvala pa se ne pitamo.
-
- Kontakt:
Ajde sve mogu skontat ali trcis kontru,daju ti odlicnu,perfektnu loptu imas igraca lijevo lafo suta,bio je slaboji sut od pasa,znaci lijevo Pena sam samcat,svaku akciju upropasti,znam odma sta ce uraditi. Nikad nece odma dat loptu,centrirati odma pelja. Izbacit ga i bilo koga ubaciti,kao prije godinu sam rekao da ga nikad nebi doveo al eto.keli je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:18
Kod primljenog gola Ziljkic ne isprati svog igraca.
Na 01:32 opet Ziljkic ne isprati odbranu i Radovic se dere na njega s pravom.
Ako si dobio kapitensku treba da gines. Jedno je kad nisi u formi jedno je kad se ne boris i ne obavljas svoje zadatke. Prezreo si za klupe kapitenu.
Veceras dva najbolja pojedinca Mustafic i Beganovic.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, N3R3D, nedimmmm1337, riki46, Rodman, SamoDaKazeem i 66 gostiju.