Mozda si me pogresno shvatio, nisam to mislio u losem smislu. A ustao je i nije se niko bunio zbog toga sto su prije ljudi s mudima igrali fudbal, a ne kao danas balerine.BICE GUSTO je napisao/la:Kako je odmah ustao,bez lijecnicke pomoci ? A niko se od njegovih saigraca nije nista ni bunio ?bosanac723 je napisao/la:1:38 sto ga velezovac pokosi majka mu milaNeToBoLa je napisao/la:Evo postavljen na našem forumu snimak utakmice iz 1986. godine, u kupu protiv OFK Beograda.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
Kako je igra tečna, ukadili smo Barcelonu.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- bosanac723
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
@BICE GUSTO
Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo

Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sad se u Vrapčićima nemamo gdje ni popetikimbo je napisao/la:@BICE GUSTO
Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE![]()
![]()
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo![]()
Sretno Abidal :´(
Ima onaj borLOPATA je napisao/la:Sad se u Vrapčićima nemamo gdje ni popetikimbo je napisao/la:@BICE GUSTO
Jest to za MOCU popeo se na pola reflektora i kaze raja vidite me ... a svi MOCA KOCI DOLE![]()
![]()
Ta epizoda snjim i ona u SPLITU tko je bio znat ce odma sta je bilo![]()
Sve lopovi uzeli
moca spreman za novo planinarenje, ha nove reflektore abd postave. 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Samo da ga ne STRESE STRUJA ... jao starohana so su ovdje iskupili ... kvarimo izgleda prosjek ovog foruma ...
Da nema ovih par mladica ovdje slobodno temu preimenovati u DOM PENZIONERA

Da nema ovih par mladica ovdje slobodno temu preimenovati u DOM PENZIONERA
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
neka nas kimbo, malo ovoj mlađariji da dočaramo zlatne trenutke,..
ovaj snimak i ova sjećanja vrijede kamaru suhog zlata!!!
ko nije svojim oćima gledao mocin show ventranja na reflektor
te neđinog ludackog vođenje navijanja- naprosto nije ništa ni vidio..,
to su bile neke svemirske dimenzije brate,
bili smo GALACTICOS-i tog doba!
ps. naućno dokazano, moci ni veće muke od struje nisu glave došle.
te neđinog ludackog vođenje navijanja- naprosto nije ništa ni vidio..,
bili smo GALACTICOS-i tog doba!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Dere se drot Moci silazi dole a on njemu jok bola haj ti gore
... ima jedna od ljetos sa Mocom kako se kanio alkohola u Americi nepije... mi u Tite sjedimo i pijemo kad on haj Moca jednu sa nama kaze moze ako ima bezolovne pive (bezAlkoholne) i mi kog Irme i uzmemo 2-3 za Mocu nakon druge kako sjedimo vani Konobar mu poceo sipat tocenu u bocu kad Moca u neko doba a sto ova bezolovna udara(ovako kad se pise i neje smjesno ali ko god pozna Mocu malo bolje zna o cemu pricam )

