FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Može biti,a može i ne biti.
Zavisi iz kojeg ugla gledaš i slušaš!
Al ipak mislim da ti voliš lagiti.
Evo,uvjerio si me samo jedanput i sve mi je jasno.
Zavisi iz kojeg ugla gledaš i slušaš!
Al ipak mislim da ti voliš lagiti.
Evo,uvjerio si me samo jedanput i sve mi je jasno.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Samo Penaranda je opasna igračina. Pozicija napadača mu slabije leži, ali na lijevom krilu mora biti prva opcija kad se vrati Renan.
Renan je jedan od rijetkih koji moze sa Penom odigrat dupli pas, sto Pena skoro u svakom napadu pokusa al ovi ga nasi nikako ne isprate sa tim

A i generalno rekao bi da se Renan i Pena bas moraju forsirat zajedno na terenu, mislim da su kroz treninge zajednicke bas naucili jedan drugog i treba to prenjet na teren sigurno

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
RenanChony533 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 20:47Renan je jedan od rijetkih koji moze sa Penom odigrat dupli pas, sto Pena skoro u svakom napadu pokusa al ovi ga nasi nikako ne isprate sa tim![]()
A i generalno rekao bi da se Renan i Pena bas moraju forsirat zajedno na terenu, mislim da su kroz treninge zajednicke bas naucili jedan drugog i treba to prenjet na teren sigurno![]()
Penaranda-Kyeremeh-Hasic
Vrijedi probati

Mislim da bi ovo bio ubitacan napad.Ziljkic i Avramovski nikakav ucinak nemaju samo bezveze usporavaju i syebu napade.Andjusic je dobar igrac.Pena i Renan bi zajedno brzo kliknuli,za Kyeremeha znam da nece komplikovati bezveze,ako zakaze ubacis Andjusica.O Hasicu ne treba trositi rijeci,top 3 igraca lige bez jedne dileme.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Kyeremeh odigra 12 utakmica lose,ne vidi se na terenu,Rozman ga izbaci iz prvih 11 i onda udje 20 min odigra dobro i odma komentari ide u prvu postavu treba svaku poceti itd
jest dok ne izbori prvih 11 pa onda opet ide Hebibovic 2.

