NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

RubikovaKocka
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la RubikovaKocka » 06 nov 2023, 17:53

Ljudi moji, nama treba premierligaških igrača ako mislimo praviti kvalitetan tim za ulazak sljedeće sezone. Vidjeli smo gdje smo s ovom ekipom sto trenutno imamo. Treba uloziti u igracki kadar opasno, tako da i kad udjes u premier ligu da se ne boris odmah za goli opstanak ili da ne daj Boze ispadnemo odmah nazad cvajtu. Dakle, ciljana i kvalitetna pojacanja a ne prinove i igraci tipa " macak u vreci".

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 06 nov 2023, 17:55

Truhlo je napisao/la:
06 nov 2023, 17:35
dinodino2019 je napisao/la:
06 nov 2023, 17:03
Truhlo je napisao/la:
06 nov 2023, 16:55

Čuj Žunu ostaviti :rol: Pa on nema mjesta u ovom odronu od veznog reda.

Isto tako bolje Salkanovića ostaviti da bude zamjena Mašiću, nego Karića sa 37 godina od kojeg nemaš ništa naredne sezone.

Golmani ostaju isti, stoperi: Isaković, Vardo, Bajramović, Šetkić
Bekovi: Sivac, Hodžić, Arnautović plus pojačanje tražiti na lijevom beku
Vezni: Begić, Mehić, Tabaković, Međuseljac, plus dovesti dva kvalitetna vezna
Krila: Šarić, Durmiš, Karalić, Salkanović
Napad: Mašić, Salkanović, Ahmetspahić iz juniora

Smajić, Žuna, Pehilj, Karić odmah poslje Zvijezde raskidi ugovora, i još ako ode Šarić dovesti krilo zamjenu i to je to.

Znači dva vezna, lijevi bek i eventualno krilo.
Mozes samo sanjati za tjeranje Karica. Na zimu ti ode Masic, treba vidjeti Bronju kad odblokiramo racun. Setkic,Salkanovic,Pehilj noga sigurno plus jos Šarić i jedan veznjak to je 5 odkazaka. Dovest 3 kvalitetna igraca u svakoj liniji po jedan i to je to
Gdje će Mašić?

Karić je najveća prevara u ovom trenutnom rosteru :puke:
Ti si najveca prevara na forumu. Vidjet cemo na proljece jel Karic prevara ili prevaga.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 nov 2023, 18:00

06 nov 2023, 17:55
Truhlo je napisao/la:
06 nov 2023, 17:35

Mozes samo sanjati za tjeranje Karica. Na zimu ti ode Masic, treba vidjeti Bronju kad odblokiramo racun. Setkic,Salkanovic,Pehilj noga sigurno plus jos Šarić i jedan veznjak to je 5 odkazaka. Dovest 3 kvalitetna igraca u svakoj liniji po jedan i to je to
Gdje će Mašić?

Karić je najveća prevara u ovom trenutnom rosteru :puke:
Ti si najveca prevara na forumu. Vidjet cemo na proljece jel Karic prevara ili prevaga.
Vidjeli smo u drugoj ligi centar, zvanično povrijeđen, igra za Neimare...

Njegova statistika iz druge lige centar sve pokazuje 2 gola u cijeloj sezoni.

Da te pitam iskreno i da zabije na proljeće 10 golova, on puni 37 godina uskoro, jesu li to temelji za narednu sezonu da ti prvotimci starteri imaju 37 i 39 godina?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 06 nov 2023, 18:15

Celicni je napisao/la:
06 nov 2023, 17:45
Truhlo je napisao/la:
06 nov 2023, 16:55

Čuj Žunu ostaviti :rol: Pa on nema mjesta u ovom odronu od veznog reda.

Isto tako bolje Salkanovića ostaviti da bude zamjena Mašiću, nego Karića sa 37 godina od kojeg nemaš ništa naredne sezone.

Golmani ostaju isti, stoperi: Isaković, Vardo, Bajramović, Šetkić
Bekovi: Sivac, Hodžić, Arnautović plus pojačanje tražiti na lijevom beku
Vezni: Begić, Mehić, Tabaković, Međuseljac, plus dovesti dva kvalitetna vezna
Krila: Šarić, Durmiš, Karalić, Salkanović
Napad: Mašić, Salkanović, Ahmetspahić iz juniora

Smajić, Žuna, Pehilj, Karić odmah poslje Zvijezde raskidi ugovora, i još ako ode Šarić dovesti krilo zamjenu i to je to.

