NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Fudbal se igra zbog navijaca i ljudi koji vole taj sport.Naravno,nase srce kuca za zvijezdu i zaista je bolno kada gubimo.Pet je do dvanaest.Ako ne uspijemo u subotu trebamo nesto preduzet i trazit odgovornost za losu sezonu.Pritisak na odgovorne u klubu,a oni na igrace.Imam osjecaj da se mi vise nerviramo,nego trener i igraci,a o Cvitkusicu da ne pisem.
prvi sut u okvir gola uputili tek u 67 min...zalosno
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti,ali sramota je nacin na koji smo izgubili.Bez ispaljenog metka.Na ruku su nam isli rezultati iz ovog kola.Mi cemo ostati u ligi samo zato sto su Buducnost i Drina losiji od nas.
Nasi igraci su PREPLACENE P.I.C.K.I.C.E !Cvitkusicu,svaka cast za pojacanja !
Nasi igraci su PREPLACENE P.I.C.K.I.C.E !Cvitkusicu,svaka cast za pojacanja !
Tek druga utakmica sa novim trenerom.Ne moze se ni ocekivati nista spektakularno.Ispast necemo,jer ima i gorih,ostalo sta bude.
Izgleda ko prvi zakuka,svi ostali prate
Izgleda ko prvi zakuka,svi ostali prate
Ne vrijedi tugovati.Idemo dalje.Mozemo i moramo izborit opstanak.Sljedecu sezonu treba smijeniti sve one koji su nas doveli gotov do dna.Nesposobne u upravi i vecinu igraca otjerati i dovesti one koji ce casno i posteno odraditi posao za sto su placeni.Sramota.Rudaru dati ovakve uslove igrali bi u kvalifikacijama za Europsku ligu. Svijet nema sta jesti,nema posla a oni dzaba pare primaju.Cvitkusiceva nesposobnost trazi alibi u stvaranju stabilnog premijerligasa.On ako ostane i pojedinci, stvaranje stabilnog premijerligasa trajace jos samo iduce godine,a kada ispadnemo ,tada CE BITI KASNO ZA SVE.Sami znamo kako je tesko uci u Pl.a kada ispadnemo, mislim da dugo vise ne bi usli.
-
- Kontakt:
Dajte otkaz Jovicu pa da dodje u Sarajevo 

Napisano nakon utakmice protiv Želje
Sretno, trebaće vam
Nikakva provokacija, samo konstatacija.banovan je napisao/la:
Uglavnom, onakvom igrom nećete daleko. Ni mi se nismo proslavili al vi ste još gori. Igrali ste sa igračem manje oko 20 minuta. U redu, igrač manje. Šta bi sa ostatkom utakmice.
Sretno u borbi za opstanak, mada..........
Sretno, trebaće vam
danas siroki zgubio od olimpika na domacem terenu mislim da ce biti jako teska a mozda i presudna utakmica u subotu protiv njih
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Dragi " RED DRAGONSI " pravimo web stranicu o bh navijacima pa bih vas zamolio moze li neko napisat historiju red dragonsa ! (Kada su nastali kako su se razvijali i to)
HVALA !
HVALA !
hehhe cuj to dragi sad smo vam i dragi hehehe ma salim se malo poslat cu ti u porucimirsoooTM87 je napisao/la:Dragi " RED DRAGONSI " pravimo web stranicu o bh navijacima pa bih vas zamolio moze li neko napisat historiju red dragonsa ! (Kada su nastali kako su se razvijali i to)
HVALA !

Sto li se Savic vozika po gradu.Ja doduse,ozenjen je iz Gradacca.
Kad si ga vidio? Prije pola sata trenirao na Grbavici, i on i Vasilić.zvjezdas je napisao/la:Sto li se Savic vozika po gradu.Ja doduse,ozenjen je iz Gradacca.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jutros oko 9 sati.
kako ce se zvat ta stranica ?????mirsoooTM87 je napisao/la:Dragi " RED DRAGONSI " pravimo web stranicu o bh navijacima pa bih vas zamolio moze li neko napisat historiju red dragonsa ! (Kada su nastali kako su se razvijali i to)
HVALA !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
[youtube][/youtube]
NKZG je napisao/la:[youtube][/youtube]

