Neko lijehu paradajza zasadi a neko otvori proizvodni pogon. Sve u skladu mogucnosti.Virtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:58Nas ste pobijedili, ali to ti nije neko dostignuće legendo, još pet ekipa je to uradilo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:32Haj mi priznaj molim te da u stvarnom zivotu prvom komsiji poznajes kucni budzet boljeg nego svoj, ili barem pokusavas kao ovdje![]()
Ništa ja ne pokušavam, ja samo izvlačim zaključke na osnovu dostupnih informacija. U svakoj kombinatorici dolazim do istog, da je vlasnik FK Sarajevo u debelom minusu koji je svaki dan sve veći i veći.
Ako on to može izdržati, svaka čast. Treba biti baš lud pa bacati tolike milione bez ikakve naznake da će se i 20% investicije vratiti, a kamoli zaraditi. Meni je to fascinantno sa ekonomske strane i ne treba biti previše pametan pa zaključiti da to nekad mora prestati. Samo je pitanje gdje je crvena linija.
Jbg, dovedeš trenera koji odmah samouvjereno prekriži koliko, 5-6 igrača? Šerbečić, Ikić, Zeljković, Balta i Viveros? Plus Rogić. Pet od tih šest igrača je dovedeno ljetos ako se ne varam. Dovede svog igrača i zbog njega na klupu posadi jednog Maria Vrančića koji je prošle sezone bio među najboljim igračima.
To bi bilo ok da vi dobro igrate pa da kažeš trener je bio u pravu, ali vi se uglavnom sa loptom ne možete sastaviti, a ova šestorica uredno primaju platu a ne igraju jer je tamo neki stručnjak procijenio da su ovi drugi bolji.
Sta ces reci za city? Budale ulagale i ulagale godinama da budu sto su danas.
Svakako mislim da smo prosli ovaj turbulentan period i da nece vise biti tona odlazaka i dolazaka.
Barem 2-3 godine