Znači dva vezna, lijevi bek i eventualno krilo.
Kakav bolan Bronja.Lik nabija formu u kojoj ono ligi 4-5 srpskoj.Shvati da nama ne trebaju igrači amateri iz amaterskih liga.Ako ne moze bolje od njega bolje da se odmah ugasimo.Mi takvih igrača imamo ispred svojih vrata hebet.Napisi zašto bi doveli Bronju, a ne samo lupiti i fatati se toga što su vam prodali priču što je igrao 15 minuta protiv CZ.
E cuj nama ne trebaju igraci amateri iz amaterskih liga :urnebes:
Inace ova liga gdje smo sad je profesionalna, svi nasi igraci su profesionalci koji su igrali za velike klubove i koji ce opet na kraju sezone imati ponude od Boraca, Zrinjskog, Sarajeva… neki imaju kvalitet i da igraju vani vjerovatno :D

Pa ta 3. srpska liga gdje je sad, smio bih se zakleti da je jaca od ove nase lige. Vjerujem da bi 90% igraca iz nase ekipe dalo sve minute u prvoj ligi federacije za 10 minuta na Marakani protiv Zvezde ;)

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 nov 2023, 18:28

Pretpostavljam koji su razlozi za potencijalni odlazak Mašića, sigurno i Šarića, ali ne ide se brate ubjeđivati da je Karić neki igrač, jeste bio prije 5, 6 godina, godine čine svoje i valjda bi trebali gledati dugoročnije, a ne krpiti se sa igračima koji su pred penziju.

U svakom slučaju podrška upravi ako se bude išlo u tom smjeru jer ima smisla, ova sezona je svakako izgubljena.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 06 nov 2023, 18:33

Truhlo je napisao/la:
06 nov 2023, 18:28
Pretpostavljam koji su razlozi za potencijalni odlazak Mašića, sigurno i Šarića, ali ne ide se brate ubjeđivati da je Karić neki igrač, jeste bio prije 5, 6 godina, godine čine svoje i valjda bi trebali gledati dugoročnije, a ne krpiti se sa igračima koji su pred penziju.

U svakom slučaju podrška upravi ako se bude išlo u tom smjeru jer ima smisla, ova sezona je svakako izgubljena.
Koji su razlozi?

Mislim Saric nije ni pokazao svoj kvalitet, mogao je puno vise.

Masica da izgubimo bila bi bas steta, nadam se njegovom ostanku.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 06 nov 2023, 18:35

Truhlo malo vise pametuje svakome ,nebitno taj Bronja koji je ovakav ili onakav ali na pripremnim tekmama je pokazao najvise od svih igraca Celika i protiv Kaknja i Sibenika je bio najbolji nas igrac.
Momak je kidao trkom i duelima je bio dobar jak stamen trcao ko navijen dao je Kaknju lijep pogodak.
I taj Zuna sto ga pljujes nije neki igrac ali opet je najbolji od ovih odrona u vezi stim da Begic i Ali imaju kao jos vremena mladi su .
Samo nemoj vise ti formacije ovo ono ,Duvnjak slusajuc tebe otkaz ko kuca :rol:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 nov 2023, 18:39

prisonbreak je napisao/la:
06 nov 2023, 18:33
Truhlo je napisao/la:
06 nov 2023, 18:28

Koji su razlozi?

Mislim Saric nije ni pokazao svoj kvalitet, mogao je puno vise.

Masica da izgubimo bila bi bas steta, nadam se njegovom ostanku.
Nadam se i ja njegovom ostanku, ali mi je od bilo kojeg igrača draža dugoročna finansijska stabilnost, a pogotovo u ovoj situaciji gdje je sad svejedno ako završiš na 4. ili 12. mjestu.

Moja pretpostavka je da će se ići u rezanje troškova igračkog kadra a Mašić i Šarić su sigurno u vrhu liste. Nekom logikom dođeš do računice da umjesto jednog Mašića možeš plaćati Bronju i Karića npr.