E jbg sad, imaš 3 igrača i ti bi 4-tog doveo na istu poziciju... Mora se Čelik gurati, a osloboditi se Aničića ili Solda
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kyeremeh je nekonstantan igrač i zato i igra u ovoj ligi. Nije plaho pametan fudbaler, zna dobro odigrati, a zna biti nula teška.
meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Utakmica (pobjeda) protiv konkurenata ti donosi 6 bodova razlike i tu se dobijaju prvenstva. Ove “male” ti to ne donose ali vjerujem da je to jos jedna izmisljotina nasih “strucnjaka” kao sto je ona da su losi tereni jedini ili najveci krivac sto se nasi klubovi nikada nisu kvalifikovali u grupne faze.
Cista laz.
Mislim da je to jednom prilikom izjavio Alex Ferguson,ako je on to rekao to je tako i nikako drugačije
Ostali mogu pričati samo nebuloze
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ta izreka je nastala jer su derbije dobijali a gubili male tekme i nisu osvajali titulu a međusobno bili bolji od prvaka. Podrazumjeva se da ne gubiš derbije.donDondon je napisao/la: ↑08 nov 2023, 00:21meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:49Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Utakmica (pobjeda) protiv konkurenata ti donosi 6 bodova razlike i tu se dobijaju prvenstva. Ove “male” ti to ne donose ali vjerujem da je to jos jedna izmisljotina nasih “strucnjaka” kao sto je ona da su losi tereni jedini ili najveci krivac sto se nasi klubovi nikada nisu kvalifikovali u grupne faze.
Cista laz.
Mislim da je to jednom prilikom izjavio Alex Ferguson,ako je on to rekao to je tako i nikako drugačije
Ostali mogu pričati samo nebuloze
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Evo sad pregledah 60 minuta, nijedan igrac nije bio katastrofa, pratio sam ziljkica pa on je meni uvjek nakav bio iste greske isti folovi isto sve..treba ga podrzat jer on moze dat ruke..
Avramovski uz sehinovica najgori..
Cinimi se da nijo niko primjetio da je u 4 minuti nadoknade Ziljkic bio gurnut sa ledja cist faul na lini 16terca. Takodje zuti karton kod faula nad Penetandom kad smo dobili sloboda kad je Hasic pogodio stativu
Par dobri stvari fizicki ekipa izgleda super, Peneranda je kondiciono extra imao je sigurno vise pretrcani km od svih nasih igraca, nanjemu se vidi sa je igrao bas u jakim ligama, primjer; kad je lopta kod borcevog golmana tipovi ko catakovic cak i ahmet bi cekali po 30 sekundi da potrci na golmana i kad ide na njeg ide koje izjebana kobila kad je picka boli Pena trci iste sekunde i zatvara golmana..
Nisam se nadao da ce fizicku spremu dic na ovaj nivo posebno kad se povrijedio..
Podrzat igrace ss maksimalno a ROZMAN NEK RADI SVOJ POSAO..
Sigturno najbolji trener sto je ikad ikog vodio ubpl bh sem Jakirovica
Btw; Neznam jel iko primjetio kad kamerman snimi Mirvica, kako huce u ruke i usebi govori jebote kako cu Tanu ponovo zakucat na vrata za jos za 5 m€, ovo kurcu nevalja
Avramovski uz sehinovica najgori..
Cinimi se da nijo niko primjetio da je u 4 minuti nadoknade Ziljkic bio gurnut sa ledja cist faul na lini 16terca. Takodje zuti karton kod faula nad Penetandom kad smo dobili sloboda kad je Hasic pogodio stativu
Par dobri stvari fizicki ekipa izgleda super, Peneranda je kondiciono extra imao je sigurno vise pretrcani km od svih nasih igraca, nanjemu se vidi sa je igrao bas u jakim ligama, primjer; kad je lopta kod borcevog golmana tipovi ko catakovic cak i ahmet bi cekali po 30 sekundi da potrci na golmana i kad ide na njeg ide koje izjebana kobila kad je picka boli Pena trci iste sekunde i zatvara golmana..
Nisam se nadao da ce fizicku spremu dic na ovaj nivo posebno kad se povrijedio..
Podrzat igrace ss maksimalno a ROZMAN NEK RADI SVOJ POSAO..
Sigturno najbolji trener sto je ikad ikog vodio ubpl bh sem Jakirovica
Btw; Neznam jel iko primjetio kad kamerman snimi Mirvica, kako huce u ruke i usebi govori jebote kako cu Tanu ponovo zakucat na vrata za jos za 5 m€, ovo kurcu nevalja
Buljubašić je mladi reprezentativac BiH, a sa Sarajevom ima važeći ugovor do 2025. godine. Mediji u BiH navode da bi se transfer mogao realizirati na zimu, kao prvi posao Hajduka u tom prijelaznom roku, a spekulira se o odšteti od oko 300 tisuća eura.
tEK SAD VIDJEH OVO NA iNDEKSU, NE SVIĐA MI SE NI IDEJA PRODAJE, POGOTOVO NE ZA OVAJ IZNOS, AKO IMA ISTINE...
tEK SAD VIDJEH OVO NA iNDEKSU, NE SVIĐA MI SE NI IDEJA PRODAJE, POGOTOVO NE ZA OVAJ IZNOS, AKO IMA ISTINE...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Da pratis forum imalo vidio bi da se pisalo o tome 3 danaZeko87 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 07:59Buljubašić je mladi reprezentativac BiH, a sa Sarajevom ima važeći ugovor do 2025. godine. Mediji u BiH navode da bi se transfer mogao realizirati na zimu, kao prvi posao Hajduka u tom prijelaznom roku, a spekulira se o odšteti od oko 300 tisuća eura.
Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.
Mislim da bi kod nas pokidao, realno još ima vremena za napredak, probao bih ga na zimu dovesti.
Mislim da bi kod nas pokidao, realno još ima vremena za napredak, probao bih ga na zimu dovesti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Teško da bi on došao kod nas, može ga Dinamo uvaliti preko svojih veza u Tursku najmanje.H8Z7 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 12:25Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.
Al bi bio paklen napad Menalo-Oliveira-Hasić pa i Pena na 10ku
Mokri snovi
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jos domaci igrac. I inace super momak, bar se tako cini. To bi bilo top pojacanje, mada mi se cini nerealno.
Pet krila prije njega koristi Sergej, minutaža mala a njemu se sigurno igra. Predstaviti mu projekat šta, kako i vidjet njegovu reakciju. Mislim, kad smo Hasića i Penerandu doveli zašto ne i njega, smatram da je daleko teže dovesti igrača iz Bešiktaš nego Menala iz Dinama.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 nov 2023, 13:20Jos domaci igrac. I inace super momak, bar se tako cini. To bi bilo top pojacanje, mada mi se cini nerealno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Da ne spominjem pjevanje "je*emo ti mater Menalooooo" svaki put kad bi kročio na Koševo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma kakav Menalo, treba nam napadač vidite muke bez Renana.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma kakav spic i krilo, treba nam golman 

Svasta nesto nama treba, a ima 25 igraca u rosteru 

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, johntravolta123, Mahalac7, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Rodman, Venom i 46 gostiju.