U pravo vrijeme,na pravo mjesto.Devil je napisao/la:Uh dobro si prosao onda,ja bih trebao sutra ili prekosutra pred tekmu otici ove uzeti.majestic24 je napisao/la:Devil,bile su na snizenju. Kostale su samo 50 evra.
Ma super su patike bgm
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U pravo vrijeme,na pravo mjesto.Devil je napisao/la:Uh dobro si prosao onda,ja bih trebao sutra ili prekosutra pred tekmu otici ove uzeti.majestic24 je napisao/la:Devil,bile su na snizenju. Kostale su samo 50 evra.
care znas li odprilike koliko je ovaj duks ??adis.p je napisao/la:
Ova mi se pravo svidja....
Nezzz ni koliko je para, a ni gdje se ima kupit....da znam odma bi kupio...kivi je napisao/la:care znas li odprilike koliko je ovaj duks ??adis.p je napisao/la:
Ova mi se pravo svidja....
Strašno.Gdje se u okolici Rajvosa imaju uzet sličneDonnie Darko je napisao/la:
dobio ih iz turske
Dux nije ispod 200km sigurno kada je u pitanju Sweet years radio sam nesto za njih i njihovu odjecu mogu samo bogatasi priustiti ili jedino ako ces platu cijelu istresti za jedne gace i dux onda moze svako,inace preskupi i precjenjeni i ako je Vlasnik Maldini,Vieri,Kostakurta itd... Nije od zlata odjeca,imaju fine stvari talijani kao talijani sto se mode tice,ali preskupo...Jedino ako ima neko kopije da donosi iz neke zemlje koju su jeftine a dobre...bar sam ja uzeo nekoliko kopija majice,dux i slicno ali to je tesko u BIH naci mada je kod nas sve fush 80% robe bilo gdje da se uzima....ja mislim da ima Sweet years u BBI i u Interexu je bio...adis.p je napisao/la:Nezzz ni koliko je para, a ni gdje se ima kupit....da znam odma bi kupio...kivi je napisao/la:care znas li odprilike koliko je ovaj duks ??adis.p je napisao/la:
Ova mi se pravo svidja....![]()
Devil je napisao/la:Juce i zvanicno uzeo one tikepa sa prethodne strane,te u Modsu nasao ovu majicu:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.