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 06 nov 2023, 18:44

Odlazak Masica ne dolazi u obzir, zadrazat ga pod svaku cijenu, makar do ljeta, a ja bi licno volio da ostane i duze jer je klasa za ovu ligu. Valjda je na zimu cilj da se nadju dva dobra veznjaka i da se to fino uklopi sa dobrim napadacem. Ako ode Masic onda ni dolazak veznjaka nema smisao. Gubimo na mostu,dobijamo na cupriji.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 06 nov 2023, 18:45

convict35 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:35
Truhlo malo vise pametuje svakome ,nebitno taj Bronja koji je ovakav ili onakav ali na pripremnim tekmama je pokazao najvise od svih igraca Celika i protiv Kaknja i Sibenika je bio najbolji nas igrac.
Momak je kidao trkom i duelima je bio dobar jak stamen trcao ko navijen dao je Kaknju lijep pogodak.
I taj Zuna sto ga pljujes nije neki igrac ali opet je najbolji od ovih odrona u vezi stim da Begic i Ali imaju kao jos vremena mladi su .
Pa nek je fasovo otkaz, ak je slusao na sekundu Truhlu ili bilo koga.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 06 nov 2023, 18:49

Oktopod je napisao/la:
06 nov 2023, 18:44
Odlazak Masica ne dolazi u obzir, zadrazat ga pod svaku cijenu, makar do ljeta, a ja bi licno volio da ostane i duze jer je klasa za ovu ligu. Valjda je na zimu cilj da se nadju dva dobra veznjaka i da se to fino uklopi sa dobrim napadacem. Ako ode Masic onda ni dolazak veznjaka nema smisao. Gubimo na mostu,dobijamo na cupriji.
Mogli bi mi galamiti i vršiti pritisak na upravu da u prosjeku prodajemo 2000+ ulaznica. Evo protiv Banovića 516 prodanih ulaznica, ništa bolje nas ne čeka i na proljeće, milja plafon a sa takvim prihodom možemo zaboraviti na neki jači roster od ovog trenutnog, čak i ovaj trenutni će biti teret.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 nov 2023, 19:09

Svako ko je bio u Zenici, a nije dosao na utakmicu, neka ga bude stid. Na kraju, ne morate ici na utakmice, kupite kartu.
Celik!3,2,2.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 06 nov 2023, 19:38

"Izvini Durmo" najjača scena utakmica u zadnjih par godina :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 nov 2023, 19:56

laudrop je napisao/la:
06 nov 2023, 19:38
"Izvini Durmo" najjača scena utakmica u zadnjih par godina :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dok su skontali, da i Durmo ima žutu opremu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 06 nov 2023, 20:03

strucnjak9 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:15
Celicni je napisao/la:
06 nov 2023, 17:45

Kakav bolan Bronja.Lik nabija formu u kojoj ono ligi 4-5 srpskoj.Shvati da nama ne trebaju igrači amateri iz amaterskih liga.Ako ne moze bolje od njega bolje da se odmah ugasimo.Mi takvih igrača imamo ispred svojih vrata hebet.Napisi zašto bi doveli Bronju, a ne samo lupiti i fatati se toga što su vam prodali priču što je igrao 15 minuta protiv CZ.
E cuj nama ne trebaju igraci amateri iz amaterskih liga :urnebes:
Inace ova liga gdje smo sad je profesionalna, svi nasi igraci su profesionalci koji su igrali za velike klubove i koji ce opet na kraju sezone imati ponude od Boraca, Zrinjskog, Sarajeva… neki imaju kvalitet i da igraju vani vjerovatno :D

Pa ta 3. srpska liga gdje je sad, smio bih se zakleti da je jaca od ove nase lige. Vjerujem da bi 90% igraca iz nase ekipe dalo sve minute u prvoj ligi federacije za 10 minuta na Marakani protiv Zvezde ;)
Aj ne lupaj.Imaš razmišljanje ravno djetetu od 5 godina.Uostalo sigurno jeste profesionalnija 1. FL nego gdje igra sad Bronja, tako da si baš stručnjak.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 nov 2023, 20:15

