Safet Sušić - Pape

bosanac723
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 20:42

AYAN je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:
AYAN je napisao/la: Pa dobro...Ja se npr u tu firmu nebih vratio da završim karijeru u njoj, kao što je to Maletić uradio. Dalje, ta Firma prilikom angažovanja njenih radnika od strane države, na bitnim poslovima za državu, dobija veći rejting u biznisu, jer su ipak njeni radnici radili na tim važnim poslovima.
Zato Država uvede sankcije firmi , cijelom njenom kolektivu, pa kad firma i njen kolektiv vidi da ne može bez države, tek onda će se potruditi i vrh te firme da radi u korist države, kako bi i korist te firme bila veća. ;)

Ako ti nije jasno... mogu ti i nacrtati. ;)
Sad da se vratimo na temu fudbala... Maletic se vratio prije glasanja klubova za statut, isto tako je prije glasanja potpisao Avdukic. Jeli ti ocekivas da oni raskinu ugovor iako nisu istog misljenja kao uprava tog kluba u vezi stvari van terena(jesu li istog misljenja ili ne, neznam). To sto ti govoris u vezi korist drzave - korist kluba...to pali u normalnim drzavama, a ja tebi predlazem da se razzbudis, umijes se i pogledas gdje zivis...mozda ce ti onda biti sve jasnije.
Da malo okrenem tvoj post:
1.) "to pali u normalnim drzavama, a ja tebi predlazem da se razzbudis, umijes se i pogledas gdje zivis...mozda ce ti onda biti sve jasnije."
2.)"Maletic se vratio prije glasanja klubova za statut, isto tako je prije glasanja potpisao Avdukic."

1.)Ako ćemo govoriti o tome da živimo tu gdje živimo... Znali su i Maletić i Avdukić da dolaze tu gdje dolaze, međutim ipak je Maletić tu došao da završi karijeru... Eto on nije znao, da navijači Borca popularni "Lešinari", pjevaju "...jer Bosna nije naša država"...

2.)ali opet je Maletić veliki Bosanac došao da pred tim navijačima i u takvom klubu sa takvim vodstvom završi karijeru, za Avdukića ne znam mnogo.
Spominješ i "Normalnu državu"... Ona nije normalna svakako, jer vrh saveza ne sankcioniše nikoga za opstrukciju razvoja sporta i sl...
Ali Barem selektor, kad niko drugi ne može, može da jednostavno kazni te klubove, tako što neće pozivati njihove igrače da se afrirmišu kroz repku, pa da onda na osnovu te afirmacije taj klub proda te igrače za veće pare...

hahahahaha ovo boldirano me je posebno nasmijalo. Avdukic dobio azil u tvom napadu na FK Borac. Cudi me da nisi nikakav argument naveo za njega. Mora da je Avdukic izdajnik muslimanskog naroda, isto kao sto je prije par godina bio Hadzidjulbic i onaj sto je trenutno predsjednik ili slicno u Borcu. Super si ti meni, dodjes mi ko kec na desetku. Pupoljak u cvatu :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2011, 20:43

Bekric je trebao biti novi Messi :mrgreen: makar u BIH okolnostima.Ode u Koreju i toliko je napredovao da ga sad Boratovci u Kazahstan kupise.Korejsku ligu ni Streamom uhvatiti nemozes. :lol: Plus sto skauti mogu dobiti onu bolest beri-beri.Ujutro riza za dobar dan,navece za dobar san.Eh da po dani,pa zna se riza. :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 mar 2011, 20:45

Necromacer je napisao/la:Stvaro sam pitar mrtvi ali sto me Pape nervira to je za price. Kao prvo igram sa njim ponekad termine i taj kloc sebi prica u njedra...mumlja uvjek nesto..ali **** to. Ono sto me iznerviralo jeste tema Muhamed Dzakmic!! Kaze Susic sljedece: Džakmić je bio blizu reprezentacije, ali je odlaskom u Koreju otežao situaciju..pa idiote jedan ta liga je za nasu izmislila fudbal koliko se god mi furali..to je jaca liga od nase usrane Premijer lige , ali to niko ne konta...Hmaje je odigrao fantasticno protiv Poljaka, ali neka on zove Ibricica **** ga on...