U subotu nam dolazi jedna od najkvalitetnijih ekipa PL. U zadnje im vrijeme ne ide bas najbolje.Izgubili su trenera,malo su poljuljani zbog losih rezultata i nadaju se prekinuti crnu seriju bas u Gradaccu jer ce i u srijedu u kupu izgubiti od Zelje.Ako uzmemo u obzir da su iz Gradacca nosili bodove puno gori od Sirokog onda nam treba biti jasno da ce biti tesko ostvariti pobjedu koju cekamo mjesecima.Pobijediti moramo jer nam se ne pise dobro.Kako?Jovic mislim da u subotu moze izvesti najjaci sastav.Agresivnom igrom,presingom i nametanjem tempa i svog stila igre dati doznanja protivniku da nema sta traziti u Gradaccu.Ugladjeni neka se malo pobrine oko sudija pa da ljudi kazu da smo gostoprimivi,bar za toliko kako bi imali korektno sudjenje.Kako se sudije docekuju neka pita one iz Rudara,Travnika.Bas te dvije ekipe imaju igrace koji nisu na cijeni kao Zvijezdini, ali gotivljenjem sudija prije i nakon utakmice ove dvije ekipe su u vrhu PL.Ocigledan primjer nam je Omladinac koji redovno u Prvoj l.sve domace dobiva sa 2-0,bar vecinu.Mozda sada puste GOSKU pa ne bude takav rezultat.Sve u svemu Zvijezda pobjedjuje sa 2-1.
ma i nije meni Siroki neka sad extra kvalitetna ekipa, to je ekipa koja ima extra kvalitetna tri do cetiri igraca i oni ih izvlace i oni su izvrsno placeni, ostalo sve domaci igraci iz Sirokog Brijega koji nisu neki kvalitet. Ukoliko zaustavimo najkvalitetnijeg igraca koji trenutno igra u BH Wagnera mozemo se i nadati bodovima. Ukoliko on zapocne svoju igru crno nam se pise. Mislim da ce Jovic znati posloziti ekipu i da cemo napokon i mi slaviti pobjedu na domacem terenu. Drago mi je zbog Suljica i Jahica sto su odigrali neki minut u Trebinju i nadam se da ce jos igraca iz juniorskog pogona dobiti priliku, kad vec nemozes napraviti rezultat bar daj priliku juniorima da pokazu sta znajuzvjezdas je napisao/la:U subotu nam dolazi jedna od najkvalitetnijih ekipa PL. U zadnje im vrijeme ne ide bas najbolje.Izgubili su trenera,malo su poljuljani zbog losih rezultata i nadaju se prekinuti crnu seriju bas u Gradaccu jer ce i u srijedu u kupu izgubiti od Zelje.Ako uzmemo u obzir da su iz Gradacca nosili bodove puno gori od Sirokog onda nam treba biti jasno da ce biti tesko ostvariti pobjedu koju cekamo mjesecima.Pobijediti moramo jer nam se ne pise dobro.Kako?Jovic mislim da u subotu moze izvesti najjaci sastav.Agresivnom igrom,presingom i nametanjem tempa i svog stila igre dati doznanja protivniku da nema sta traziti u Gradaccu.Ugladjeni neka se malo pobrine oko sudija pa da ljudi kazu da smo gostoprimivi,bar za toliko kako bi imali korektno sudjenje.Kako se sudije docekuju neka pita one iz Rudara,Travnika.Bas te dvije ekipe imaju igrace koji nisu na cijeni kao Zvijezdini, ali gotivljenjem sudija prije i nakon utakmice ove dvije ekipe su u vrhu PL.Ocigledan primjer nam je Omladinac koji redovno u Prvoj l.sve domace dobiva sa 2-0,bar vecinu.Mozda sada puste GOSKU pa ne bude takav rezultat.Sve u svemu Zvijezda pobjedjuje sa 2-1.
-
- Kontakt:
Ko je kod nas kvalitetan igrac ako siroki ima samo Wagnera majke ti
Nisam ni napisao da imaju samo Wagnera, imaju Silica, Wagnera, Ivankovica, Zakarica i Roskama. Ostalo sve prosjek, jesu kvalitetniji od Zvijezde ali ne toliko da ih mi nemozemo savladati.anonimussami je napisao/la:Ko je kod nas kvalitetan igrac ako siroki ima samo Wagnera majke ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.