FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

emir012
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la emir012 » 06 nov 2023, 14:30

husrefbeg je napisao/la:
06 nov 2023, 14:15
emir012 je napisao/la:
06 nov 2023, 09:19
Ocekivan poraz.

Slaba igra, golove primamo kao na traci, ljudi su nas rjesili s pola snage.

Jesu i sudije srale, ali i to se moglo ocekivati.

Kobiljar i Coric treba da se oproste od fudbala, a vjerovatno i Hodzic - nije nista pokazao otkako je dosao.
Što se tiče Kobiljara ne bih se složio. On je iz utakmice u utakmicu sve bolji.
Mislim da smo jučer dobro igrali i da je to bilo obećavajuće. Odbrana jeste problem olako primamo golove.
:)

Pa dosta vas od pocetka (porazi od Sirokog i Sarajeva na startu sezone) govori da igramo dobro, a ja vam od samog pocetka govorim da igramo ko mudo. Sto nazalost tabela i potvrduje.

A Kobiljar je potpuno promasio profesiju.
Mesinovic je bolji - bar trci.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 nov 2023, 15:06

husrefbeg je napisao/la:
06 nov 2023, 14:15
emir012 je napisao/la:
06 nov 2023, 09:19
Ocekivan poraz.

Slaba igra, golove primamo kao na traci, ljudi su nas rjesili s pola snage.

Jesu i sudije srale, ali i to se moglo ocekivati.

Kobiljar i Coric treba da se oproste od fudbala, a vjerovatno i Hodzic - nije nista pokazao otkako je dosao.
Što se tiče Kobiljara ne bih se složio. On je iz utakmice u utakmicu sve bolji.
Mislim da smo jučer dobro igrali i da je to bilo obećavajuće. Odbrana jeste problem olako primamo golove.
Dobar je Kobiljar ,sam neka ne vuče dugo loptu.Mora odmah tražiti pasom saigrača.Onje jučer fauliran i nema govora da je on skrivio penal.Isto i Sušić,ima odličan pregled igre.Upućuje lopte rezonski.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 nov 2023, 15:55

Juče su svi bili dobri osim Hadžića i Migija, stim da po mome sudu Mehanović igra ispod svih normi na poslednjih nekoliko tekmi.Hadžiću treba kao i svakom klasičnom napadaču desetak centaršuteva a juče je bilo 3 centaršuta iz kojih su Pantelić pogodio stativu, Migi dao gol i konačno treći umjesto gola Irfan i Migi sebi porazbijaše glave.Eto u nedjelju prilike da mladi Redžić u paru sa Mustafom ili RISTIĆEM A ISPRED njih Huso i Ordaga umjrsto Mirze a toplo bih preporučio kad već nema dovoljno ubačaja sa bokova umjesto Hadžića ira recim Mašović . Nez zašto se Rijad negativno spominje jer igra dobro i ako se zanemari jučerašnja glupost kod penala možemo reć da sa Husom Tinom RIJADOM I ako promijeni pristup Migijem imamo poprilično respektabilnu sredinu.
PS: Šta se događa sa Fejzom i BIhorcem, gdje su šta rade, za Čolića neću ni pitati, doći sakat u ekipu je skandal.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 nov 2023, 16:59

Beledija je napisao/la:
06 nov 2023, 15:55
Juče su svi bili dobri osim Hadžića i Migija, stim da po mome sudu Mehanović igra ispod svih normi na poslednjih nekoliko tekmi.Hadžiću treba kao i svakom klasičnom napadaču desetak centaršuteva a juče je bilo 3 centaršuta iz kojih su Pantelić pogodio stativu, Migi dao gol i konačno treći umjesto gola Irfan i Migi sebi porazbijaše glave.Eto u nedjelju prilike da mladi Redžić u paru sa Mustafom ili RISTIĆEM A ISPRED njih Huso i Ordaga umjrsto Mirze a toplo bih preporučio kad već nema dovoljno ubačaja sa bokova umjesto Hadžića ira recim Mašović . Nez zašto se Rijad negativno spominje jer igra dobro i ako se zanemari jučerašnja glupost kod penala možemo reć da sa Husom Tinom RIJADOM I ako promijeni pristup Migijem imamo poprilično respektabilnu sredinu.
PS: Šta se događa sa Fejzom i BIhorcem, gdje su šta rade, za Čolića neću ni pitati, doći sakat u ekipu je skandal.
Nikoga ko neće ne treba tjerati. A posirok je spisak tzv. povrijeđenih odnosno uvrijedenih. Fejza, Bihorac, Mihajlović, Čolic itd.
Ima dosta ovih koji hoće. Najviše ohrabruje Susicev pristup. Traku treba ostaviti Husi jer izgara. Nukic dobar za pola sata zadnjih kada se igrači umore. Kobiljar može puno bolje. Migi je priča za sebe veliki majstor ali bez učinka. Radića ostaviti da igra kad već Čolić neće.
Zabrinjava fizička sprema tako da nam se igrači sporo kreću znači onaj profesor fizičkog nije dobro pripremio ekipu.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 07 nov 2023, 13:00

Vidi Želje jest se uplašio, nije smjeo ni sedmicu bez trenera. Haj da vidimo Goška koliko Pavloviću treba vrimena. Ovi treneri su baš nepredvidivi. Denis Čorić potpuno je razmontirao našeg Bucka dabi koji dan kasnije ličio na stratega Rudara iz Bukinja. Naš trener kontra Goška potpuno dezorijentisan a koji dan kasnije Renduliću bi pomrsio račune da je Jelić dozvolio. Iskreno, ako se nemože dovesti Bašić, Karačić ili neko njihovog ili čak boljeg renomea Osmanhhodžića ne treba ni dirati jer ima kakvu takvu igru u gostima. Treba to kući popraviti.Eto mene u nedelju na Tušanj makar morao 2 apaurina popiti.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 07 nov 2023, 15:20

Beledija je napisao/la:
07 nov 2023, 13:00
Vidi Želje jest se uplašio, nije smjeo ni sedmicu bez trenera. Haj da vidimo Goška koliko Pavloviću treba vrimena. Ovi treneri su baš nepredvidivi. Denis Čorić potpuno je razmontirao našeg Bucka dabi koji dan kasnije ličio na stratega Rudara iz Bukinja. Naš trener kontra Goška potpuno dezorijentisan a koji dan kasnije Renduliću bi pomrsio račune da je Jelić dozvolio. Iskreno, ako se nemože dovesti Bašić, Karačić ili neko njihovog ili čak boljeg renomea Osmanhhodžića ne treba ni dirati jer ima kakvu takvu igru u gostima. Treba to kući popraviti.Eto mene u nedelju na Tušanj makar morao 2 apaurina popiti.
I mi puno trazimo a nista ne dajemo. Hajmo bar 500 da nas dođe i da navijam. Zasluzili su nakon Zrinje podršku.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 07 nov 2023, 18:57

@Husrefbeže, ove sezone tražim dvije stvari
1) da se ostane u ligi bar3-4 kola prije kraja takmičenja
2)da se bar proba kroz kup domoći Evrope.
Ovaj roster uz remontovanje zadnje linije to može pogotovu što imamo dovoljno bonus igrača( Redžić, Lolić i Šuki) ito po kvaliteti baš ovim redom.Ja vjerujem da uz dva kvalitetna beka i jednog pouzdanog stopera ova ekipa može puno toga napraviti. Ja sam rekao da neću više dolaziti na stadion međutim nije mi teško bilo promijeniti mišljenje. I dolazit ću izuzev lošeg vremena jer ipak se mora misliti i na vlastito zdravlje.
A.Osim je prije otkaza u Želji imao običaj reći pročepit će pa se i ja nadam da već u nedjelju pročepi nekako.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 08 nov 2023, 16:35