jesi ti cuo za onu narodnu "daleko od ociju daleko od srca" a izgleda daleko i od selektora. :lol:

pa taj bi trebao sedmicu ranije krenuti na okupljanje, znas ti koliko se putuje :D

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 20:48

calcio je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Stvaro sam pitar mrtvi ali sto me Pape nervira to je za price. Kao prvo igram sa njim ponekad termine i taj kloc sebi prica u njedra...mumlja uvjek nesto..ali **** to. Ono sto me iznerviralo jeste tema Muhamed Dzakmic!! Kaze Susic sljedece: Džakmić je bio blizu reprezentacije, ali je odlaskom u Koreju otežao situaciju..pa idiote jedan ta liga je za nasu izmislila fudbal koliko se god mi furali..to je jaca liga od nase usrane Premijer lige , ali to niko ne konta...Hmaje je odigrao fantasticno protiv Poljaka, ali neka on zove Ibricica **** ga on...

jesi ti cuo za onu narodnu "daleko od ociju daleko od srca" a izgleda daleko i od selektora. :lol:

pa taj bi trebao sedmicu ranije krenuti na okupljanje, znas ti koliko se putuje :D
poleti avionom u petak a stigne u utorak od prosle sedmice :D :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2011, 20:50

Dok bi igraci ostali spavali ovi ''Koreanci''bi se rasturili trenirajuci.Taman odlucujuci trening i cujes nisu zadovoljili slabo se krecu,imaju teske noge. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 mar 2011, 20:54

bosanac723 je napisao/la:hahahahaha ovo boldirano me je posebno nasmijalo. Avdukic dobio azil u tvom napadu na FK Borac. Cudi me da nisi nikakav argument naveo za njega. Mora da je Avdukic izdajnik muslimanskog naroda, isto kao sto je prije par godina bio Hadzidjulbic i onaj sto je trenutno predsjednik ili slicno u Borcu. Super si ti meni, dodjes mi ko kec na desetku. Pupoljak u cvatu :D
Ja iskreno ne znam ništa o tom Avdukiću, nisam pratio Borac toliko, totalni mi je anonimus taj Avdukić. Zato bi mi bilo glupo da prićam išta o njemu... Isto kao i za Maletića važi i za njega.
Također i meni je smiješan taj tvoj zaključak, kako je po meni Avdukić izdajnik muslimana... Jer ja npr Navijam za Želju, a ti dobro znaš kakva je etnička struktura u FK Željezničaru...
U glavnom ti si meni smiješan, jer nemaš argumente jake, ja sam govorio argumentovano...
Dakle:
-Nevalja nam država i teško je sankcionisati opstrukciju razvoja.
-Imamo selektora, barem on može na neki način kazniti opstrukciju razvoja.
-Klub koji ruši reprezentaciju i radi protiv nje, mora biti kažnjen tako što njegovi igrači neće dobijati pozive i tako se neće afirmisati u reprezentaciji, jer na taj nači taj klub može steći određenu zaradu podižući cijene igrača na osnovu igre u repci, kojoj taj isti klub čini zlo.
...

