Nemamo. Sve mu je plaćeno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:14Posljednjem školovanom imamo da isplatimo još jedno 50 milja, nizašta.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sreca pa dosta ovih botova i glupana nema pravo rijeci osim ovdje,zamisli smeta im saudijac jer je prvi trener,pa ne mora nikog voditi skolovaniji nego ijedan sto nas je ikad vodio. Kao mi mozemo nesto izgubiti pa nam znaci. Jozak koji je zasluzan za Dinamovu skolu i repku nama ne odgovara.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Treba mu odma pokazati Turanjanina da covjek kaze ne moze ovo ovako braco, treba tu pojacanja, pa ne mogu ja da pravim biryani od lose janjetine
-
- Kontakt:
Ovaj Hakeem mi se čini kao malo zayeban lik. Baš je lično shvatio pitanje novinara koji je bio skeptican kako ce se on snaci u nasoj ligi s obzirom da je prvi Arap na klupi nekog kluba u plbih
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Znaci dogodilo se nesto.
Ljudi nam dali strucni stab i vjerovatno nekog igraca, da se uce i da jos privuku paznju na sebe.
Meni ovo u teoriji ne zvuci nimalo lose. Jedva cekam da vidim kako ce to izgledat u praksi.
Nesto skroz novo u cjeloj drzavi. Bill bi idealno da i predsjednik bude nesto pozitivno, da se napokon zakotrlja dobra prica.
Sretno Hakimu a vala i nama.
Ljudi nam dali strucni stab i vjerovatno nekog igraca, da se uce i da jos privuku paznju na sebe.
Meni ovo u teoriji ne zvuci nimalo lose. Jedva cekam da vidim kako ce to izgledat u praksi.
Nesto skroz novo u cjeloj drzavi. Bill bi idealno da i predsjednik bude nesto pozitivno, da se napokon zakotrlja dobra prica.
Sretno Hakimu a vala i nama.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Jel nije nista isplaceno sem posljednje plate ili je isplacena otpremnina ?Virtu4l je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:06Nemamo. Sve mu je plaćeno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:14Posljednjem školovanom imamo da isplatimo još jedno 50 milja, nizašta.
Ma ljudi ce kod nas uvijek stvari kuditi,neko zbog licnih interesa,neko jer je glup I misli da je smijesan. Budala I krivi drva uvijek će biti.
Kao sto su neki napisali ne možemo nista izgubiti. Možemo samo dobiti. Sve zavisi od rezultata, I da li će se raskinuti ugovor s nekim igračima. Bekric se sada provukao, vidjet cemo da li će biti nekog ozbiljnog prihoda od arapa. U suštini nas dug je njima kafa I sok.
Zavisi isto kako će se tribine ponašati, da li će raja biti normalna ko što su bilo dvije godine kad se ništa nije ulagalo, prezivljavalo se od donacija I pucala suplja priča stabilizacija.
Tanovic pozitivno da zna vrlo dobro engleski da se ne brukamo kolektivno u klubu.
Kao sto su neki napisali ne možemo nista izgubiti. Možemo samo dobiti. Sve zavisi od rezultata, I da li će se raskinuti ugovor s nekim igračima. Bekric se sada provukao, vidjet cemo da li će biti nekog ozbiljnog prihoda od arapa. U suštini nas dug je njima kafa I sok.
Zavisi isto kako će se tribine ponašati, da li će raja biti normalna ko što su bilo dvije godine kad se ništa nije ulagalo, prezivljavalo se od donacija I pucala suplja priča stabilizacija.
Tanovic pozitivno da zna vrlo dobro engleski da se ne brukamo kolektivno u klubu.
- MocMahale444
- TMmanija2012
- Kontakt:
Previse imamo lesinara koji se vrti oko nas i svaka pozitivna prica njima nije u korist. Kad pocnu podmetanja , bice njihovis botova po drustvenim mrezama da pisu razne price kako klub propada, takvim likovima najvise odgovara kad Zeljo grca u dugovima i kad se mogu vrsiti mutne radnje oko kluba.
Mene je strah tih ljudi , tesko ce se to otjerati.
Dobrodosli podrska
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako sve bude po planu sa njima je završeno na duži vremenski period, do nekog novog posrtanja. Ovo je preozbiljna priča da bi im se dozvolilo da rovare.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:44Previse imamo lesinara koji se vrti oko nas i svaka pozitivna prica njima nije u korist. Kad pocnu podmetanja , bice njihovis botova po drustvenim mrezama da pisu razne price kako klub propada, takvim likovima najvise odgovara kad Zeljo grca u dugovima i kad se mogu vrsiti mutne radnje oko kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ima nas vise koji volimo klubVirtu4l je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:50Ako sve bude po planu sa njima je završeno na duži vremenski period, do nekog novog posrtanja. Ovo je preozbiljna priča da bi im se dozvolilo da rovare.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:44Previse imamo lesinara koji se vrti oko nas i svaka pozitivna prica njima nije u korist. Kad pocnu podmetanja , bice njihovis botova po drustvenim mrezama da pisu razne price kako klub propada, takvim likovima najvise odgovara kad Zeljo grca u dugovima i kad se mogu vrsiti mutne radnje oko kluba.
Evo moc mahale samo hejta nesto
Izgleda da mu je draze da prvi tim ide na pripreme u Konjic na ledu da igra
Danas sjeca lete za Barcelonu sve im osigurano
Igraju protiv najboljih omladinskih skola u europi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 nov 2023, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Apsolutno, i uvijek će nas biti više ali to im u prošlosti nije predstavljalo problem.
Hajde na telegram, svakakve teme se načinju.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Nema hejta, nego se nastavite lizati sa cetnikom karavlahom.
Sta imam hejtat lik dosao da se uci na klubu.
Sta imam hejtat lik dosao da se uci na klubu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne nego će se lizati sa neuračunljivim psihopatama kojima je mjesto u odgovarajućim institucijama. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Ja se tebi kunem u sve svoje nekad ces negdje naletiti nekome.
- MocMahale444
Necemo ceto spamati temu.
Polako naletit ces Allaha mi, nekad nekome.
Sretno nam protiv bojca.
Polako naletit ces Allaha mi, nekad nekome.
Sretno nam protiv bojca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.