FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad možemo malo tamo i na aktuelnosti da ih prcamo nek im pucaju čirevi
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bravo za defanzivni red danas. Na visini zadatka
Ovo je ako sam dobro upratio Posušju drugi poraz kući. Samo ih osim nas dobio Široki u prvom kolu. Našu crnu moru Slogu su mlatnuli 4:0, Zrinjski 2:2, Želju dobili, ostalo remiji protiv Goška, Veleža ... Zrinjskog digli u gostima. Borca nadigrali u BL, sudija ih opljačkao. Pristojna ekipa skroz.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo momci 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Smijesno zvuci, ali nekad puno vrijede ove utakmice gdje si svo vrijeme losiji, a na kraju dobijes. Ne samo u smislu bodova, izgradi to ekipu. Jako bitna pobjeda.
Sto se igre tice, katastrofa. Imalo smo jednu finu dionicu u drugom poluvremenu, nekih mozda 15-20 minuta dobre igre. Onda smo opet pali. Prvo poluvrijeme uzas. Vile su nas pronosale, puno je bolje Posusje bilo.
Zakljucak, igru brisi bodove pisi. Idemo dalje.
Sto se igre tice, katastrofa. Imalo smo jednu finu dionicu u drugom poluvremenu, nekih mozda 15-20 minuta dobre igre. Onda smo opet pali. Prvo poluvrijeme uzas. Vile su nas pronosale, puno je bolje Posusje bilo.
Zakljucak, igru brisi bodove pisi. Idemo dalje.
Najvažnija 3 boda u sezoni 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ozbiljno dobro 2 poluvrijeme,malo su ljudi kod nas nerealni,ti po ovom terenu ne mozes nista da odigras(neravan teren,klizav ma fuj ovo treba zabranit).Ono sto mi se danas jako svidjelo,svaka nasa lopta nazad bila je iz prve ociscena od strane stopera i tu se jos jednom pokazalo da imamo odlicna 2 stopera(Anicic da je zdrav miljama iznad ove lige) i to je jedini ispravan pristup na ovakvim terenima.Vjerujte da su ove utakmice na strani protiv "seljackih" ekipa najteze i da se na njima titula uzima.Takodje vidi se napredak u defanzivnom branjenju kornera i prekida .A sad na pauzi odmorit se dodatno uigrat i nastavit u pohod na titulu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dovoljno za pobjedu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- egocentrik
- Kontakt:
Ozbiljno dobra utakmica kompletne ekipe, fajterski prava ekipa bez ziljkica veceras pa nek on cuva noge ima ko ce igrati umjesto njega
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
volim gaH8Z7 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 23:05Peneranda brat
https://instagram.com/stories/adalberto ... FkbXZueg==
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Momci poginuli,izasli sa damu,defanzivna linija perfektna. Svi nesto ocajna igra i slicno,na onakvom terenu nema igre,i oni i mi trcimo kontru lopta zapinje,ostane iza igraca,nema nikakvog protoka itd
Bravo Mustafiću majstore
Bravo momci, srcano do bodova...

- Osttribine
- Kontakt:
Vrlo bitna 3 boda, sad pauza pa hajc za Tuzlu City na Kosevu. Sto se utakmice tice tanko vala, imali smo onaj period u drugom poluvremenu kad smo morali dati i drugi fol, ali sreca nije nas to kaznilo. Sto se sudije tice, veoma los po obje ekipe, ali opet nista da je odlucio rezultat.
-
- Kontakt:
Mustafic pravi ratnik na terenu,svaka cast. Da je zadrzat za Borcem ovaj prikljucak od 6 bodova,pa na proljece da vidite sudjenje koje nikad niste vidjeli haha
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
H8Z7 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 23:05Peneranda brat
https://instagram.com/stories/adalberto ... FkbXZueg==
Dragi mi je **** sve svoje i dzaba, ali mora malo shvatiti i on neke stvari. Ja sam veceras imao osjecaj da se on sjebo kad je dosao tamo i vidio onaj teren i protiv koga igra. Mislim da mu je to bio okidac da poludi onako, zato je bio toliko nervozan. Imao sam osjecaj da jedva ceka da se pobije s nekim.
Odigrali smo danas koliko smo mogli. Bilo je dovoljno za 3 bobe iz ovog kamenjara poganog.
Sve OK, ali brate svaki ubacaj pred nas go mene struja drmne.
Sad pametno iskoristiti pauzu, vracaju se svi igraci. Pena pokazuje znakove zivota, poslije zime i priprema mislim da ce biti bolji za 50% nego sada.
Golman, golman i golman. To nam sada treba vise nego hljeb
Sve OK, ali brate svaki ubacaj pred nas go mene struja drmne.
Sad pametno iskoristiti pauzu, vracaju se svi igraci. Pena pokazuje znakove zivota, poslije zime i priprema mislim da ce biti bolji za 50% nego sada.
Golman, golman i golman. To nam sada treba vise nego hljeb
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Simon razmislja ko i vecina nas ovdje
ima damu da odmah sljedecu zamjeni po zaslugama
3 bobe bitne
ja pogane povrede kod onog njihovog najezio sam se brz mu oporavak
ubise ove pauze nista mi mrze nema
ima damu da odmah sljedecu zamjeni po zaslugama
3 bobe bitne
ja pogane povrede kod onog njihovog najezio sam se brz mu oporavak
ubise ove pauze nista mi mrze nema
- morsecode
- Kontakt:
Vala bas, repku nikad nesto nisam ni pratio posebno, uvijek je bilo FK Sarajevo... 10 mjesta prazno pa svi ostali.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Gomis99, Mahalac7, Majestic-12 [Bot], mavi, Pena, propoklopac, ŠTA_JE i 81 gost.