To je moj stav.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 mar 2011, 20:55

harishp je napisao/la:@gruezi ko velis da je menadjer Mravcu :o
Sad dobro provjeri jos jednom pa poslije toga sto puta.Prije nego sto lazi i bljuvotine napises.
Borovina ili sirovina izgleda na svakom koraku u pm. :roll:
:roll: Neki dan mu je neko to napisao a on opet ponavlja isto.
@ gruezi
Cajic, jos dijete.
Zahirovic, jaca liga jes ok! Al je tek tamo otisao, mlad mozda bude nesto od njega.
Hajrovic, dijete. Manje vise klupa.
Jahic jeste univerzalac al nije neka klasa. Pandza je bolji stoper od njega, Mravac bas i nije kad je Jahic u formi ali Jahic u zadnji 4-5 mjeseci nije pet utakmica odigrao, povreda i bolest. Mujdzi na beku ni blizu, Vranjes(mlad) je drugi tu. U sredini, Medunjanin bolji od njega, Rahimic stariji al opet bolji, i onda mladi Besic koji ce preuzeti to mjesto za slijedecih 15 godina. Mozda lijevi bek al radije Subasica tu stavljat ili Lulica. Volio bi vidjeti Vranjesa na toj strani.
Jedino Cocalic sto se je trebao zvati, tu ovi nasi novinari trebaju pitati Susica za njega. Ostalo je sve tanko.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 21:00

AYAN je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:hahahahaha ovo boldirano me je posebno nasmijalo. Avdukic dobio azil u tvom napadu na FK Borac. Cudi me da nisi nikakav argument naveo za njega. Mora da je Avdukic izdajnik muslimanskog naroda, isto kao sto je prije par godina bio Hadzidjulbic i onaj sto je trenutno predsjednik ili slicno u Borcu. Super si ti meni, dodjes mi ko kec na desetku. Pupoljak u cvatu :D
Ja iskreno ne znam ništa o tom Avdukiću, nisam pratio Borac toliko, totalni mi je anonimus taj Avdukić. Zato bi mi bilo glupo da prićam išta o njemu... Isto kao i za Maletića važi i za njega.
Također i meni je smiješan taj tvoj zaključak, kako je po meni Avdukić izdajnik muslimana... Jer ja npr Navijam za Želju, a ti dobro znaš kakva je etnička struktura u FK Željezničaru...
U glavnom ti si meni smiješan, jer nemaš argumente jake, ja sam govorio argumentovano...
Dakle:
-Nevalja nam država i teško je sankcionisati opstrukciju razvoja.
-Imamo selektora, barem on može na neki način kazniti opstrukciju razvoja.
-Klub koji ruši reprezentaciju i radi protiv nje, mora biti kažnjen tako što njegovi igrači neće dobijati pozive i tako se neće afirmisati u reprezentaciji, jer na taj nači taj klub može steći određenu zaradu podižući cijene igrača na osnovu igre u repci, kojoj taj isti klub čini zlo.
...

To je moj stav.

sad ti sam sebe kupis na foru i sam sebe zayebajes. Cuj "neznam nista o Avdukicu i Maleticu" ali ipak postavljas upitnik na ljudske kvalitete Maletica s obzirom da se vratio u maticni klub, a sada ono lafo ti nemas pojma o njima. Ako ces biti objektivan onda drzi se te ceste, a ne malo sumica, malo dolina cupova, malo M-5 itd.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 mar 2011, 21:07

bosanac723 je napisao/la:sad ti sam sebe kupis na foru i sam sebe zayebajes. Cuj "neznam nista o Avdukicu i Maleticu" ali ipak postavljas upitnik na ljudske kvalitete Maletica s obzirom da se vratio u maticni klub, a sada ono lafo ti nemas pojma o njima. Ako ces biti objektivan onda drzi se te ceste, a ne malo sumica, malo dolina cupova, malo M-5 itd.
Ja ne postavljam upitnik na njihove ljudske kvalitete, samo sam na taj način htio da ti skrenem pažnju da je i Maletić znao u kakav klub dolazi, kakvi ga ljudi vode i sl...

Ključna stvar mog protivljenje pozivu Maletića i Avdukića je klub Borac, jer su oni njegovi članovi i na osnovu repke mogu steći bolji rejting na tržištu fudbala... A ko će imati koristi od toga..? Pa Borac, oni će zaraditi pare na tim igračima koji su se afirmisali preko repke...

