Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eno sad su i Barcelona. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahaha kakva laz!Miljacka je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:53A ko je proslavio bod večeras? Ima li neki snimak proslave? Mislim da borčevci mogu biti daleko zadovoljniji remijem večeras. Meni lično je ovo ravno porazu.
Dok ste vi itekako slavili remije protiv nas i šatro nas podjebavali zbog istog. Ali **** ga i tu vidiš ko je gdje. Ja volim reći kako je i Espanjolu protiv Barcelone u gradskom derbiju remi vrh. Baš maloprije tvom kolegi napisah kako je super to što znate gdje pripadate.![]()
Znam da si skakao nakon izjednacujuceg gola!
A gdje sam to rekao klaune? Jesam li ja nešto slagao? Niste slavili remije protiv nas kao pobjede i ovdje nas podjebavali? Je l' to provaljuješ sviju ti?

@Tekashi Naravno da sam skakao, skačem poslije svakog. Npr. na derbiju sam triput skočio.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kad su juniori igrali moralo se 6 puta skočitiMiljacka je napisao/la: ↑06 nov 2023, 01:13A gdje sam to rekao klaune? Jesam li ja nešto slagao? Niste slavili remije protiv nas kao pobjede i ovdje nas podjebavali? Je l' to provaljuješ sviju ti?Najavi idući put, da se pripremim. Takve glupane poput tebe najviše volim.
@Tekashi Naravno da sam skakao, skačem poslije svakog. Npr. na derbiju sam triput skočio.![]()
Bosanski Dinamo
Vidi što ova 2 plava četničića slave kiks Sarajeva. Njima ovo veci uspjeh nego pobjeda skretnice protiv sloge
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sutra će izbrisati kad ga prođe ludilo uzrokovano drogom. Nije mu prvi put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Istina boli. da!HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 nov 2023, 02:07Sutra će izbrisati kad ga prođe ludilo uzrokovano drogom. Nije mu prvi put.
Plavsicka, Radovan, Momcilo... svi pitari.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 06 nov 2023, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno će on to sutra sve pobrisati. Probudi se, shvati šta je uradio i obriše. Tako u 90% slučajeva. Narkoman teški.FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2023, 02:12Da ga zovemo da izakcija Grbavicu **** ti on sestru u picku
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad se sjetim koliko su mi se pitari smijali kad sam prozivao Peljtu kad je sudio Sloboda - TC.
Kao vidi lika peljtu proziva ovo ono, a vidi ih sad zapalili se ko plin
Kao vidi lika peljtu proziva ovo ono, a vidi ih sad zapalili se ko plin
Istinu ne brisem.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 nov 2023, 02:19Vrlo vjerovatno će on to sutra sve pobrisati. Probudi se, shvati šta je uradio i obriše. Tako u 90% slučajeva. Narkoman teški.FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2023, 02:12Da ga zovemo da izakcija Grbavicu **** ti on sestru u picku
Tebe sram priznati? Isti je granatirao Grbavicu.
Pa mi bez trenera pobjedismo Slogu a Dinamo za sirotinju 3-0 joj sta im uradi Vlado pa ih onda nokautira Vinko 

Crni Cerak 🐦⬛
A s trenerom izgubite 3:0 na Hasetu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu