Premijer liga BiH - aktuelno

Cuspajz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Cuspajz » 07 nov 2023, 10:06

Ali kakav strah pitarluka jednostavno su zaboravili na svoj klub,u sekundi ih zadesi ono cega se boje najvise a tek je pocelo .Uskoro ce poceti **** majki klovnu tanu I mirvicu jer ne mogu pratiti saudijce a tad im dolazi Nam time :opaopa:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 nov 2023, 10:08

Hansestadt je napisao/la:
07 nov 2023, 10:02
Ne razumijem pojam autobuska stanica. Zna se koliko stranaca mozes da imas. Ostalo moras popuniti domacim igracima, ili igracima iz regije. I sad kljucno pitanje: kako se to razlikuje od prakse ostalih klubova iz lige? Drugim rijecima, vi bi najvise ovako - Da se mi pojacavamo igracima iz Federalne lige i propalitetima u godinama, a da vi dovodite skuplje i kvalitetnije igrace. Sad kad bi Zeljo postao ravnopravniji. Uostalom sjecam se dobro kad je vas Hadzic prevodio na obuku u fudbalsku naciju Vietnam, tad je pisalo po svim medijima, a sad kad Zeljina djeca idu na odlican inostrani turnir, svi kao sute.
Ne shvatas sta hocu da kazem, nije autobuska stanica u pojmu da ce doci 50 igraca, vise je to metafora, sto ce vam dovesti igrace koje zele da razvijaju i sto vam na pola sezone te iste igrace mogu poslati bilo gdje, a dovesti neku novu trojicu...Ja iskljucivo govorim o nekim stvarima koje mogu za vas biti negativne, ali i ne moraju.
Iskreno, ja sam vam pozelio srecu sa ovim projektom, a vidjece se vrlo brzo u kom pravcu ce to ici i na koji nacin

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 nov 2023, 10:10

divovi igrali ligu prvaka, ovi al hilal kupovi ih ne interesuju
NEMA NAZAD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2023, 10:17

Tik-tak, tik-tak...

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 07 nov 2023, 10:21

Shategabri je napisao/la:
07 nov 2023, 08:51
Orden43 je napisao/la:
07 nov 2023, 07:33
Joj ovih pitara, oni istresu milione da bi izgubili od Sloge iz Doboja, daj malo ucite od vecih klubova tipa kako mi to radimo, sa dosta slabijim igrackim kadrom vise od vas postigli u Evropi, poderali Slogu, poderat cemo i vas ako treba samo malo tobe dodjite
Poderali? Koga ste poderali? Misaona stvar za vas. Reci kako jeste. Dobili na guzove.

Za nas, ne znam šta da ti kažem, da ti nisi roćko gledao kakav prenos iz Sjeverne Koreje?!
Ako imaš Arenu, vrati, pogledaj opet, pa ćeš vidjeti kako ste nas ''poderali''.
Kao prvo, prije nego krenes odgovarati nekome na post prvo procitaj par puta sta je napisano jer ocigledno je da si ispodprosjecno inteligentan pa ne mozes odma skontati sta pise, ja nisam nigdje ni napisao da smo mi vas poderali, nego da cemo vas poderati kada bude trebalo...
Crni Cerak 🐦‍⬛

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 nov 2023, 10:23

Ma nema dileme da će Željezničar ovim "partnerstvom" dići nivo priprema na novu razinu, još bolje jer oni to neće morati ni plaćati. Ali ukoliko Arapi direktno ne ulaze u klub, koja je poenta ovog? Neki trener je kod tebe na praksi, slat će ti neke random igrače koji će morati igrati i to je to. U suštini sve suprotno od vaše filosofije.

Stvarno mi je žao što nema neki normalan Željin forumaš koji bi objektivno sagledao situaciju i sa kojim bi se moglo diskutovati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 nov 2023, 10:28

delinjo je napisao/la:
07 nov 2023, 10:05
dje su divovi ovdje ?
slika

Evo bratko divova :kafa:

Od nas 6, a od Benfice i Reala očekujem 16. Ali dobro, ima nešto i pozitivno, zaradit ćete dobru lovu, babini sinovi koji vam igraju su ovoga puta morali platiti puno više za nastup i minute protiv Reala, nego što plaćaju kad igraju našu ligu. Mogu misliti kakva je to aukcija bila u klubu ovih dana za mjesto startera, da sinčuga može snimiti story kako valja loptu protiv velikog Madrida, a direktorica zadovoljno trlja ruke i sluša ponude :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zvornicka
Kontakt:

Post Postao/la Zvornicka » 07 nov 2023, 10:31

Surreal je napisao/la:
07 nov 2023, 10:23
Ma nema dileme da će Željezničar ovim "partnerstvom" dići nivo priprema na novu razinu, još bolje jer oni to neće morati ni plaćati. Ali ukoliko Arapi direktno ne ulaze u klub, koja je poenta ovog? Neki trener je kod tebe na praksi, slat će ti neke random igrače koji će morati igrati i to je to. U suštini sve suprotno od vaše filosofije.

Stvarno mi je žao što nema neki normalan Željin forumaš koji bi objektivno sagledao situaciju i sa kojim bi se moglo diskutovati.
Nema veze sto nece uci odmah sad neki Arapi u klub, ovom saradnjom povecavamo mogucnost da nekad neko udje u klub. Sve u svemu, mislim da nemamo sta izgubiti sa ovim projektom, cak stavise mozemo profitirati samo.
Sto se filozofije tice, svakom normalnom je jasno da cak i u nasoj jadnoj ligi nemas nista od nekog inata i price "nije klub na prodaju". Jednostavno, ako hoces da budes konkurentan za trofeje i uspjehe, moras ganjati nekog investitora jer su se rivali poprilicno odvojili finansijski od nas.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 07 nov 2023, 10:32

Orden43 je napisao/la:
07 nov 2023, 10:21
Orden43 je napisao/la:
Joj ovih pitara, oni istresu milione da bi izgubili od Sloge iz Doboja, daj malo ucite od vecih klubova tipa kako mi to radimo, sa dosta slabijim igrackim kadrom vise od vas postigli u Evropi, poderali Slogu, poderat cemo i vas ako treba samo malo tobe dodjite
Poderali? Koga ste poderali? Misaona stvar za vas. Reci kako jeste. Dobili na guzove.

Za nas, ne znam šta da ti kažem, da ti nisi roćko gledao kakav prenos iz Sjeverne Koreje?!
Kao prvo, prije nego krenes odgovarati nekome na post prvo procitaj par puta sta je napisano jer ocigledno je da si ispodprosjecno inteligentan pa ne mozes odma skontati sta pise, ja nisam nigdje ni napisao da smo mi vas poderali, nego da cemo vas poderati kada bude trebalo...
Orden43 je napisao/la:
05 jul 2023, 23:04
Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 nov 2023, 10:34

Surreal je napisao/la:

ma ne kontaju. Vjeruju u bajke i postenje i cestitost ljudi. Vuci ce im klub u ravan dok im ne dodje 5 do 12 i daj sta das. U tom ce ti gradjevinska mafija, a zna se ko im obitava oko kluba - citaj :mrgreen: zeleni - slomiti kojeg clana skupstine ili za sta im je potrebna vecina.
Arapi su ti nagovjestaj Alshidija. Prodat ce im pomocni pare rastaliti, klub im imati jednu ili dvije sezone "ozbiljnog" rada dok ima para (koji to tim ljudi iz Bosne zna sta radi, da im neki plan dugorocan na 5-10-15 godina??? dajte ljudi i onda slijedi jovo nanovo, kad pare presuse. Ovaj put bez pomocnog, cekat ce da nadju investitora koji ce iz ljubavi uloziti u klub kao kod nas. A za to se zvijezde moraju poklopiti.

Ovim im mazu oci, humanitarni kupovi za djecu.. Razvojna filijala ili nesto sto arapima odgovara. Pa vidi kakvi su danasnji arapi, samo gledaju svoju guzicu.
Nek im je Bog na pomoci, ali izdat ce ih oni sto se najvise kunu u klub. zivi bili vidjeli!

Najvise sto ce dobiti je poravnanje dugova. Koliko rekose da je u pitanju? 20 miliona? Pa to ode na 3 godine poslovanja, normalnog.. Znaci nemas pravo na fijasko-sezonu.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 07 nov 2023, 10:44

Očekuju novog Santosa, dobiju Alisona.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 07 nov 2023, 10:44

Orden43 je napisao/la:

Jesi cudan lik,on pokusava objasniti kako ovaj derbi nisu htjeli da nas poderu,a mogli su.
Pustili nas da osjetimo slast pobjede u derbiju.
A,sad kad smo ih naljutili tesko nama naredni derbi.
Sacekaj samo da se sve ovo poslozi s arapima dok se aklimatizuju itd..

Inace Edis je pobjegao glavom bez obzira zato sto je ova ideja s potentnim arapima idealna da se nastavi sa stabilizacijom.
Covjek koji je do jucer na sva zvona promovisao dugorocnu strategiju stabilizacije,prica o prepolovljenom dugu,sefu struke kao dugorocnom rjesenju,itd..odjednom ispario

Ne zeli covjek biti predvodnik iznajmljene prostitutke i javnog kupleraja!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 nov 2023, 10:46

tabba77 je napisao/la:
07 nov 2023, 10:44
I vi ocekujete venecuelanskog Neymara, a dobijete venecuelanskog Drlju, i to po cijeni od 25 000€ mjesecno :tokralju:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 07 nov 2023, 10:48

19vendetta87 je napisao/la:
07 nov 2023, 10:46
tabba77 je napisao/la:
I vi ocekujete venecuelanskog Neymara, a dobijete venecuelanskog Drlju, i to po cijeni od 25 000€ mjesecno :tokralju:
Mi ćemo nekog hajra od njega vidjeti, vi od Alisona nećete sigurno. Možda bude kakvog hajra od najlaganijeg igrača ikad na bh terenima. :mrgreen:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 nov 2023, 10:59

tabba77 je napisao/la:
07 nov 2023, 10:48
tabba77 je napisao/la:
Mi ćemo nekog hajra od njega vidjeti, vi od Alisona nećete sigurno. Možda bude kakvog hajra od najlaganijeg igrača ikad na bh terenima. :mrgreen:
Kakvog hajra? Ti stvarno mislis da ce neko platiti da dovede igraca koji ima platu 25 000€, a statistiku ima istu ko Allyson, na 10 utakmica ni gola ni asistencije?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 nov 2023, 11:02

Surreal je napisao/la:

Realno ovo im je odlično, ako je istina da će S. Arabija plaćati trenera i SŠ oni te plate mogu preusmjeriti na dug ili na igrački kadar. Vidjet ćemo ugovor možda su uradili da dobijaju neke pare za ovo. Ono što bi moglo biti problem jeste da trener ne bude kvalitetan ili igrači ne shvate šta se traži od njih a onda rezultat trpi dok finansije napreduju. U svakom slučaju u kakvom su stanju ovo je za njih odlično.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 07 nov 2023, 11:05

Zovite nas od danas "Milioneri sa Grbavice"!!!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 nov 2023, 11:07

Semper je napisao/la:
07 nov 2023, 11:05
Zovite nas od danas "Milioneri sa Grbavice"!!!!
pisi sa glavnog nicka pitarski keru nemoj se pretvarati da si nas navijac
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 07 nov 2023, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 07 nov 2023, 11:08

07 nov 2023, 10:59
tabba77 je napisao/la:
07 nov 2023, 10:48

Kakvog hajra? Ti stvarno mislis da ce neko platiti da dovede igraca koji ima platu 25 000€, a statistiku ima istu ko Allyson, na 10 utakmica ni gola ni asistencije?
Idi prati konferenciju, uživaj u ovoj saradnji i citiraj me kad Neymar bude odlazio. :kafa: :wave:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 nov 2023, 11:09

E moji skretnicari jel vama ubleha tanovic sjedi u prvom planu, nista od vas

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Combattente87, Kapetan, riki46 i 35 gostiju.