Avdukić je trebao seliti negdje vani, čuo sam da se prićalo o većoj sumi novca, to se može još povećati zbog poziva u repku... a od toga će Borac imati zaradu...budimo realni, to je ismijavanje i države, i reprezentacije, i Sušića i fudbala!
Željo i samo Željo...

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 21:17

AYAN je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:sad ti sam sebe kupis na foru i sam sebe zayebajes. Cuj "neznam nista o Avdukicu i Maleticu" ali ipak postavljas upitnik na ljudske kvalitete Maletica s obzirom da se vratio u maticni klub, a sada ono lafo ti nemas pojma o njima. Ako ces biti objektivan onda drzi se te ceste, a ne malo sumica, malo dolina cupova, malo M-5 itd.
Ja ne postavljam upitnik na njihove ljudske kvalitete, samo sam na taj način htio da ti skrenem pažnju da je i Maletić znao u kakav klub dolazi, kakvi ga ljudi vode i sl...

Ključna stvar mog protivljenje pozivu Maletića i Avdukića je klub Borac, jer su oni njegovi članovi i na osnovu repke mogu steći bolji rejting na tržištu fudbala... A ko će imati koristi od toga..? Pa Borac, oni će zaraditi pare na tim igračima koji su se afirmisali preko repke...

Avdukić je trebao seliti negdje vani, čuo sam da se prićalo o većoj sumi novca, to se može još povećati zbog poziva u repku... a od toga će Borac imati zaradu...budimo realni, to je ismijavanje i države, i reprezentacije, i Sušića i fudbala!

Dosta vise od tebe majke ti. Sad cu ti jedan argument udarit po glavi. Repka Spanije-Repka Catalonije. Iz iste drzave, dvije reprezentacije, jedna igra zvanicne tekme i kvalifikacije dok druga igra samo radi sebe. FC Barca..klub iz catalonije za kojeg vecina tih igraca isto tako rado se odazovu da igraju za selekciju Catalonije, i onda kasnije odu igrati za Spaniju. Trebalo bi sankcionisati igrace Barce jer igraci tog kluba dizaju sebi rejting preko repke i Barca zaradjuje para iako oni manje vise nebendaju Spaniju kao drzavu. Ti mislis da Barca igra radi promovisanja drzave Spanije a ne za sebe i za svoj dzep? pa ti si lud covjece. Znaci isti slucaj kao sa FK Borac i Maleticem, Avdukicem, osim sto Spanija i BiH kao drzave su nebo i zemlja.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 14 mar 2011, 21:21

Ovo je već za rubriku vjerovali ili ne !!!

:lol: :lol: :lol: Nemoj više "udarati argumente" tako ti boga.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 21:25

neko_iz_mase je napisao/la:Ovo je već za rubriku vjerovali ili ne !!!

:lol: :lol: :lol: Nemoj više "udarati argumente" tako ti boga.
sta ti je smijesno? to sto Catalonia gleda sebe kao drzavu i zeli vec godinama da se odcijepi od Spanije, ili to sto Barca koja je pod kontrolom Catalonaca nebenda Spaniju ni sekundu? Mozda se ti nesjecas finale kupa Spanije prije par godina kad je 90,000 ljudi zvizdalo himnu Spanije pred kraljem.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2011, 21:25

