NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 12 mar 2011, 19:59

Fudbal se igra zbog navijaca i ljudi koji vole taj sport.Naravno,nase srce kuca za zvijezdu i zaista je bolno kada gubimo.Pet je do dvanaest.Ako ne uspijemo u subotu trebamo nesto preduzet i trazit odgovornost za losu sezonu.Pritisak na odgovorne u klubu,a oni na igrace.Imam osjecaj da se mi vise nerviramo,nego trener i igraci,a o Cvitkusicu da ne pisem.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 12 mar 2011, 20:02

prvi sut u okvir gola uputili tek u 67 min...zalosno
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 mar 2011, 21:50

Nije sramota izgubiti,ali sramota je nacin na koji smo izgubili.Bez ispaljenog metka.Na ruku su nam isli rezultati iz ovog kola.Mi cemo ostati u ligi samo zato sto su Buducnost i Drina losiji od nas.
Nasi igraci su PREPLACENE P.I.C.K.I.C.E !Cvitkusicu,svaka cast za pojacanja !

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 12 mar 2011, 22:08

Tek druga utakmica sa novim trenerom.Ne moze se ni ocekivati nista spektakularno.Ispast necemo,jer ima i gorih,ostalo sta bude.
Izgleda ko prvi zakuka,svi ostali prate

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 mar 2011, 22:17

Ne vrijedi tugovati.Idemo dalje.Mozemo i moramo izborit opstanak.Sljedecu sezonu treba smijeniti sve one koji su nas doveli gotov do dna.Nesposobne u upravi i vecinu igraca otjerati i dovesti one koji ce casno i posteno odraditi posao za sto su placeni.Sramota.Rudaru dati ovakve uslove igrali bi u kvalifikacijama za Europsku ligu. Svijet nema sta jesti,nema posla a oni dzaba pare primaju.Cvitkusiceva nesposobnost trazi alibi u stvaranju stabilnog premijerligasa.On ako ostane i pojedinci, stvaranje stabilnog premijerligasa trajace jos samo iduce godine,a kada ispadnemo ,tada CE BITI KASNO ZA SVE.Sami znamo kako je tesko uci u Pl.a kada ispadnemo, mislim da dugo vise ne bi usli.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 12 mar 2011, 22:52

Dajte otkaz Jovicu pa da dodje u Sarajevo ;)

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 13 mar 2011, 17:23

Napisano nakon utakmice protiv Želje
banovan je napisao/la:
Uglavnom, onakvom igrom nećete daleko. Ni mi se nismo proslavili al vi ste još gori. Igrali ste sa igračem manje oko 20 minuta. U redu, igrač manje. Šta bi sa ostatkom utakmice.

Sretno u borbi za opstanak, mada..........
Nikakva provokacija, samo konstatacija.

Sretno, trebaće vam

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 13 mar 2011, 17:37

danas siroki zgubio od olimpika na domacem terenu mislim da ce biti jako teska a mozda i presudna utakmica u subotu protiv njih
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

mirsoooTM87
Kontakt:

Post Postao/la mirsoooTM87 » 14 mar 2011, 01:02

Dragi " RED DRAGONSI " pravimo web stranicu o bh navijacima pa bih vas zamolio moze li neko napisat historiju red dragonsa ! (Kada su nastali kako su se razvijali i to)

HVALA !

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 14 mar 2011, 08:16

mirsoooTM87 je napisao/la:Dragi " RED DRAGONSI " pravimo web stranicu o bh navijacima pa bih vas zamolio moze li neko napisat historiju red dragonsa ! (Kada su nastali kako su se razvijali i to)

HVALA !
hehhe cuj to dragi sad smo vam i dragi hehehe ma salim se malo poslat cu ti u poruci :)

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 14 mar 2011, 18:07

Sto li se Savic vozika po gradu.Ja doduse,ozenjen je iz Gradacca.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 mar 2011, 18:08

zvjezdas je napisao/la:Sto li se Savic vozika po gradu.Ja doduse,ozenjen je iz Gradacca.
Kad si ga vidio? Prije pola sata trenirao na Grbavici, i on i Vasilić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 14 mar 2011, 19:02

Jutros oko 9 sati.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 mar 2011, 19:55

mirsoooTM87 je napisao/la:Dragi " RED DRAGONSI " pravimo web stranicu o bh navijacima pa bih vas zamolio moze li neko napisat historiju red dragonsa ! (Kada su nastali kako su se razvijali i to)

HVALA !
kako ce se zvat ta stranica ?????
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 15 mar 2011, 11:31

[youtube][/youtube]

