Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel vas strah?
-
- Kontakt:
Necete se ugasiti nit pricam o tome.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:03Dobro eto ako je sve tako, uzivajte. Vi imate Mirvaha, mi se gasimo za koji dan i to je to. I sad nam lafo otvarate oci? Satro dobronamjerni, jel?![]()
U bivšoj jugi smo bili bolji od vas i sve što imate vam je neko dodijelio,a pitajte poštenog hadži misketa o svojim poratnim titulama koje i danas plaćate po raznoraznim sudovima i reprogramima,i da,imate i jedinog presuđenog lopova za namještanje koji vam je najveća legendaVirtu4l je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:01Dvije titule im je dodijelio savez, 1999. i 2020.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:59Titula je titula pa da je osvojena 1784 godine , polufinale Kup Uefa je polufinaleIli vi pisete uspjehe od sezone koja vama pase
![]()
-
- Kontakt:
Daj Boze da sto vise uloze u vasAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:03Dobro eto ako je sve tako, uzivajte. Vi imate Mirvaha, mi se gasimo za koji dan i to je to. I sad nam lafo otvarate oci? Satro dobronamjerni, jel?![]()

-
- Kontakt:
To je vaš derbi,eto vas tamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:00Koliko su jadni da im ni navijaci Veleza ne zele pomociVirtu4l je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:57Nije im drago, krivo im je i hoće da crknu od muke.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Haj da se prvo dogovorimo , jel vama drago sto su Arapi dosli u Zelju ili nije ?![]()
Prvo jer nemaju pojma šta se dešava i u kojem pravcu će sve ovo ići, a drugo jer kod njih nije nimalo sjajna situacija, a privatni kapital je ušao prije deset godina.![]()
Moje mišljenje ako vi smatrate da je to dobro za vas, sretno momci.
E sad ybg ako budu loši rezultati novog trenera mora se onda malo podjebavati.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Fali samo Duska Inzko da jos jednom izrazi zabrinutost. Sta bi mi bez komsija nasih.
1921
-
- Kontakt:
Nemate vi partnera nikakvog. Frajera ovog oni svakako plaćaju i na platnom im je spisku samo sto sad trenira vas, a i Jabera plaćaju stipendiraju. Ulazu ljudi u svoje.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Tan kod vas polaze prava na svu imovinu, klub, i sve sto se tice kluba i dalje.jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:39Ne znam sto poredite Tana i ovo sto se vama dešava.
Tan dao milione eura u klub a ovi će pokrit dvije plate i postavili vam trenera.
Mislim nije uporedivo. Pričate o ovom Ko da će vam ko kakve pare dat.
Maksimum u ovoj prici bi bio da otjerate Alisona i Amoaha i dovedete još 2 Saudijaca od 20 godina inače pretalentovana nacija i sigurno će vam dat najbolje.
Samo vasi porede..
Mi nastavljamo funkcionisati kako smo funkcionisali, UO, NO, sve i kako je bilo.
Samo imamo partnera FS Saudijske Arabije i to je to.
Vi ste nešto ko kad Maci diskreciji plati sejk da je njegova četvorica sinova jebu i pisaju po njoj.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najjace je kad kazu da napreduju svake godine u svim segmentima , a makli se nisu jos od Ibraka i Selimovica 

Kako ne znam, jesam li vam sve ovo najavio prije 20 dana.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ako nista pet puta cu se uclaniti i zvati na onaj brojEspiritosanto je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:07To je vaš derbi,eto vas tamo.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:00Koliko su jadni da im ni navijaci Veleza ne zele pomoci![]()
Moje mišljenje ako vi smatrate da je to dobro za vas, sretno momci.
E sad ybg ako budu loši rezultati novog trenera mora se onda malo podjebavati.

-
- Kontakt:
Ajde vidjecemo uskoro od cega drhtimo haha,svega mi ovo nikad nije zabiljezeno,covjek nema dana staza i dodje da ih vodi i pored svega toga oni od tog napravili velicanstven spektakl hahah sta sve mozes ljud8ma prodat to je cudo.
-
- Kontakt:
Kako duhovito hahah nisam znao da si ovako duhovit,svaka ti cast. Jest lijepo gledat kad se nemate za sta uhvatiti haha a Ibrak vas na suho ka.ro. Jest nas Bog pogledo sa Mirvicem kad vidim sve ovo. Zamisli da je Mirvic doveo nekog profesora fizickog kod nas bi haos bio,kod kona euforija.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:09Najjace je kad kazu da napreduju svake godine u svim segmentima , a makli se nisu jos od Ibraka i Selimovica![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 nov 2023, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Jesul tu ona pitarska pseta sto su pisali neki dan i slike postavljali da nam je zastava neka pala?
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nikad se oni neće maći od Selimovića i Ibrakovića, oni su ih u crno zavili. Prvo jer su krali pare i ugrađivali se u sve, drugo jer su namještali utakmice i treće, jer je zbog njih klub izgubio blizu milion eura na transferu Cimirota zbog duplih ugovora, zbog čega je Tan digao ruke od njih.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:09Najjace je kad kazu da napreduju svake godine u svim segmentima , a makli se nisu jos od Ibraka i Selimovica![]()
Nisu ih tužili da ne nanose sramotu klubu pa su ih samo otjerali. Dobar dio navijača Sarajeva zna o čemu pričam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Repuh, Kodro, Uscuplic, Hurtic, Vasoski, Varesanovic sve iskusni treneri
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ste se zeznuli sebi ste.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Ja ne kontam ove pitare , prvo kukakju i kmece kako smo se zeznuli sa Arapima , pa nas onda zezaju kako smo naivni, pa onda nam prkose Mirvom , pa nam se inate trecim mjestom u prvenstvu ,pa se sekiraju za nas OP ,pa onda nam ukazuju da smo se zeznuli sa Karlom i Hakimom [ inace njihov strucni stab trenirao klubove u ligi petice ] .
Haj da se prvo dogovorimo , jel vama drago sto su Arapi dosli u Zelju ili nije ?![]()
Mirva ulaze, svaka mu cast. I nije samo u ekipu sto je najbitnije.
OP vam je pao q za usi realno, kakav ste prije imali. Kad nemate gurat omladinca sad u ovoj situaciji ne znam kad cete.
Druze nisu ove treneri u BiH neka sreca manje vise nijedan. Al su treneri . Jbg nekog su trenirali. Il ako nisu domaci su, poznaju ligu igrace. To je bit. Nisu drzavni projekat. Mislim moze to hit pogodak al to je 7% sanse
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Dimitrije Dimitrijević se u grobu okreće dok gleda ove janjičare sa Grbavice
MOCTAP У СРЦУ
-
- Kontakt:
Barem nisu nastavnici fizickog bez dana iskustva kao igraci ili treneri Lik Kodru poredi i Vasovskog sa ovim anonimusom haha likovi igrali najace ligezeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:15Repuh, Kodro, Uscuplic, Hurtic, Vasoski, Varesanovic sve iskusni treneri