Djabe prosipate brasno.Ni Maletic ni Avdukic velike minutaze pa ca ni klupe mozda vidjeti nece.
cisto da se broj namiri.
Petnaestak igraca je osnova koja ce biti u repci na ovoj tekmi.Ostalo kako rekoh statisti.
Sto se tice prodaje pa @AYANE i Zeljo bi recimo volio umociti Sehu negdje.Nisi o tome razmisljao ili jesi.Ali drzis za sebe.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 mar 2011, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 mar 2011, 21:25

bosanac723 je napisao/la:Dosta vise od tebe majke ti. Sad cu ti jedan argument udarit po glavi. Repka Spanije-Repka Catalonije. Iz iste drzave, dvije reprezentacije, jedna igra zvanicne tekme i kvalifikacije dok druga igra samo radi sebe. FC Barca..klub iz catalonije za kojeg vecina tih igraca isto tako rado se odazovu da igraju za selekciju Catalonije, i onda kasnije odu igrati za Spaniju. Trebalo bi sankcionisati igrace Barce jer igraci tog kluba dizaju sebi rejting preko repke i Barca zaradjuje para iako oni manje vise nebendaju Spaniju kao drzavu. Ti mislis da Barca igra radi promovisanja drzave Spanije a ne za sebe i za svoj dzep? pa ti si lud covjece. Znaci isti slucaj kao sa FK Borac i Maleticem, Avdukicem, osim sto Spanija i BiH kao drzave su nebo i zemlja.
Argument ti je strašan!
Kad je Barcelona podržala rušenje fudbalskog saveza španije i bila protiv uefinog i fifinog statuta?
Nije nikad...Jer da su to učinili njihovi talentovani igrači i klub bi mogli igrati baš kao i repka katalonije "samo radi sebe" jer ipak španski fudbalski savez ne trpi opstrukcije u napretku sporta, niti je klub Barcelona politički pijun.
Šta je Barcelona? Šta je Borac? uporedi... :lol: :lol: :lol: :lol:

Daj mi još neki argumen pls... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Željo i samo Željo...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 mar 2011, 21:29

harishp je napisao/la:Djabe prosipate brasno.Ni Maletic ni Avdukic velike minutaze pa ca ni klupe mozda vidjeti nece.
cisto da se broj namiri.
Petnaestak igraca je osnova koja ce biti u repci na ovoj tekmi.Ostalo kako rekoh statisti.
Sto se tice prodaje pa @AYANE i Zeljo bi recimo volio umociti Sehu negdje.Nisi o tome razmisljao.
Bez obzira igrali, ne igrali... Pozivi u reprezentaciju imaju značaj pri određivanju cijene igrača, složit ćeš se sa tim?
I Naravno Željo bi volio umočiti Šehu, ali Željo podržava UEFA-in i FIFA-in statut, za razliku od Borca.
Željo i samo Željo...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2011, 21:30

Posto sam navijac Veleza, logika je da sam bio na tribinama neki dan protiv Borca, i na mojoj strani u drugom poluvremenu je igrao ovaj Maletic...haha, garantujem, kladicu se da bi ga ja ustopao..

Perica, nas lijevi bek ga u dzep stavio, nista Darko nije mogao...apsolutno nista!
Cinjenica je da je ovo bez veze potez od strane Susica, pogotovo sto bi ga kobajagi trebao staviti da probija po strani gdje su Rat i Chivu, haha, grohotom se smijem,

Ovaj Avdukic je poslije Hasagica nas najbolji golman, i dobar potez, dok mi nikada nece biti jasno sta Sehic radi u ovom timu, nevjerovatno, pa on se ne moze nazvati golmanom.

Sto se tice Begovica, steta, ali podrzavam jedan od rijetkih dobrih poteza Safeta Susica,

