RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
malo je i smiješno očekivati da zrinjski ispadne pored živih budućnosti i drine....
Zrinjski, ja mislim ima najteži raspored od ovih što su u borbi za opstanak 
Sretno Abidal :´(
Kakva crna trica odavde ko odnese tricu ...
Pa 5 godina niko sem Zelje nije odnio, bod je ovde kao da ste osvojili 3
Ocekujem brutalnu pobjedu zeleno crnih
Pa 5 godina niko sem Zelje nije odnio, bod je ovde kao da ste osvojili 3
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Inace nismo nikad dobro prolazili protiv rudara bilo kojih, a hvala bogu ima ihPrijedor je napisao/la:Kakva crna trica odavde ko odnese tricu ...![]()
Pa 5 godina niko sem Zelje nije odnio, bod je ovde kao da ste osvojili 3![]()
Ma ne vjerujem da cete nesto napraviti u Prijedoru, ako misle ozbiljno na to 4. mjesto, al ako misle prodavati e onda je to druga pricadrH je napisao/la:Inace nismo nikad dobro prolazili protiv rudara bilo kojih, a hvala bogu ima ihPrijedor je napisao/la:Kakva crna trica odavde ko odnese tricu ...![]()
Pa 5 godina niko sem Zelje nije odnio, bod je ovde kao da ste osvojili 3![]()
Ocekujem brutalnu pobjedu zeleno crnih, ali evo protiv Buducnosti smo prekinuli tu crnu seriju!
? &
Evo postavljen na našem forumu snimak utakmice iz 1986. godine, u kupu protiv OFK Beograda.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
Kako je igra tečna, ukadili smo Barcelonu.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
Who dares, wins !
LAPSUSdrH je napisao/la:Mislis Odovicaoldbridge je napisao/la:Nekako mi je glupo razmisljati o tome .Nego, fino graditi svoju igru i taktiku pa ce i rezultati doci 100% . Imamo ekipu koja je spremna za nadigravanje sa svakim timom iz vrha . Stvar je taktike, i sposobnosti trenera Mitrovica, u koje uopste ne sumnjam . Svakoj utakmici pristupiti kao i dosadasnjima, maksimalno borbeno i strpljivo i to je to
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
@NeToBoLa
Pravi snimak. Cuje Nedje na megafonu JURIS,JURIS ... i sad se sjecam one crvene zastave velike, jednom pada kisa ono kao razvili zastavu kao da nas zastiti mi ono mlada raja Nedja nas natentao ... kada kisa kroz zastavu kaplje jos mokra teska zastava ..
I ono skandiranje OVO JE SMIJESNO ...

Pravi snimak. Cuje Nedje na megafonu JURIS,JURIS ... i sad se sjecam one crvene zastave velike, jednom pada kisa ono kao razvili zastavu kao da nas zastiti mi ono mlada raja Nedja nas natentao ... kada kisa kroz zastavu kaplje jos mokra teska zastava ..
I ono skandiranje OVO JE SMIJESNO ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Sjecam se dobro iako je puno vremena proslo,bas tako.I samo jos da dodam.Mahniti Moca se popeo na reflektor i drzi Velezovu zastavu,ispod se skupilo nekoliko drotova i kazu mu da sidje dole.A on im odgovara da oni dodju gore !kimbo je napisao/la:@NeToBoLa
Pravi snimak. Cuje Nedje na megafonu JURIS,JURIS ... i sad se sjecam one crvene zastave velike, jednom pada kisa ono kao razvili zastavu kao da nas zastiti mi ono mlada raja Nedja nas natentao ... kada kisa kroz zastavu kaplje jos mokra teska zastava ..![]()
![]()
![]()
I ono skandiranje OVO JE SMIJESNO ...![]()
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- bosanac723
- Kontakt:
1:38 sto ga velezovac pokosi majka mu milaNeToBoLa je napisao/la:Evo postavljen na našem forumu snimak utakmice iz 1986. godine, u kupu protiv OFK Beograda.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Kako je odmah ustao,bez lijecnicke pomoci ? A niko se od njegovih saigraca nije nista ni bunio ?bosanac723 je napisao/la:1:38 sto ga velezovac pokosi majka mu milaNeToBoLa je napisao/la:Evo postavljen na našem forumu snimak utakmice iz 1986. godine, u kupu protiv OFK Beograda.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- bosanac723
- Kontakt:
Mozda si me pogresno shvatio, nisam to mislio u losem smislu. A ustao je i nije se niko bunio zbog toga sto su prije ljudi s mudima igrali fudbal, a ne kao danas balerine.BICE GUSTO je napisao/la:Kako je odmah ustao,bez lijecnicke pomoci ? A niko se od njegovih saigraca nije nista ni bunio ?bosanac723 je napisao/la:1:38 sto ga velezovac pokosi majka mu milaNeToBoLa je napisao/la:Evo postavljen na našem forumu snimak utakmice iz 1986. godine, u kupu protiv OFK Beograda.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
@BICE GUSTO
Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo

Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sad se u Vrapčićima nemamo gdje ni popetikimbo je napisao/la:@BICE GUSTO
Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE![]()
![]()
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo![]()
Sretno Abidal :´(
Ima onaj borLOPATA je napisao/la:Sad se u Vrapčićima nemamo gdje ni popetikimbo je napisao/la:@BICE GUSTO
Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE![]()
![]()
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo![]()
Sve lopovi uzeli
moca spreman za novo planinarenje, ha nove reflektore abd postave. 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Samo da ga ne STRESE STRUJA ... jao starohana so su ovdje iskupili ... kvarimo izgleda prosjek ovog foruma ...
Da nema ovih par mladica ovdje slobodno temu preimenovati u DOM PENZIONERA

Da nema ovih par mladica ovdje slobodno temu preimenovati u DOM PENZIONERA
neka nas kimbo, malo ovoj mlađariji da dočaramo zlatne trenutke,..
ovaj snimak i ova sjećanja vrijede kamaru suhog zlata!!!
ko nije svojim oćima gledao mocin show ventranja na reflektor
te neđinog ludackog vođenje navijanja- naprosto nije ništa ni vidio..,
to su bile neke svemirske dimenzije brate,
bili smo GALACTICOS-i tog doba!
ps. naućno dokazano, moci ni veće muke od struje nisu glave došle.
ovaj snimak i ova sjećanja vrijede kamaru suhog zlata!!!
ko nije svojim oćima gledao mocin show ventranja na reflektor
te neđinog ludackog vođenje navijanja- naprosto nije ništa ni vidio..,
to su bile neke svemirske dimenzije brate,
bili smo GALACTICOS-i tog doba!
ps. naućno dokazano, moci ni veće muke od struje nisu glave došle.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Dere se drot Moci silazi dole a on njemu jok bola haj ti gore
... ima jedna od ljetos sa Mocom kako se kanio alkohola u Americi nepije... mi u Tite sjedimo i pijemo kad on haj Moca jednu sa nama kaze moze ako ima bezolovne pive (bezAlkoholne) i mi kog Irme i uzmemo 2-3 za Mocu nakon druge kako sjedimo vani Konobar mu poceo sipat tocenu u bocu kad Moca u neko doba a sto ova bezolovna udara(ovako kad se pise i neje smjesno ali ko god pozna Mocu malo bolje zna o cemu pricam )

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.