Auuu jesi j.eben
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ismijavamo pitare.
Bilo nas je više nego vas, oko 7 hiljada.nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:53Ma velik im je stadion pa se cini da ih nema, inace ih je 10 milja glat.![]()
![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
U alkoholisanom je stanju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jesu li ovi nasi danas oklagijase tukli palijama ili sakama?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pa je l' te stid

Šta ima još, kako si?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 06 nov 2023, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Bgm Bistrik vam zadaje udarac, a vi kako hocete.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Uglavnom, više nego vas. 7000 je ok brojka, obzirom da je stiglo hladnije vrijeme. Dijeljenja je uvijek bilo i kod vas i kod nas i kod ostalih i fakat ne vidim problem u ovome. To su nagradne igre, podijeliš malo u osnovnim školama i slično.
Nemoj nase ba
Šta objašnjavaš magarcu s Durmitora koji ne zna kad je zadnji put bio na stadionu,on je zadnji koji može komentarisati bilo čiju posjetu a kamo li najposjećeniji klub u državi
posto si imao sansu da javis gdje zivis a nisi to uradio i sada te ja moram traziti, to ce te kostati lomljenja prstica na obje sape.
Pomahnitali pitari ne znaju ni da citaju samo znaju lajat. Vidis mu u nicku gdje zivi nije Bistrik LA.
A ko je proslavio bod večeras? Ima li neki snimak proslave? Mislim da borčevci mogu biti daleko zadovoljniji remijem večeras. Meni lično je ovo ravno porazu.
Dok ste vi itekako slavili remije protiv nas i šatro nas podjebavali zbog istog. Ali **** ga i tu vidiš ko je gdje. Ja volim reći kako je i Espanjolu protiv Barcelone u gradskom derbiju remi vrh. Baš maloprije tvom kolegi napisah kako je super to što znate gdje pripadate.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Lekqqq1921, Pablo11, rishovski, VivaLaLiberta i 32 gosta.