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 21:33

AYAN je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:Dosta vise od tebe majke ti. Sad cu ti jedan argument udarit po glavi. Repka Spanije-Repka Catalonije. Iz iste drzave, dvije reprezentacije, jedna igra zvanicne tekme i kvalifikacije dok druga igra samo radi sebe. FC Barca..klub iz catalonije za kojeg vecina tih igraca isto tako rado se odazovu da igraju za selekciju Catalonije, i onda kasnije odu igrati za Spaniju. Trebalo bi sankcionisati igrace Barce jer igraci tog kluba dizaju sebi rejting preko repke i Barca zaradjuje para iako oni manje vise nebendaju Spaniju kao drzavu. Ti mislis da Barca igra radi promovisanja drzave Spanije a ne za sebe i za svoj dzep? pa ti si lud covjece. Znaci isti slucaj kao sa FK Borac i Maleticem, Avdukicem, osim sto Spanija i BiH kao drzave su nebo i zemlja.
Argument ti je strašan!
Kad je Barcelona podržala rušenje fudbalskog saveza španije i bila protiv uefinog i fifinog statuta?
Nije nikad...Jer da su to učinili njihovi talentovani igrači i klub bi mogli igrati baš kao i repka katalonije "samo radi sebe" jer ipak španski fudbalski savez ne trpi opstrukcije u napretku sporta, niti je klub Barcelona politički pijun.

Odakle ti to da ne trpe? Ti si u najmanju ruku receno neinformisana osoba. Znas ti koliko puta je Catalonia podnijela zahtjev da igraju kvalifikacije? Znas ti kakav je to shamar Spaniji kao drzavi i reprezentaciji kad ti 75% igraca zeli igrati za drugu defacto selekciju? Naravno da mogu uporedit. Borac je klub u BiH i Barca je klub u Spaniji, i oba kluba imaju lijepo receno klimav odnos s savezom/drzavom.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 mar 2011, 21:35

AYAN je napisao/la:
Argument ti je strašan!

sta cemo sad.... da sklonimo sve igrace koji su porijeklom iz RS-A --- :D dobar si mi
uz to kazes da se Safet bori za neke stvari ... za 5000 maraka da se ganja sa MAFIJOM .. jesi li ti svjestan da nam je savez MAFIJA..... cccc cuj da se Safet bori i da kaznjava savez RS.A

bravo momak ------- bravo!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 mar 2011, 21:38

haahhahahah Safete Safete!!!!!!!!! ja bih bio najsretniji kad bi ti nas odveo na EP, ali cisto sumnjam!!! Nepozivanje Ermina Zeca???? jer ne igra standardno u klubu hahahahhaha pa sta ti Pratis Safete :?: :?: Bio je standardniji od pola drugih!!! Ne pozivanje Safeta Nadarevica je zbog neki drugih razloga ali dobro ako mislis da imas dovoljno madih i kvalitetni odbrambeni igraca to i nije tako strasno??? ali umjesto njega pozvati Maletica hahhahahh zalosno stvano!!!! ja sam neki dan napisao za Branimira Bajica pa realno gledano covjek je iskusan i ove godine je standardan i po kvaliteti je zasluzi poziv prije Maletica,,hallo ba!!! igra covjek finale Njemackog kupa!!! ili u drugom slucaju Cocalic je po meni trenutno isto ispred Maletica!!! Nek ti dragi Allah na pomoci Safete,,, samo vise te postujem kada sutis!!! Hajmo Bosno i Hercegovino ;) ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 21:39

velez_mostar je napisao/la:Posto sam navijac Veleza, logika je da sam bio na tribinama neki dan protiv Borca, i na mojoj strani u drugom poluvremenu je igrao ovaj Maletic...haha, garantujem, kladicu se da bi ga ja ustopao..

Perica, nas lijevi bek ga u dzep stavio, nista Darko nije mogao...apsolutno nista!
Cinjenica je da je ovo bez veze potez od strane Susica, pogotovo sto bi ga kobajagi trebao staviti da probija po strani gdje su Rat i Chivu, haha, grohotom se smijem,

Ovaj Avdukic je poslije Hasagica nas najbolji golman, i dobar potez, dok mi nikada nece biti jasno sta Sehic radi u ovom timu, nevjerovatno, pa on se ne moze nazvati golmanom.

Sto se tice Begovica, steta, ali podrzavam jedan od rijetkih dobrih poteza Safeta Susica,
kako ces to reci o Sehicu? :o Ima da te Zeljovac i AYAN dudlaju dok nepresusis :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.