Ima li potvrde kad se igra protiv Širokog sobzirom da Sloboda igra u subotu. Onda mi vjerojatno opet u ponedjeljak.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 08 nov 2023, 17:07

husrefbeg je napisao/la:
08 nov 2023, 16:35
Ima li potvrde kad se igra protiv Širokog sobzirom da Sloboda igra u subotu. Onda mi vjerojatno opet u ponedjeljak.
Nismo mi zbog Slobode igrali ponedjeljkom,već zbog Arene.Po pravilnku o takmičenju 24 sata je dovoljno vremena da se nakon jedne utakmice na istom terenu odigra i druga.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 08 nov 2023, 17:30

Ode i Karačić.Hajde, nek' je sa srećom i njemu i nama

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 08 nov 2023, 17:50

Beledija je napisao/la:
08 nov 2023, 17:30
Ma kod nas će Bašić.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 08 nov 2023, 19:51

husrefbeg je napisao/la:
08 nov 2023, 17:50
Beledija je napisao/la:
Ma kod nas će Bašić.
Nermin Bašić u ovom trenutku za nas je Gvardiola.Iako priželjkujem nisam baš optimističan

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 08 nov 2023, 19:54

Beledija je napisao/la:
08 nov 2023, 19:51
husrefbeg je napisao/la:
08 nov 2023, 17:50
Beledija je napisao/la:
Ma kod nas će Bašić.
Nermin Bašić u ovom trenutku za nas je Gvardiola.Iako priželjkujem nisam baš optimističan
Ma nema on gdje sad. Nije loš a nije ni Gvardiola. Zabrinjavajuća je loša fizička spremnost što uzrokuje veliki broj povreda. Potvrđena utakmica u nedjelju u 13.00.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 08 nov 2023, 21:30

Beledija je napisao/la:
07 nov 2023, 18:57
@Husrefbeže, ove sezone tražim dvije stvari
1) da se ostane u ligi bar3-4 kola prije kraja takmičenja
2)da se bar proba kroz kup domoći Evrope.
Ovaj roster uz remontovanje zadnje linije to može pogotovu što imamo dovoljno bonus igrača( Redžić, Lolić i Šuki) ito po kvaliteti baš ovim redom.Ja vjerujem da uz dva kvalitetna beka i jednog pouzdanog stopera ova ekipa može puno toga napraviti. Ja sam rekao da neću više dolaziti na stadion međutim nije mi teško bilo promijeniti mišljenje. I dolazit ću izuzev lošeg vremena jer ipak se mora misliti i na vlastito zdravlje.
A.Osim je prije otkaza u Želji imao običaj reći pročepit će pa se i ja nadam da već u nedjelju pročepi nekako.
- Ja bih ti to pod 1. mogao garantovati sa Musemićem.Mi bi bili među naj-klubovima proljetnog dijela prvenstva.Isto tako saJovićem,Varešanovićem.Na žalost mi smo te ljude otjerali nakon što su ispunili očekivanja.Ne vjerujem da smo interesantni Petroviću.Bašić je u toj situaciji jedino rješenje. Makar do ljeta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 08 nov 2023, 21:49

