Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li realno da se žandarmerija ovoliko boji SDA manijaka 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma jasno, ali eto, to bi me onako baš iznenadilo, a jedino je ispravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Lešinari su prestali biti navijačka grupa nakon prelaska s istoka na sjever.
Tek sad vidim onaj junkie sto je umijesan u ubistvo malog Dragicevica Sinisa Kostresevic u komitetu za stadione i sigurnost
Nismo sda pitaru
Ima ih koji jesu al vecina vise nije
Nismo sda pitaru
Ima ih koji jesu al vecina vise nije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 nov 2023, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I ono ka lafo navija za Zelju...onako je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:44Pa sta se cudite njima ljudi dragi. Ko zna odakle je to doslo. Onaj jedan ismijava rahmetli Kuku, ovaj nesto spominje Kicu, sta vise reci na to. Razumijem da ljudi koji ne prate nasu ligu ne znaju ko su oni, ali ovi sto kao sve prate, kao Sarajlije, a da ne znaju za njih dvojicu, nije moguce. Sve je to goli papak, koji zeli da je iz Sarajeva, ali nije pa zato i mrze Sarajevo.Hajdeee je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:25Ziva legenda.
Kico jedan od najjacih mangupa 'na sake' u svoje vrijeme(!), mladosti i sjevera. A i kasnije.
Sada covjeka u poodmaklim godinama, sa tom nekom svojom furkom koju ima, ismijavati je smijesno i tuzno. A ne znati o kojem covjeku se radi.
Ja to nikad ne bih uradio sa starijom ekipom sa juga, od prije rata. Sta god da se desi sa njima, u bilo kojim okolnostima. Postovanje je tu bez obzira na kojoj smo tribini, za one koji postovanje zasluzuju.

Koje javno brukanje...
Moj ruralni prijatelju, najbolje je da zamolis admina da te banuje ili to sam uradi