Vadi Masica treneru.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 06 nov 2023, 20:44

convict35 je napisao/la:
To ga nista ne čini igračinom.Od kantona do 1.FL imali smo mi igračina na treningu koji su raznjeli i na kraju polusezone odu npr. Zukic, Mujic...mogu ti iznjeti spisak za koje su pisali da raznose na treningu i da su najbolji i dođe ti Arežina bez forme, bez utakmica, drži se za k.urac na treningu, ne dođe na trening i pokaže šta je iskustvo i šta zna.Evo mene stavi jedan trening sa njima, garantujem ti ja ću izginut trkom i snagom da se dokazem,poginit cu na treningu reko bi čovjek igram negdje visoko, kasnije bi isplivalo koliko znam odnosno ne znam.Zna se šta je mjerilo u fudbalu.Koliko ima utakmica u seniorskom timu, minutaža po utakmici, u kojoj ligi je igrao, broj golova koliko je postigao, broj asistencija, koliko km pređe po utakmici, broj tačnih pasova. itd itd.Naravno statistika zavisi od pozicije koju igra, kako Durmu čini koliko odbrana ima tako napadača koliko golova postiže.To gledanje kakav je bio na treningu bez da nema zavidnu statistiku to je totalno amaterski.Tako da Bronja nema ništa od toga, osim toga momak je jako mlad promjenio vec za njegove godine 3-4 kluba.Ja stvarno ne znam ko je njega poceo trpati nama.

Ako još ima budala da vjeruju da je Duvnjak čitao forum i Truhlinu formaciju i dobio otkaz radi Truhle onda ja stvarno ne znam šta Kim Yong Un više čeka.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 nov 2023, 21:01

Pasha je napisao/la:
06 nov 2023, 19:56
laudrop je napisao/la:
06 nov 2023, 19:38
Dok su skontali, da i Durmo ima žutu opremu...
Skontali prije skandiranja, ali se morala poslati poruka. Najjace sto se i njihov golman smijao na to :urnebes:

Ubuduce Durmo nek nosi zelenu garnituru :urnebes:
Celik!3,2,2.

Asimdemineri
Kontakt:

Post Postao/la Asimdemineri » 06 nov 2023, 21:42

Ma Mirso Šijerkić je za ove levate Luca Toni.
Mislim da je najbitnije i najracionalnije dogovoriti opstanak ispod stola i otjerat ove federalne majstore sad na zimu i nekako završiti sezonu. Od iduće sezone možda se Fudo smiluje idu izbori

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 06 nov 2023, 21:46

Celicni je napisao/la:
06 nov 2023, 20:44
convict35 je napisao/la:
To ga nista ne čini igračinom.Od kantona do 1.FL imali smo mi igračina na treningu koji su raznjeli i na kraju polusezone odu npr. Zukic, Mujic...mogu ti iznjeti spisak za koje su pisali da raznose na treningu i da su najbolji i dođe ti Arežina bez forme, bez utakmica, drži se za k.urac na treningu, ne dođe na trening i pokaže šta je iskustvo i šta zna.Evo mene stavi jedan trening sa njima, garantujem ti ja ću izginut trkom i snagom da se dokazem,poginit cu na treningu reko bi čovjek igram negdje visoko, kasnije bi isplivalo koliko znam odnosno ne znam.Zna se šta je mjerilo u fudbalu.Koliko ima utakmica u seniorskom timu, minutaža po utakmici, u kojoj ligi je igrao, broj golova koliko je postigao, broj asistencija, koliko km pređe po utakmici, broj tačnih pasova. itd itd.Naravno statistika zavisi od pozicije koju igra, kako Durmu čini koliko odbrana ima tako napadača koliko golova postiže.To gledanje kakav je bio na treningu bez da nema zavidnu statistiku to je totalno amaterski.Tako da Bronja nema ništa od toga, osim toga momak je jako mlad promjenio vec za njegove godine 3-4 kluba.Ja stvarno ne znam ko je njega poceo trpati nama.

Ako još ima budala da vjeruju da je Duvnjak čitao forum i Truhlinu formaciju i dobio otkaz radi Truhle onda ja stvarno ne znam šta Kim Yong Un više čeka.
Ti bi cupao i bio dobar na treningu ,hahhaha bolju nisam cuo odavno na forumu :rol: pa momak je i na utakmicama bio jedan od najbolji ako ne i najbolji.
Pa niko nekaze da ce bit ili nece igrqcina nego ima potencijala mlad i bolji od ovih nasi sigurno a da znas da je i skoro pa dxaba trebao igrat za nas.
Kako smo Matka uboli tako i sjecam se one sezone kad smo skoro pa sastavili ekipu iz prve srpske lige i Federacije i bili beton zavrsili u vrhu al nismo mogli igrat evropu zbog licence.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.