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 15 mar 2011, 12:27

NKZG je napisao/la:[youtube][/youtube]
:oops:

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 15 mar 2011, 18:53

U subotu nam dolazi jedna od najkvalitetnijih ekipa PL. U zadnje im vrijeme ne ide bas najbolje.Izgubili su trenera,malo su poljuljani zbog losih rezultata i nadaju se prekinuti crnu seriju bas u Gradaccu jer ce i u srijedu u kupu izgubiti od Zelje.Ako uzmemo u obzir da su iz Gradacca nosili bodove puno gori od Sirokog onda nam treba biti jasno da ce biti tesko ostvariti pobjedu koju cekamo mjesecima.Pobijediti moramo jer nam se ne pise dobro.Kako?Jovic mislim da u subotu moze izvesti najjaci sastav.Agresivnom igrom,presingom i nametanjem tempa i svog stila igre dati doznanja protivniku da nema sta traziti u Gradaccu.Ugladjeni neka se malo pobrine oko sudija pa da ljudi kazu da smo gostoprimivi,bar za toliko kako bi imali korektno sudjenje.Kako se sudije docekuju neka pita one iz Rudara,Travnika.Bas te dvije ekipe imaju igrace koji nisu na cijeni kao Zvijezdini, ali gotivljenjem sudija prije i nakon utakmice ove dvije ekipe su u vrhu PL.Ocigledan primjer nam je Omladinac koji redovno u Prvoj l.sve domace dobiva sa 2-0,bar vecinu.Mozda sada puste GOSKU pa ne bude takav rezultat.Sve u svemu Zvijezda pobjedjuje sa 2-1.

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 15 mar 2011, 19:07

zvjezdas je napisao/la:U subotu nam dolazi jedna od najkvalitetnijih ekipa PL. U zadnje im vrijeme ne ide bas najbolje.Izgubili su trenera,malo su poljuljani zbog losih rezultata i nadaju se prekinuti crnu seriju bas u Gradaccu jer ce i u srijedu u kupu izgubiti od Zelje.Ako uzmemo u obzir da su iz Gradacca nosili bodove puno gori od Sirokog onda nam treba biti jasno da ce biti tesko ostvariti pobjedu koju cekamo mjesecima.Pobijediti moramo jer nam se ne pise dobro.Kako?Jovic mislim da u subotu moze izvesti najjaci sastav.Agresivnom igrom,presingom i nametanjem tempa i svog stila igre dati doznanja protivniku da nema sta traziti u Gradaccu.Ugladjeni neka se malo pobrine oko sudija pa da ljudi kazu da smo gostoprimivi,bar za toliko kako bi imali korektno sudjenje.Kako se sudije docekuju neka pita one iz Rudara,Travnika.Bas te dvije ekipe imaju igrace koji nisu na cijeni kao Zvijezdini, ali gotivljenjem sudija prije i nakon utakmice ove dvije ekipe su u vrhu PL.Ocigledan primjer nam je Omladinac koji redovno u Prvoj l.sve domace dobiva sa 2-0,bar vecinu.Mozda sada puste GOSKU pa ne bude takav rezultat.Sve u svemu Zvijezda pobjedjuje sa 2-1.
ma i nije meni Siroki neka sad extra kvalitetna ekipa, to je ekipa koja ima extra kvalitetna tri do cetiri igraca i oni ih izvlace i oni su izvrsno placeni, ostalo sve domaci igraci iz Sirokog Brijega koji nisu neki kvalitet. Ukoliko zaustavimo najkvalitetnijeg igraca koji trenutno igra u BH Wagnera mozemo se i nadati bodovima. Ukoliko on zapocne svoju igru crno nam se pise. Mislim da ce Jovic znati posloziti ekipu i da cemo napokon i mi slaviti pobjedu na domacem terenu. Drago mi je zbog Suljica i Jahica sto su odigrali neki minut u Trebinju i nadam se da ce jos igraca iz juniorskog pogona dobiti priliku, kad vec nemozes napraviti rezultat bar daj priliku juniorima da pokazu sta znaju

anonimussami
Kontakt:

Post Postao/la anonimussami » 15 mar 2011, 19:38

Ko je kod nas kvalitetan igrac ako siroki ima samo Wagnera majke ti

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 15 mar 2011, 19:48

anonimussami je napisao/la:Ko je kod nas kvalitetan igrac ako siroki ima samo Wagnera majke ti
Nisam ni napisao da imaju samo Wagnera, imaju Silica, Wagnera, Ivankovica, Zakarica i Roskama. Ostalo sve prosjek, jesu kvalitetniji od Zvijezde ali ne toliko da ih mi nemozemo savladati.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.