-
- Kontakt:
Meni je iskreno nejasno zasto je ovo uradjeno! Ni jedan realan razlog nema zasto su zabranili gostovanje i tu citava prica zavrsava.
Koliko znam,nema ni jedan dogadjaj taj dan u gradu a da je visokog rizika ili nesto slicno. Policija ce se vjerovatno oglasiti ali ovo je bas klimavo sta god da kazu. Mozda im se ne dangubi po ovakvom smecu od vremena. Kako je krenulo mogao bi isnijeg zapadati do nedelje
Koliko znam,nema ni jedan dogadjaj taj dan u gradu a da je visokog rizika ili nesto slicno. Policija ce se vjerovatno oglasiti ali ovo je bas klimavo sta god da kazu. Mozda im se ne dangubi po ovakvom smecu od vremena. Kako je krenulo mogao bi isnijeg zapadati do nedelje
-
- Kontakt:
Fuj,ovo je sramno vise.Ne cudi me na terenu ali evo sad furka postala i zabranjivati ljudima bez jednog razloga da dodju na stadion da bodre svoj klub.To je jadno.
Neki navijacki kodeks bi bio da Lesinari ne navijaju u nedelju.Ako se smatraju ozbiljnom grupom.
Neki navijacki kodeks bi bio da Lesinari ne navijaju u nedelju.Ako se smatraju ozbiljnom grupom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Klasična politička kurvica koja ovisi o jednom čovjeku i kako i kad se njemu digne ku.rac tako i rade. Žalosno na šta je spao nekada banjalučki velikan. Lešinari s ovim naravno nemaju ništa, oni se pitaju oko Borca koliko i navijači Sarajeva.
Ako je bilo neke nade za "pošteno" suđenje, sad je više nema. Ide debela lakrdija i ako treba 2 penala i crveni Željezničaru, sve dok Borac ne obezbijedi 3 boda.
Ako je bilo neke nade za "pošteno" suđenje, sad je više nema. Ide debela lakrdija i ako treba 2 penala i crveni Željezničaru, sve dok Borac ne obezbijedi 3 boda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U komitetu sigurnosti stadiona NFSBIH
Smijesno
Smijesno
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vasi su navijali na ovoj utakmici, nije bilo solidarisanja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:13Fuj,ovo je sramno vise.Ne cudi me na terenu ali evo sad furka postala i zabranjivati ljudima bez jednog razloga da dodju na stadion da bodre svoj klub.To je jadno.
Jos je tad FK Sarajevo zabranio gostovanje, a ne policija.
Manifestacija sile i bezobrazluka...
Mislio sam da me nicim ne mogu iznenaditi, ali su me iznenadili kako uvijek nadju nacina da mogu iznenaditi...
Ne znam, jasno je da je Borac polticka pudlica i sramotno je na kakve su grane spali...
Mislio sam da me nicim ne mogu iznenaditi, ali su me iznenadili kako uvijek nadju nacina da mogu iznenaditi...
Ne znam, jasno je da je Borac polticka pudlica i sramotno je na kakve su grane spali...
RA se solidarisao sa rivalskim grupama.
Od Lešinara ne očekujem isto.
Od Lešinara ne očekujem isto.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Zar tamo neka genocidna policija da zabrani najjacoj grupi na svijetu gostovanje?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Drago mi je da klipove navijaca fk Sarajevo na drustvenim mrezama, pored istih i navijaca plavih, prate i gledaju navijaci Bojca.Suvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:19Vasi su navijali na ovoj utakmici, nije bilo solidarisanja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:13Fuj,ovo je sramno vise.Ne cudi me na terenu ali evo sad furka postala i zabranjivati ljudima bez jednog razloga da dodju na stadion da bodre svoj klub.To je jadno.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Ako se Lesinari sada ne solidarisu sa Manijacima i dodju na utakmicu neka bace sve krpe na gomilu i zapale koji ce im qrac
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nisu odredili jos uvijekKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:54Kada se igra?BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:44bice zanimljivo ako budu dolazili na 1/16 kupa u Hadzice
Jeebemo ti majku i oca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:25Drago mi je da klipove navijaca fk Sarajevo na drustvenim mrezama, pored istih i navijaca plavih, prate i gledaju navijaci Bojca.Suvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:19Vasi su navijali na ovoj utakmici, nije bilo solidarisanja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:13Fuj,ovo je sramno vise.Ne cudi me na terenu ali evo sad furka postala i zabranjivati ljudima bez jednog razloga da dodju na stadion da bodre svoj klub.To je jadno.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
NjegomirovicNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:46Bice jos zanimljivije ako i tu posalju svog sudiju, cisto iz predostroznostiBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:44bice zanimljivo ako budu dolazili na 1/16 kupa u Hadzice![]()
da se ne izgubi kontinuitet

- TurkishAirlines
Genocidna tvorevina je jako ponosna na ovako kvalitetnog i pouzdanog jurisnika.Suvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:31Jeebemo ti majku i oca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:25Drago mi je da klipove navijaca fk Sarajevo na drustvenim mrezama, pored istih i navijaca plavih, prate i gledaju navijaci Bojca.
Nije sramota gledati Horde Zla po youtube, da se sta nauciti. Jbga, jeste da si u tajnosti gledao i sad si razotkriven, al brzo se zaboravi. Pa te nece tvoji zezati i cvoke lupati
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 10 nov 2023, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
smiri se krezubi majmune sa SokocaSuvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:31Jeebemo ti majku i oca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:25Drago mi je da klipove navijaca fk Sarajevo na drustvenim mrezama, pored istih i navijaca plavih, prate i gledaju navijaci Bojca.
Zadnja izmjena: BegovicRamiz, dana/u 10 nov 2023, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Ahrefs [Bot], Balorda, Grk1234, sarajevo19461987, Vanja8, Zigazaga i 24 gosta.