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 09 nov 2023, 10:33

Ja sam u principu protiv dovođenja igrača, trenera i bilo koga koji su već bili tu a ostavili bilo kakav negativan trag van sportskog aspekta. Musemić je imao rezultat pa usljed svoje bahatosti imao bojkot svlačionice pa se završilo kako se završilo.Ako će donijeti rezultatski mir ja bih ga istrpio do kraja sezone ni dana više. Vuk dlaku mijenja ali....
Bašić je dvaputa već bio a nije niti jednom za sobom zatvorio vrata zadnjicom.
Objeručke bih ga prihvatio za duže staze jer samo tako se polučuju uspjesi. Ako smo išta naučili u ovih pet ipo g. je da bjesomučne promjene trenera i igračkog kadra ne vode nikamo...ustvari vode prema ambisu. Po meni bolje je imati 10 igrača u timu prosječne vrijednosti koji su .
maksimalno fizički spremni i uigrani nego par nazovi vedeta koji usprkos svojim vještinama prave razdor u ekipi. Slavko Petrović.Ni u snu nisam za njega. Nikad nebi on osvojio onaj kup da nije....morao
Džaba mi nešto želimo, koće i hoće li biti novog starog trenera nas se ne pita niti treba da se pita. Al' jbg na želje se ne plaća porez.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 nov 2023, 14:52

FK TUZLA CITY - NK ŠIROKI BRIJEG ,12.11.2023. 13:00, Bez TV prenosa

Sudija-Musa Mateo – Čitluk
A 1-Musa Jure - Čitluk
A 2-Ilinčić Goran - Prijedor
4 - Bilbija Luka - Prijedor

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 09 nov 2023, 15:27

tuzlac je napisao/la:
09 nov 2023, 14:52
FK TUZLA CITY - NK ŠIROKI BRIJEG ,12.11.2023. 13:00, Bez TV prenosa

Sudija-Musa Mateo – Čitluk
A 1-Musa Jure - Čitluk
A 2-Ilinčić Goran - Prijedor
4 - Bilbija Luka - Prijedor
Al nas Beus poklopa sa sudijama. Bit će teško kao i protiv Zrinjskog.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 nov 2023, 16:01

I meč Tuzla City - Široki Brijeg u TV prijenosu, a hoće li biti odigran?
Autor: S. Š.

09.11.2023. / 15:34

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine objavio je danas raspored, satnicu i službena lica za 14. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

NIŠTA ČUDNO?
Sve manje domaćeg fudbala na malim ekranima: Samo tri meča PLBiH u TV prijenosu
U grafici najave kola, te u informaciji o pojedinačnim utakmicama objavljeno je da će u TV prijenosu biti samo tri utakmice ove premijerligaške dionice i to: Posušje - Sarajevo (subota, 20,45 sati), Borac - Željezničar (nedjelja, 15.15 sati) i Velež - Zrinjski (ponedjeljak, 18 sati).

- S druge strane Arena Sport TV je u programskoj šemi na svojoj stranici najavila da će u nedjelju od 13 sati prenositi i duel Tuzla City - Široki Brijeg.
Istina, odigravanje ovog meča je pod upitnikom, jer je virus "poharao" tim sa Pecari i moguće je da utakmica bude odgođena.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 09 nov 2023, 17:34

tuzlac je napisao/la:
09 nov 2023, 16:01
I meč Tuzla City - Široki Brijeg u TV prijenosu, a hoće li biti odigran?
Autor: S. Š.

09.11.2023. / 15:34

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine objavio je danas raspored, satnicu i službena lica za 14. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

NIŠTA ČUDNO?
Sve manje domaćeg fudbala na malim ekranima: Samo tri meča PLBiH u TV prijenosu
U grafici najave kola, te u informaciji o pojedinačnim utakmicama objavljeno je da će u TV prijenosu biti samo tri utakmice ove premijerligaške dionice i to: Posušje - Sarajevo (subota, 20,45 sati), Borac - Željezničar (nedjelja, 15.15 sati) i Velež - Zrinjski (ponedjeljak, 18 sati).

- S druge strane Arena Sport TV je u programskoj šemi na svojoj stranici najavila da će u nedjelju od 13 sati prenositi i duel Tuzla City - Široki Brijeg.
Istina, odigravanje ovog meča je pod upitnikom, jer je virus "poharao" tim sa Pecari i moguće je da utakmica bude odgođena.
Ako je a nije 3 za 3 kako ti zagovaras zašto traže odgodu neka igraju sa juniorima. Ja im zahtjev nebih udovoljio.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.