.....

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aaaaaa, na sportsport.ba forumu!!!UrbanBatalion je napisao/la:Joj mode !?Wolverine je napisao/la:
35 maraka
Nemoj se uvrijediti al wtf je ovo, za sta je to? Sta je to uopste?
Ne kontam se ja u tu sportsku opremu, nikad nisam bio sportski tip.Donnie Darko je napisao/la:aaaaaa, na sportsport.ba forumu!!!UrbanBatalion je napisao/la:Joj mode !?Wolverine je napisao/la:
35 maraka
Nemoj se uvrijediti al wtf je ovo, za sta je to? Sta je to uopste?
60 KMrobovi88 je napisao/la:Kolko ti je brate ovaj sivi duks Lonsdale ???
Imam i ja taj Lonsdale, majicu i duks. Pravo da ti kazem ne znam odakle mi i ne znam da je to neka furka.Emir_ZENICA je napisao/la:60 KMrobovi88 je napisao/la:Kolko ti je brate ovaj sivi duks Lonsdale ???
Koga si tražio pa si zalutao ovde?? Možda baletni klub??UrbanBatalion je napisao/la:
Ne kontam se ja u tu sportsku opremu, nikad nisam bio sportski tip.
Trazio sam forum o Premier Ligi BH koja nema svojim igracima da plati ni sendvic i dvojni c, a kamoli da im uzima sportsku opremu.jacky09 je napisao/la:Koga si tražio pa si zalutao ovde?? Možda baletni klub??UrbanBatalion je napisao/la:
Ne kontam se ja u tu sportsku opremu, nikad nisam bio sportski tip.
uff evo ti 40 Odma ako hoš, neam 60Emir_ZENICA je napisao/la:60 KMrobovi88 je napisao/la:Kolko ti je brate ovaj sivi duks Lonsdale ???
Pa šta igraju bosi, bez dresova, štucna i kostobrana ??UrbanBatalion je napisao/la:
Trazio sam forum o Premier Ligi BH koja nema svojim igracima da plati ni sendvic i dvojni c, a kamoli da im uzima sportsku opremu.
Koliko para tene?majestic24 je napisao/la:Ovo sam sebi kupio u Ljubljani
hhaha drug mi ima iste ovake, bas nemate ukusa ebo vas sport life samo vas kradu ..jacky09 je napisao/la:
svak ima svoj ukus. meni su odlične.. imam i ovakve smeđe ..Edo_Hz87 je napisao/la: hhaha drug mi ima iste ovake, bas nemate ukusa ebo vas sport life samo vas kradu ..
Uh dobro si prosao onda,ja bih trebao sutra ili prekosutra pred tekmu otici ove uzeti.majestic24 je napisao/la:Devil,bile su na snizenju. Kostale su samo 50 evra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.