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Neka vas

Jasta bola , zato kada ovdje svratim i pocnem citati ovi sada neki velicaju svoje klubove samo moram otici do wc-a da povratim ... To ti ne mozes nekome tko je iz neke kasabe (pa se sada hinjski podsmijava Velezovoj sudbini) opisati. Taj sistem , tu fudbalsku kulturu koju smo imali .. j.ebo Saragosu. Koja smo imena imali, koji fudbal , koju raju ,navijace koje likove ... Sto spomenu Nedju , na tribini ludi fanatik bez glasa a u kafani dingospo i sarmernem73 je napisao/la:neka nas kimbo, malo ovoj mlađariji da dočaramo zlatne trenutke,..
te neđinog ludackog vođenje navijanja- naprosto nije ništa ni vidio..,![]()
bili smo GALACTICOS-i tog doba!![]()
Sto je najgore svih ovih godina nas neke sitne duse iz nasih redova potkopavaju ali sam uvjeren da cemo se ubrzo dici jer imamo neki gen/slif ili sta li je vec za te stvari. Bit cemo mi opet zvijezda vodilja za sve u BH u to sam uvjeren..
Cigalnuka i zeze je uvijek bilo sa Mocom i Nedjom i nadam se da ce ova raja sto prati Velez to opet dozivit jer je to bio pravi mostarski duh.Ne znam je li iko gledao veceras emisiju "60 minuta" i gost je bio Ivica Osim i pitanje je bilo u vezi regionalne lige,ko bi trebao iz Bosne igrat u toj ligi jer svi zele da igraju u toj ligi a Osim odgovara:Ja sam neutralan ali po meni bi trebali igrat Zeljo,Sarajevo,Velez i Borac.
Toliko i ovim "novim"velikanima BH fudbala i koliko god se prozivali velikanima i slavili nekakve 100-godisnjice,uvijek ce te biti mali u odnosu na Velez,Zelju,Sarajevo,Borac pa i Celik i Slobodu ali...imate pravo da sami sebe proglasite kako zelite ali mi je srce bilo ko Hum kad je to reko jer nas cijene kao veliki klub sa ovih prostora i tako ce i biti ubuduce.
A sto se tice ove utakmice u Prijedoru,ona je po meni,"manje"bitna jer su nam se rezultati poklopili i dovoljno je samo da pobijedimo sve kuci i ostajemo u ligi ali zelim da vidim da momci ostave srce na terenu i ako izgube,nek posteno pruze ruke i idemo dalje.Ovo proljece nas krasi borbenost,zajednistvo a igra manje-vise je takva kakva jeste jer je borimo za opstanak i ne moze se nesto spektakularno ocekivat
Toliko i ovim "novim"velikanima BH fudbala i koliko god se prozivali velikanima i slavili nekakve 100-godisnjice,uvijek ce te biti mali u odnosu na Velez,Zelju,Sarajevo,Borac pa i Celik i Slobodu ali...imate pravo da sami sebe proglasite kako zelite ali mi je srce bilo ko Hum kad je to reko jer nas cijene kao veliki klub sa ovih prostora i tako ce i biti ubuduce.
A sto se tice ove utakmice u Prijedoru,ona je po meni,"manje"bitna jer su nam se rezultati poklopili i dovoljno je samo da pobijedimo sve kuci i ostajemo u ligi ali zelim da vidim da momci ostave srce na terenu i ako izgube,nek posteno pruze ruke i idemo dalje.Ovo proljece nas krasi borbenost,zajednistvo a igra manje-vise je takva kakva jeste jer je borimo za opstanak i ne moze se nesto spektakularno ocekivat
ma sve i da hoćeš, ne možeš nas otjerati.drH je napisao/la:Neka vas![]()
teško je voljeti dva kluba na jednom te istom stadionu!!!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Nego ima li DONATORA ??? dosta je suplje

Ponos Hercegovine protiv ponosa Dalmacije.
Hajduk se branio k'o Inter protiv Barcelone lani, samo što se za razliku od Intera nije uspio odbraniti.
[youtube][/youtube]
Hajduk se branio k'o Inter protiv Barcelone lani, samo što se za razliku od Intera nije uspio odbraniti.
[youtube][/youtube]
Who dares, wins !
Iskreno zelim da se vratite sa 3 boda iz Prijedora. Nadam se da cete ostati u Premijer Ligi, jer ovaj ionako slab sampionat bi bio puno dosadnij bez vas! Topli pozdrav prijateljima iz Mostara!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Rodjeni,prije svega moram reci da mi je Velez jako simpatican klub ali da trazi bodove u gostima na drugom mjestu... 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
...ovo na pocetku snimka je trenutak kada je Baka dobio crveni karton.Na ovoj utakmici je prvi put dosao u Mostar sa Hajdukom da igra protiv Rodjenih i citavu utakmicu je bio provociran(raja su ga tada zamrzila bila pravo zbog prelaska u "Bile").U ovome trenutku ga je neko pogodio sa stajanja patlidjanomNeToBoLa je napisao/la:Ponos Hercegovine protiv ponosa Dalmacije.
Hajduk se branio k'o Inter protiv Barcelone lani, samo što se za razliku od Intera nije uspio odbraniti.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Tad je mostar bio velez , a velez bio mostar
Kako je fino vidjet BB u crvenom .
@rodjak
Da , tacno sjecanje...
Poslije Bakinog bacanja PATLIDZANA nazad u publiku sva su se raja zatrcala na ogradu i ona stara metalna ograda je POKLEKLA
Poslije toga se ,ako me sjecanje dobro sluzi a bilo je davno, izgradila nova (betonska)ograda oko cijelog stadiona. Ista je i danas u funkciji.
P.S Sjecam se kako je Baka smijesan izgledao prvih puta kada je obrijao bradu

Da , tacno sjecanje...
Poslije Bakinog bacanja PATLIDZANA nazad u publiku sva su se raja zatrcala na ogradu i ona stara metalna ograda je POKLEKLA
P.S Sjecam se kako je Baka smijesan izgledao prvih puta kada je obrijao bradu
Dokle se došlo sa Vrapčićima, vidim da se intenzivno radi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.